Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.716
Cevap
372
Favori
230.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LaNcEt

quote:

Orijinalden alıntı: Alphabet Killer.

Öncelikle bırakanlara helal olsun diyorum . Başta belirteyim sigara kullanmıyorum . Arkadaşlar kimseyi tekrar başlatmak istemem ama verdiğiniz paraların hepsinin çöpe gittiğine endekslemeyin kendinizi sonuçta keyfini aldınız içtiğiniz süre kadar . Yani parayı veriyorsunuz fakat ( sizin deyiminizle ) yemeğin üstüne içilen sigara vs. böyle şeyler size keyif verdi . Çöpe attığınızı düşünmeyin o kadar da.

Dostum belki bu yazını iyi niyetten yazdın ama pek de doğru birşeyi yazmamışsın bana göre çünkü bırakan insanlar patlamya hazır bomba gibidir birisi böyle bir iki gaz verse anında yakar bir sigara o yüzden zevk aldığınız için yaptınız gibi şeyler demek pek doğru olmayacak, Şunu da söyliyeyim Fareler her tarlaya girer ama bir tek tütün tarlasına girmezlermiş

quote:

Tütün, dünyada en çok zehiri bir arada bulunduran bitkidir. Tütün tarlasına koyun, at, eşek, inek gibi otobur hayvanlar, hatta yılan dahi girmez.

Kaynak burada

• @girmiyor, LaNcEt, ForZ4

Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar...Umarım bir an önce şu ruh halimden kurtulurum...
  • Haha Salı günü 18:00'dan itibaren sigara içmedim.Sigara istediğim zamanlar çay içiyorum, günde 1-2 kere sigara molasına çıkar gibi çay molasına çıkyorum.

Akşamları da cips çekirdek derken gayet rahat geçiyor.

Allah'a şükür işyeri de çok sıkmıyor, sınavlara kafayı takmayı da bıraktım şimdilik. 4 yıldır sigara içiyorum ilk defa bu kadar zamandır içmedim.İlk defa bıraktım

Sabahları süper oluyor ya.Uykumu alabiliyorum, saat çalmadan gözlerim açılıyor.Boğazım daha temiz, sgara kokusu yok. Yavaş yavaş koku duyum da gelişti

• quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Haha Salı günü 18:00'dan itibaren sigara içmedim.Sigara istediğim zamanlar çay içiyorum, günde 1-2 kere sigara molasına çıkar gibi çay molasına çıkyorum.

Allah'a şükür işyeri de çok sıkmıyor, sınavlara kafayı takmayı da bıraktım şimdilik. 4 yıldır sigara içiyorum ilk defa bu kadar zamandır içmedim.İlk defa bıraktım

Sabahları süper oluyor ya.Uykumu alabiliyorum, saat çalmadan gözlerim açılıyor.Boğazım daha temiz, sgara kokusu yok. Yavaş yavaş koku duyum da gelişti

süpersin dostum gerçekten koku duyusu değişiyor hele de o sigara nasıl pis kokuyor

• Arkadaşlarım ve abilerim 3 kez bırakmayı denedim 3ünde de başaramadım.Bu yazılanları okuduktan sonra neden olmasın dedim.Bunca insan bırakabilirken ben niye yapamayacağım diye düşündüm.Şu anda bırakmaya niyetlendim.Son paketim.Bu bittiği gibi birdaha içmemeye zorlayacağım kendimi.Dualarınızı eksik etmeyin.İnternete 3-4 günde bir girebiliyorum sonucu buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan1992

Arkadaşlarım ve abilerim 3 kez bırakmayı denedim 3ünde de başaramadım.Bu yazılanları okuduktan sonra neden olmasın dedim.Bunca insan bırakabilirken ben niye yapamayacağım diye düşündüm.Şu anda bırakmaya niyetlendim.Son paketim.Bu bittiği gibi birdaha içmemeye zorlayacağım kendimi.Dualarınızı eksik etmeyin.İnternete 3-4 günde bir girebiliyorum sonucu buraya yazarım.

Güzek kardeşim nickinde anladığım kadarıyla 92 doğumlusun yaşın daha çok genç bırak içme yazık etme kendine ve bırakmaya niyetlendiysen paket bitsin bırakacam la olmaz eğer karar verdiysen o anda bırakacaksın o paketten 1 tane bile daha içmeyeceksin bak 3-4 gün sonra cebinde kalan parayı gör ve kokuların değişikliğini sabah kalktığında ağzında çamur gibi bir tat olmamasını hisset

• Sigarasız nerdeyse 3. aya giriyorum ve hiç içmedim size söyleyeceklerim 2. aydan sonra nefes alırken ve sabah uyanınca inanılmaz rahatlıyorsunuz ayrıca canınız hiç istemiyor nerdeyse aklınıa bile gelmiyor cok nadir olsada içsem diyorsunuz oda laf olsun diye kendinizde inanmıyorsunuz oldugunda içeçceginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNcEt

quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Haha Salı günü 18:00'dan itibaren sigara içmedim.Sigara istediğim zamanlar çay içiyorum, günde 1-2 kere sigara molasına çıkar gibi çay molasına çıkyorum.

süpersin dostum gerçekten koku duyusu değişiyor hele de o sigara nasıl pis kokuyor

Hala içmedim Baskete başladım, zaten kalbimin durcakmış gibi çarpmasını hissettikçe sigara stedği daha da gidiyor. İyice ter atıp üstüne su içmenin zevki sigarayla ölçülemez bile

Bugün akşama kadar sorun yoktu ama akşam biranın yanında biraz aradım sigarayı. + Ufaktan ufaktan sigarasız canım çok sıkılıyormuş yapcak bir şey yokmuş gibi hissediyorum.

