Şimdi Ara

sigarayı bıraktım öncesi ve sonrası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
48.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

Orijinalden alıntı: ozima

quote:

Orijinalden alıntı: kimone

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

harika konu,öncelikle tebrik ederim kardeşim..5 aydır içmiyorsan o iş bitmiştir artık.

Günde 2 paket uzun samsun içerken 2003 de nasıl olduysa bir anda sigarayı bıraktım ve aralıksız 8 YIL içmedim
    2011 yılında ise nargileye heves etmemle birlikte yeniden başladım sigaraya
    Hevesinizi kırmak istemem ama SİGARA BIRAKILMAZ SADECE ARA VERİLİR diyorum...

öyle söyleme bence sigarayı birdaha döneyecek şekilde hayatından çıkaran binlerce insan var

Mutlaka vardır ama ben 25 - 30 yıl sigara içmeyipte sigaraya tekrar başlayanları biliyorum

biz iyi örneklere bakalım bence

• Gündüzleri 1 saat arayla falan bırakıyorum şimdilik yeter
  • benim merak ettiğim bir konu var. eğer garip ve saçma geliyorsa cevaplamayın.
    ben 2 yıldır sigara içiyorum 28 yaşındayım. çabuk sertleşme ve boşaldıktan 10 dk sonra tekrar hazır hale gelme durumum vardı. Artık eskisi gibi değilim. condom taktıktan sonra sönüyor eskiden mermer gibi olan dalga şimdi kalktığında az yumuşak duruyor
    bunlar sigara yüzünden olabilir mi? yani 2 günde 1 paket bitior bazen 3 günde 1 paket. (diyeceği aşırı içiçi biri değilim)
  • o değilde insanların cinsel hayatı var lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

benim merak ettiğim bir konu var. eğer garip ve saçma geliyorsa cevaplamayın.
    ben 2 yıldır sigara içiyorum 28 yaşındayım. çabuk sertleşme ve boşaldıktan 10 dk sonra tekrar hazır hale gelme durumum vardı. Artık eskisi gibi değilim. condom taktıktan sonra sönüyor eskiden mermer gibi olan dalga şimdi kalktığında az yumuşak duruyor
    bunlar sigara yüzünden olabilir mi? yani 2 günde 1 paket bitior bazen 3 günde 1 paket. (diyeceği aşırı içiçi biri değilim)

evet sigara büyük etken

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

benim merak ettiğim bir konu var. eğer garip ve saçma geliyorsa cevaplamayın.

evet aynen sıgaranın etkisi çok büyük o olayda..

onunlada kalsa ,sigara içen kişinin spermi bile farklı oluyor anasını satayım,eşine-çocuğuna bile tesir ediyor.allah belasını versin

• 22 yasindayim hic icmedim.

Gayet saglikliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben açıkçası erken ölmek için içiyorum ama sanırım süründürmeden öldürmeyecek gibi.
  • ben sigarayı bırakamıyorum ama ara verebiliyorum. Daha önce 1.5 yıl içmemiştim ama tekrar içmeye başladım.
    Şimdide 2 gündür içmiyorum ama sanırım birazdan o güzel kırmızı paketi marketten alıp, nikotin dolu o dumanı off
    ben içmeye gidiyorum.
  • bende 20 yaşındayım 4 yıldır içiyorum malesef 1 aydır aklımda bırakma kararı var ama hep erteliyorum bi zaman uyduramıyorum kendime
  • 2 gun once 11.30 da sigarayi biraktim acikcasi canim cekiyormu cekiyor ama icmiyorum en cokta sabah wc de icmek hosuma gidiyordu ama artik birakmanin zamani geldigini anladim cunku agzim resmen kultablasi gibiydi 1 haftadir 2 gundur yavas yavas duzelme var acikcasi geride donmeyi dusunmuyorum :)

• bende yil basinda biraktim 2013 e temiz girdim ancak cok yemek yemeye basladim gerimi baslasam die dusunmuyor degilim

• Ulan olupte gidemedik erkenden

• quote:

Orijinalden alıntı: ozima

quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Ulan isyerinde yaktim sigarami forumda ne var ne yok diye bakim dedim girdigim konuya bak

eğer o sigarayı bırakmazsan hayat sana diyecek kardeşim

Hayat hepimize günün birinde demeyecek mi zaten?

• konuyu day-yeap açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

cok iyi anlatmissin da, iste birakinca bir dostumu kaybedicekmisim gibi hissediyorum :(

Arkadaşlar başka bir konuda bu.

Şahsen son 4 yıldır, bisiklet sporyula olsun, vücut geliştirmeyle olsun, spordan ayrılmayan bir insan olduğum halde, 1 ay oncesine kadar 3 ay boyunca sigara kullandım, direk yarım paket civarı başladım olaya, bazen bir pakete yaklaştığım oluyordu. Kısacası 0.6 civarı paketle girelim.

-Derslerden dolayı mühendislikte sıkıntılar,
    -ailemin dağılması,
    -maddi sıkıntılar,
    -Evlenme çağına geldiğim halde devam eden okul, ve uzama tehlikesinin boy göstermesi.
    -kız arkadşımın uzak olması, ve okulumdan dolayı ona karşı mahçup düşmem....

Bu sebepler beni önce strese, sonrada stresimi bir nebze olsun azalttığını düşünmeme sebep olan sigaraya yönlendirdi. Şu nefes problemleri-Koku-maddiyatı dahada zorlaması- cinsel problem... Alayını yaşadım 3 ayda resmen. Ve şu an 1 yıl içen birisine bile bakarken cok üzülüyorum. Resmen intahar bu.

