Şimdi Ara

sigarayı bıraktım öncesi ve sonrası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
48.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Türk114

Beyler üniversite hazırlığım.Yaklaşık 5 aydır sigara kullanıyorum ciddi anlamda,günde 12-13 tane içiyorum.Bırakmayı düşünüyorum ama sıkıntı çıkarır mı sinir gibi ? Bir kaç kere denedim ama olmadı yine başladım.Ayrıca bırakırsam dikkat konsantrasyon gibi şeyler cidden artar mı?

Daha 5 aydir iciyorsun, oyle icmeyince bir sikintin olacagini hic sanmiyorum. Yol yakinken birak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda çay sigara yapıyorum.Bırakmayı bende çok istiyorum.Bu gün başlasam mı bırakma işlemlerine derken,bırakıyorum ulan.Bu günden itibaren içmeyeceğim sigara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

quote:

Orijinalden alıntı: Türk114

Beyler üniversite hazırlığım.Yaklaşık 5 aydır sigara kullanıyorum ciddi anlamda,günde 12-13 tane içiyorum.Bırakmayı düşünüyorum ama sıkıntı çıkarır mı sinir gibi ? Bir kaç kere denedim ama olmadı yine başladım.Ayrıca bırakırsam dikkat konsantrasyon gibi şeyler cidden artar mı?

Daha 5 aydir iciyorsun, oyle icmeyince bir sikintin olacagini hic sanmiyorum. Yol yakinken birak.

Bıraktım bundan sonra asla içmicem
  • Hort. Guzel konu yeni biraktim bilgi aliyorum sagdan soldan

• Iki gündür icmiyom ve suan büfeye gitmemek için kendimi zor tutuyom

• Bende 21 yasindayim gecen senenin kasim ayi gibi icmeye baslamistim su an gunde tutun olursa 1 , paket olsun 1.5 paket kadar iciyorum bazen. Hizli giden atin boku syerek dusermis cok hizli basladim birakmayi dusunuyorum dun aksam saat 9 gibi iki tane ust uste ictim simdi öyle bir canim cekiyor ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Serothonin

quote:

Orijinalden alıntı: ozima

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Ulan isyerinde yaktim sigarami forumda ne var ne yok diye bakim dedim girdigim konuya bak

eğer o sigarayı bırakmazsan hayat sana diyecek kardeşim

Hayat hepimize günün birinde demeyecek mi zaten?

öyle deme sigara içmeyenler sonsuz yaşar

• bende bıraktım 1 ay oluyor fotograf makinesi 2000tl ye en iyi d90 mı var hocam?
  • bırakalı 37 gün oldu. bir hafta öncesine kadar ara ara aklıma gelirdi. artık varlığını unutmuş gibiyim.
  • Üniversite zamanı ( 2001) sigaraya başlayıp 10 sene sonunda 2 yıl bıraktıktan sonra "1-2 bi şey olmaz nasıl olsa bırakabiliyorum" dedikten sonra bi 7 yıl daha içtikten sonra derin nefes alamadığımı farkettim ve covid-19 korkusuyla 35 gün öne kendisiyle inşallah başlamamak üzere vedalaştım. 35 gündür de 14 lira atıyorum kumbaraya . Bakalım, hedefim 1 sene sonunda sigaraya verdiğim para ile tatile gitmek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.