< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İhraç edilen teğmenlerden; solcuları üzecek açıklama 'gerçek milliyetçilere'
-
-
Sağcılık solculuk 1980'lerde kaldı. Artık kafalarınızı çağımıza taşıyın.
-
Sağı solumu kaldı. Bahçeli imralı heyetini kapıda ayakta karşılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mhp liler ustlerine alinmasin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ülkücülük milliyetçilik mi? arapçılık!
amerika'nın bu ülkeye , sınırın öbür tarafındakiler tarafından peydah ettiği ümmetçilik / tarikatçılık akımları ile avrasi soy adında Türk BİLE OLMAYAN bir adamının fikirleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Şubat 2025; 15:13:13 > -
Turkes zamaninda Turk milliyetcisiydi bu parti. Simdi Turkten baska herkese milliyetci :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bizim islamcı kesimin sahiplenmeye kalktığı bu garip lekilde Nobel alan Aziz Sancar'ın Haber Türk ile yaptığı söyleşide bir detay vardı : "ben ülkücü camiyada büyüdüm. ama biz o zamanlarda islamcılarla kavga ederdik".
neden islamcılarla kavga ederlerdi?
çünkü o devirde islamcı tarikatçı akımının kürdi aşiretleşmelerden olduklarını biliyorlardı.
ama işte DP döneminde kırsaldan göçle birlikte bu kırsaldan olanlar da gelince, fakir istanbul ghettolarında bu fakirlere umut satarak müritler topladılar.
yahu 80ler 90larda bu tarikatların müritleri sokaklarda "şekerci amca" "oyuncakcı amca" olarak çocukları zehirlerlerdi. benim biradere bir tanesi oyuncak , şeker vs veriyordu. benle yaşça aynı sayılırdı 2-3 yaş büyük vs. sonradan eline biraderim kağıt vermiş üstünde işte bedüllazzam efendi vs vs. ulan o zaman da 90ların sonu hani çocuk tacizleri vs ne bilmiyoruz bile. neyse işte bunu öğrenince bizim mahallede komşu abiler bu çocuğun yolunu kesip tehtid ediyorlar seni polise veririz vs. bir daha da yolu düşmemişti.
bugün bu istismarcılara aynısını yap , polis seni tutklar.
ama işte bu olaylar olurken, solcular ; ecevit'in kuyusunu kazmak bir birine "sen bunu , sen şunu savundun" diye kavga etmekle meşguldü. bu gerçekleri de değiştiremezsiniz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sağcılık solculuk 1980'lerde kaldı. Artık kafalarınızı çağımıza taşıyın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X