x (formerly twitter) ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X https://x.com/haskologlu/status/1792536098066801062?t=Rn3KSvhhfxbbAw7qqjT2wQ&s=19Türklerden nefret ediyorlar ama o kadar ülke varken gidip Türkiyeye sığınıyorlar. Az daha kudursunlar bakalım 1915 olaylarının daha beterini yaşadığınızda göreceğiz sizi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sığındığı ülkedeki insanlara saldıran mahluk.
-
-
bunlar türkleri kölesi olarak görüyorlar.
beklenen 12 büyük kıyamet alametinden biri
arap ve greek birleşip rum'a saldıracak. Rum kaybedecek. Lakin sonra bir tepeye greek çıkacak yani (Batılı) elinde haçı havaya kaldırıp biz kazandık diycek, araplarla bu sefer ters düşüp bir birleri ile savaşacak ve araplar kaybedecek.
bu en büyük kıyamet alametlerinden biridir.
burada Rum, anadolu halkıdır. Anadoluda kimler var? Türk olarak nitelendirilenler.
ben o yüzden hiç bir arabı sevmiyorum. ortadoğu milletlerinden hiç birisini sevmiyorum. bir tek iran'ı destekliyorum çünkü diğer ortadoğu sorunu israil'e kafa tutuyor. Müslümanım ama Sahip olan bana günah yazacaksa bundan yazsın razıyım.
-
Kavga edenler akp liyse sıkıntı yok, yesinler birbirlerini.
-
Olay Eskişehirde yaşanmış. Merkez mi onu bilmiyorum ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videodan bile nereye düştüm ben dedim.
Kaçınılmaz son daha beterleride olacak.
-
Kasım süleymani öldü diye adamlar trumpu arayıp sizin üssün çevresini bombalyacağız diyen iran mı?
Ya hocam bırak iran, israille gram uğraşmıyor. Hepsi danışıklı dövüş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"O bir anne. Çocuklarının yanında yaka paça atmışlar."
"Acaba ne dediler de şerefsiz dedi"
" Sürekli dışlanıyorlar biraz empati yapın"
Evet "Türkiyeli" şuursuzların yaptıkları yorumlardan bazıları bunlar. Şişeyle millete saldırıyor ona bile "propaganda" yapıyorsunuz diyorlar. Neymiş efendim şişeyle vursa ne kadar acıtırmışmış. BOP tamamlansa da şu asalaklardan kurtulsak.Hepsi savaş var diyip ağlayarak Avrupa'ya geçse 5 sene içinde toparlanırız. Dedeleri İngilizlerin önünde secde ediyordu bunlar arapların önünde secde ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 21 Mayıs 2024; 0:10:34 >
O yanındaki çocukların birisi rahat 13 diğeri en az 10 yaşında ama yanında bebek arabasıyla gidiyor. Bu bile bu Suri denen milletin ne kadar embesil olduğunu ortaya koyuyor. Adamlar net bir şekilde alt ırk ya. Harbi diyorum Hitler olsa bunları fırına bile atmazdı.. Lanet pis arap şıllığı.
Suratına da ne olmuş umarım siyah başörtülü bacımın işidir..eğer o dövdüyse ellerine sağlık.
-
Sığınmacı kardeşim neden böyle öfkelenmiş? Oyun mu istemiş?
Bu görüntüler gelecekte yaşanılacakların sadece fragmanından başka birşey değil...
ABD'nin arzusuyla bu ülkenin içine diline yabancı,kültürüne yabancı ve yaşam şekline yabancı milyonlarca insan sokuldu.Evet,sırf ABD istiyor diye bunu yaptılar.Sırf K.Suriye'de PKK rahatça ırkçı bir devlet kurabilsin diye yaptılar...Hani Türkiye'de her şeye 'hakların kardeşiyiz','hepimiz eşitiz','milliyetçik eskilerde kaldı' diyen o güruh var ya ne hikmetse söz konusu K.Suriye'ye Suriyelilerin dönmesi söz konusu olunca 'Suriyeliler geri dönerse K.Suriye'nin demografik yapısı bozulur.Kürtler azınlıkta kalır' derler..Ama söz konusu Türkiye olunca 'Farklılıklarımız zenginliktir','Milletin çeşitliliği önemlidir' vs derler..Adamlar daha Suriye'den gelenlerin evlerine,anavatanlarına dönmesini istemiyor ama biz buna karşı çıkınca 'ırkçı' oluyoruz.
Sahi 'gerçekte' kim ırkçı?
Türkiye'ye gelince 'halkların kardeşliği','farklılıklar zengiliktir','Türkiye üzerinde herkesin hakkı vardır' vs diyenler mi yoksa Suriyelilerin geri dönmesi durumunda K.Suriye'de ki Kürt nüfusun azınlıkta kalacağını ileri sürerek Suriyelilerin geri dönmesini istemeyenler mi?
Bu millet özellikle belli bir kesim ne zaman başına örülen çorabı fark edecek ve bunun sorumlularına oy vermeyi bırakacak gerçekten merak ediyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 22 Mayıs 2024; 15:51:58 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"O bir anne. Çocuklarının yanında yaka paça atmışlar."
"Acaba ne dediler de şerefsiz dedi" " Sürekli dışlanıyorlar biraz empati yapın" Evet "Türkiyeli" şuursuzların yaptıkları yorumlardan bazıları bunlar. Şişeyle millete saldırıyor ona bile "propaganda" yapıyorsunuz diyorlar. Neymiş efendim şişeyle vursa ne kadar acıtırmışmış. BOP tamamlansa da şu asalaklardan kurtulsak.Hepsi savaş var diyip ağlayarak Avrupa'ya geçse 5 sene içinde toparlanırız. Dedeleri İngilizlerin önünde secde ediyordu bunlar arapların önünde secde ediyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X