Gelin görünki, insanlar Tiryaki kavramını vücudun Fizyolojik ihtiyacı olarak görüyorlarki bence bu yanlış, insanlar kesinlikle sigarayı Hey Jude ile aynı sebepten içiyor. Yani psikolojik. Artık onu, bir tür zaman geçirme, bir tür arada bir kendine verdiği bir ödülmüş gibi görmesi, insanı sigaraya yönlendiriyor ki bu kesinlikle yanlış.

Sigarayı bırakmak isteyenlere tavsiyem şu;
    Kendini hobi edinin, boş zamanlarınızda uğraşıp zevk aldığınız şeyler yapın. Şu ülkede en az yapılan şey, insanlar hobilerden yoksun. Yani kendilerini, ev iş basit zaman geçiren şeyler(tv-pc-arkaadş) arasında kısır döngüye zorluyorlar. Ondan sonra sigara gibi saçma alışkanlıklar çıkıyo.

Konu gayet yerinde olmuş. Saygılar, iyi forumlar.

kendime bir hobi bulma kısmı konusunda katılıyorum, bir ara body yaptım, ardından saldım iyice. sonra bisiklet işine merak sardım, o da sınav şeysi yüzünden unutulup gitti. bu sene eskişehir'e gidince de düzenli bir hayatım olmayacak, ilk kez kendi başıma yaşayacağım stres üstüne stres anlayacağın. çok güzel özetlemişsin, sigarayı kendime ödül olarak görüyorum. işin trajikomik tarafı ise her sigara paketini bin bir pişmanlıkla alıyorum. :(

her neyse sanırım kendi sağlığımı bozmadan aklım başıma gelmiycek, şayet kışın rutin olarak ayda 2 defa hastalanıyorum. bu sıralar da göğsümde ağrı var kesin sebebi sigaradır. boşuna pişmanlıktır demiyoruz, çevremde sigaraya yeni başlayanlar var cidden acıyorum. hadi ben başlayalı 5 yıl olmuş, ergenliğin verdiği özentiyle başladık ama adam 19-20 yaşında sigaraya başlıyor hiç mi bilinç olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

Orijinalden alıntı: farego

Yaklaşık 5 seneden beri içmiyorum çok şükür.

Halı sahada koşarken tıkandım.

Korktum nefes alamamaktan.

Hava da oksijan yoktu sanki.

Allah bana bunun korkusu ile bıraktırmayı nasip etti ve öyle de bıraktım.

Çok şükür ;)

Şimdi ne özlemişsindir sen. Bi slim virginia sarıyım gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

quote:

Orijinalden alıntı: Hey Jude.

cok iyi anlatmissin da, iste birakinca bir dostumu kaybedicekmisim gibi hissediyorum :(

Arkadaşlar başka bir konuda bu.

Şahsen son 4 yıldır, bisiklet sporyula olsun, vücut geliştirmeyle olsun, spordan ayrılmayan bir insan olduğum halde, 1 ay oncesine kadar 3 ay boyunca sigara kullandım, direk yarım paket civarı başladım olaya, bazen bir pakete yaklaştığım oluyordu. Kısacası 0.6 civarı paketle girelim.

-Derslerden dolayı mühendislikte sıkıntılar,
    -ailemin dağılması,
    -maddi sıkıntılar,
    -Evlenme çağına geldiğim halde devam eden okul, ve uzama tehlikesinin boy göstermesi.
    -kız arkadşımın uzak olması, ve okulumdan dolayı ona karşı mahçup düşmem....

Bu sebepler beni önce strese, sonrada stresimi bir nebze olsun azalttığını düşünmeme sebep olan sigaraya yönlendirdi. Şu nefes problemleri-Koku-maddiyatı dahada zorlaması- cinsel problem... Alayını yaşadım 3 ayda resmen. Ve şu an 1 yıl içen birisine bile bakarken cok üzülüyorum. Resmen intahar bu.

Gelin görünki, insanlar Tiryaki kavramını vücudun Fizyolojik ihtiyacı olarak görüyorlarki bence bu yanlış, insanlar kesinlikle sigarayı Hey Jude ile aynı sebepten içiyor. Yani psikolojik. Artık onu, bir tür zaman geçirme, bir tür arada bir kendine verdiği bir ödülmüş gibi görmesi, insanı sigaraya yönlendiriyor ki bu kesinlikle yanlış.

Sigarayı bırakmak isteyenlere tavsiyem şu;
    Kendini hobi edinin, boş zamanlarınızda uğraşıp zevk aldığınız şeyler yapın. Şu ülkede en az yapılan şey, insanlar hobilerden yoksun. Yani kendilerini, ev iş basit zaman geçiren şeyler(tv-pc-arkaadş) arasında kısır döngüye zorluyorlar. Ondan sonra sigara gibi saçma alışkanlıklar çıkıyo.

Konu gayet yerinde olmuş. Saygılar, iyi forumlar.

Geçmiş olsun hocam.
    Cinsel olarak ne gibi bir problem yapıyor sigara?

• uplayalım çok güzel konu vallahi
  • Beyler üniversite hazırlığım.Yaklaşık 5 aydır sigara kullanıyorum ciddi anlamda,günde 12-13 tane içiyorum.Bırakmayı düşünüyorum ama sıkıntı çıkarır mı sinir gibi ? Bir kaç kere denedim ama olmadı yine başladım.Ayrıca bırakırsam dikkat konsantrasyon gibi şeyler cidden artar mı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.