Şimdi Ara

Sigarayı bıraktım, Boğazım yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
8.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıkta yazdığım gibi durumum. Daha bir hafta oldu kendi çabamla bıraktım ilaç kullanmadan. Paket bitti sonrada bıraktım. Ama inanılmaz bazen gözümden yaş getiren bir yanma var. Yemek yediğimde yada su içtiğimde geçiyor yarım saat sonra tekrar başlıyor. Bırakan amcalarımız bilir diye bu başlığı açıyorum. Bunun ilaç kullanmadan düzelecek bir yöntemi var mıdır ?

• Bırakanlarda genelde aft çıkar farenjit olur. Bende de bırakınca tam yutak bölgesinde aftlar çıktı 1 hafta yutamadım boğazımda hayatımın en büyük acılarındandı. Geri başladım düzeldi. Sigara aftlara karşı savaşıyor gibi bir şey diyebiliriz. Uzun bir müddet kullandım tekrar sonra bıraktım bırakınca tekrar kronik aftlarım çıktı. Sabrettim ama 15 güne geçti sonra puroya başladım içinde kimyasal olmadığından uzun süre içmesem bile aftlarımı tetiklemiyor.

Sana tavsiyem sabredip başlamaman ama büyük ihtimal aft çıkacak ve kronikleşecek. Sonrası sana kalmış dua eder mucize mi beklersin yoksa direk başlar geri ve afttan kurtulur musun bilemem.
  • Tırstım hocam şu an bu kadar büyük bir şey beklemiyordum :/
  • doktora görün derim büyük ihtimal rahatlatıcı bir şeyler verir.
  • Ayıptır söylemesi şimdi yemek yedim birşeyim yok. Muhtemelen yarım saate başlar.
  • ulen ben 9 ay oldu ama 3 haftadan sonra 3 gün sesim kısıldı hacı balgamdan iğrençti bırakın yaşlanınca atamassınız o balgamı pisliği düşünün sesim kısıldı
  • 2 hafta dayan sonra rahata kavuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagor88

Beyler başlıkta yazdığım gibi durumum. Daha bir hafta oldu kendi çabamla bıraktım ilaç kullanmadan. Paket bitti sonrada bıraktım. Ama inanılmaz bazen gözümden yaş getiren bir yanma var. Yemek yediğimde yada su içtiğimde geçiyor yarım saat sonra tekrar başlıyor. Bırakan amcalarımız bilir diye bu başlığı açıyorum. Bunun ilaç kullanmadan düzelecek bir yöntemi var mıdır ?

bro senin mesajından sonra 2 dal marlborom vardı peşpeşe içtim ve artık bıraktım . cidden örnek teşkil ettin. bakalim ben ne kadar durabilecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zagor88

Beyler başlıkta yazdığım gibi durumum. Daha bir hafta oldu kendi çabamla bıraktım ilaç kullanmadan. Paket bitti sonrada bıraktım. Ama inanılmaz bazen gözümden yaş getiren bir yanma var. Yemek yediğimde yada su içtiğimde geçiyor yarım saat sonra tekrar başlıyor. Bırakan amcalarımız bilir diye bu başlığı açıyorum. Bunun ilaç kullanmadan düzelecek bir yöntemi var mıdır ?

İMZA ÇIĞIR AÇMIŞSIN
  • Kurallara uygunsa her şeyde çığır açarım (:

İnşallah biraz zor ama sende bırakırsın. Sağlığı düşündüğüm yok, ayda 300 tlye sigara içeceğime spora giderim kışın, yazında üstü çıkartırım olur biter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.