Ama sigara içerken kendime söylediğim şu sözü hatırlıyorum hep." Sigaranın hiç bir faydası yok" .

Yarın anneler günü, bugünü de sorunsuz atlatırsam yarın sigarayı bıraktığımı haber vererek ona çok sevinceüi bir hediye vermiş olcam

• merhaba arkadaşlar ... konuyu okuyayım dedim bi kaç kişide bırakmış gorunuyor tebrik ediyorum bırakanları. bugun 39.cu gunum oluyor. sigara ne demek onu bile bilmiyorum. sadece kagıt içinde ot oldugunu goruyorum ve insanların agzında duman olması beni tiksindiriyor hayatım kolaylaşmaya başlıyor yavaş yavaş hissetmeye başlıyorsun. tertemizsin yorulmak ne demek onuda unutuyorsun

bu arada fotografları ekliyeyim unutmuşum

bunlar son sigaram ve pipom (7 senelik) evde ne varsa attım pipoyu kırdım attım hangi çakmak varsa attım (zippo hariç bıraktıgım gunun tarihini yazıp kutusuna koyup hatıra kaldı) toplam 30 40 lira yapıyor tablet kaldı artık cüzdan niyetine kullanıyorum deri kaplı olunca tabi

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 5 Haziran 2010; 0:38:41 >

• kısa parlıament içen birinin ilk önce parlıament'İ bırakması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtecpower

merhaba arkadaşlar ... konuyu okuyayım dedim bi kaç kişide bırakmış gorunuyor tebrik ediyorum bırakanları. bugun 39.cu gunum oluyor. sigara ne demek onu bile bilmiyorum. sadece kagıt içinde ot oldugunu goruyorum ve insanların agzında duman olması beni tiksindiriyor hayatım kolaylaşmaya başlıyor yavaş yavaş hissetmeye başlıyorsun. tertemizsin yorulmak ne demek onuda unutuyorsun

bu arada fotografları ekliyeyim unutmuşum

bunlar son sigaram ve pipom (7 senelik) evde ne varsa attım pipoyu kırdım attım hangi çakmak varsa attım (zippo hariç bıraktıgım gunun tarihini yazıp kutusuna koyup hatıra kaldı) toplam 30 40 lira yapıyor tablet kaldı artık cüzdan niyetine kullanıyorum deri kaplı olunca tabi

http://img6.imageshack.us/i/dsc8203x.jpg/

http://img709.imageshack.us/i/dsc8195.jpg/

vtecpower, fotoğraflar konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rasim888

kısa parlıament içen birinin ilk önce parlıament'İ bırakması lazım

Hayatımda hiç parlıment içmemiş olsam mataf bişey sanırdım hiçte öyle aşırı bi farkı yok.

Yani gene kendini kandırmaca ön planda.
  • 20 yıllık bağımlılıktan sonra kitabı okudum ve 3 haftadır sigara içmiorum. Daha önce de bırakmayı denemiştim.. En son iki ay bıraktığımda çok güzel bir sebebim vardı. Ama o sebep gidince sigara geri geldi.. Şimdi ise gitmeyecek bir sebep var o da kendim. O gidince de sigara geri gelse bile ben burada olmayacağım. Bu sefer kendimden eminim. 2 ay benim için psikolojik bir sınır. 2 ay sonra hala içmiyorum diyerek tekrar mesaj atacağım. Buna eminim. Bırakmak isteyen, gerçekten isteyen var ise kitabı okusun. Zaten okuyan bırakmak istiyor demektir ve bunu istemekten korkmayın.
  • Nasıl gidiyor sigarasız hayat :) Ben alıştm 3 ay oldu geçiyor gibi ve hala sigara yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Nasıl gidiyor sigarasız hayat :) Ben alıştm 3 ay oldu geçiyor gibi ve hala sigara yok ...

Dışardan yemeyi de azalttım 500 civarı para birikti ne alsam diye düşünüyorum :P
  • bu adamın hayatının bir döneminde sigara içtiğine inanmıyorum.iyi bi gözlemci fakat bence yeterli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

bu adamın hayatının bir döneminde sigara içtiğine inanmıyorum.iyi bi gözlemci fakat bence yeterli değil.

Bencede.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 18 Mayıs 2010; 5:10:14 >
  • bence seni kastetmedi arkadaş, allan carr'i kastetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 18 Mayıs 2010; 4:44:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.