Şimdi Ara

SIGMA MI TAMRON MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

SIGMA MI TAMRON MU

(En Son Oy Tarihi: 14.12.2020)
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba balkan elektronikten ayrıldım ve kendime yeni yer açtım, yanlız ufak bir sorun yaşıyorum dükkanda satış için bu 2 lensten birini seçmem lazım tamron mu sigma mı kararsız kalıyorum bu konu içinde sizden destek ve bilgi paylaşımı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İkisinin de kullanıcı kitlesi ve kendine has popüler lensleri var; he hangisi daha çok satış yapar derseniz "bence" Sigma. Hayırlı olsun, yeriniz nerde açıldı?
  • Neden ikisinide satmıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Neden ikisinide satmıyorsun?
    ANKARA KEÇİÖRENDE SANATORYUM CADDESİNDE AMA TEK MARKADAN ÇOK ALMAK İSTİYORUM ONUN İÇİNDE SİZ AKLIMA GELDİNİZ.2 SİNİDE KOYARIM SORUN DEĞİL AMA BİRİNE YOĞUNLUK VERİP TOLU ALACAĞIM. ONDAN DOLAYI
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_balkan

ANKARA KEÇİÖRENDE SANATORYUM CADDESİNDE AMA TEK MARKADAN ÇOK ALMAK İSTİYORUM ONUN İÇİNDE SİZ AKLIMA GELDİNİZ.2 SİNİDE KOYARIM SORUN DEĞİL AMA BİRİNE YOĞUNLUK VERİP TOLU ALACAĞIM. ONDAN DOLAYI

Alıntıları Göster
    Benimde şahsi fikrim "Sigma"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Benimde şahsi fikrim "Sigma"

Alıntıları Göster
    BENDE SİGMADAN YANAYIM AMA İŞTE SİZİN FİKİRLERİNİZİDE BAZ ALACAĞIM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan_balkan

BENDE SİGMADAN YANAYIM AMA İŞTE SİZİN FİKİRLERİNİZİDE BAZ ALACAĞIM.

Alıntıları Göster
    hocam adresini pm atarmısın, müsait zamanımda gelmek isterim. fotoğraf işine gönül verdik işimiz düşer elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: street_cops

hocam adresini pm atarmısın, müsait zamanımda gelmek isterim. fotoğraf işine gönül verdik işimiz düşer elbet.

Alıntıları Göster
    sigmanın daha çok "satan" modeli var sanki..
    tabi gene de ticaret için yeterli veriye sahip değilim. sadece bir görüş ve tahmin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithgor

sigmanın daha çok "satan" modeli var sanki..
    tabi gene de ticaret için yeterli veriye sahip değilim. sadece bir görüş ve tahmin..

Alıntıları Göster
    bence de sigma. ama tamronunde popüler birkaç lensi var 17-50 gibi onlarda eksik olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealGangsta

bence de sigma. ama tamronunde popüler birkaç lensi var 17-50 gibi onlarda eksik olmamalı

Alıntıları Göster
    Baktığınız belirli objektif varsa onları üzerinden yürüsün bu tartışma yani marka hayranlığı olur gerisi.

Mesela 18-50 Sigma 2.8, 17-50 2.8 tamron var ikiside çok yakınlar birbirlerine fiyat olaarakta verdiği görünrüler olarakta bir çok lens sayılabilir böyle...

Ama macro objektif konusudna Tamron süper bence en iyi markadır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Baktığınız belirli objektif varsa onları üzerinden yürüsün bu tartışma yani marka hayranlığı olur gerisi.

Mesela 18-50 Sigma 2.8, 17-50 2.8 tamron var ikiside çok yakınlar birbirlerine fiyat olaarakta verdiği görünrüler olarakta bir çok lens sayılabilir böyle...

Ama macro objektif konusudna Tamron süper bence en iyi markadır...

Alıntıları Göster
    Daha kolay fikir edinebilmeniz için anket açtım.

Her iki markanın da ürünlerinden belli sayılarda sipariş verebilirsiniz. Daha sonra ürünlere olan talep miktarına göre siparişi arttırır veya azaltırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Her iki markanın da ürünlerinden belli sayılarda sipariş verebilirsiniz. Daha sonra ürünlere olan talep miktarına göre siparişi arttırır veya azaltırsınız.

Alıntıları Göster
    Tokina

• quote:

Alıntıları Göster
    Anket olayı saçma olmuş herhalde buradaki internet kullanıcılarının buraya verdiği tıklar iki markayı birbirinden iyi yapmaz... ayrıca soru da saçma model kıyaslamadıkça neyin seçimini yapacaksınız bilmem, Maybach ile Land Rover gibi bir şey olmuş....
    quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

• quote:

Anket olayı saçma olmuş herhalde buradaki internet kullanıcılarının buraya verdiği tıklar iki markayı birbirinden iyi yapmaz... ayrıca soru da saçma model kıyaslamadıkça neyin seçimini yapacaksınız bilmem, Maybach ile Land Rover gibi bir şey olmuş....
    quote:

Alıntıları Göster
    @Oğuz;

Arkadaş sanırım tek bi firmayla anlaşabilcek ilk etapta, o yüzden marka sormuştur. Yoksa lens bazında öneri çok daha mantıklı tabii

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

quote:

Konuyu açan arkadaşımız tek markayla anlaşıp daha fazla alım yapabileceğinden bassetmiş ve herhangi bir model belirtmemiş. Yardımcı olabilmek için anket açmayı uygun gördüm. Yoksa her iki firmanın da birbirinden başarılı seçenekleri mevcut. Bana kalırsa Tamron'dan da Sigma'dan da sipariş verilmeli.

Örneğin: Tamron 17-50 mm, Sigma 70-300 mm APO vs

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

quote:

Konuyu açan arkadaşımız tek markayla anlaşıp daha fazla alım yapabileceğinden bassetmiş ve herhangi bir model belirtmemiş. Yardımcı olabilmek için anket açmayı uygun gördüm. Yoksa her iki firmanın da birbirinden başarılı seçenekleri mevcut. Bana kalırsa Tamron'dan da Sigma'dan da sipariş verilmeli.

Örneğin: Tamron 17-50 mm, Sigma 70-300 mm APO vs

Alıntıları Göster
    İlk olarak Sigmayla başlayın.Daha sonra Tamron'un bazı lenslerindende koyarsınız. Ama Sigma Tamron'a göre daha çok satılan bir marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agules -- 7 Mart 2009; 2:08:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agules

İlk olarak Sigmayla başlayın.Daha sonra Tamron'un bazı lenslerindende koyarsınız. Ama Sigma Tamron'a göre daha çok satılan bir marka.

Alıntıları Göster
    Ya aslında direk marka bazlı deüil de model bazlı olsa daha karlı olur hakkaten, bi sigma 70-300 apo su gibi satıyo mesela..

Sigma 70-300 - 70-200 - 10-20 desek Tamron'dan da 17-50 başta olmak üzere 70-300 - 70-200 vs gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Ya aslında direk marka bazlı deüil de model bazlı olsa daha karlı olur hakkaten, bi sigma 70-300 apo su gibi satıyo mesela..

Sigma 70-300 - 70-200 - 10-20 desek Tamron'dan da 17-50 başta olmak üzere 70-300 - 70-200 vs gibi...

Alıntıları Göster
    bazıları yan sanayi desede ; SIGMA
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulturgay

bazıları yan sanayi desede ; SIGMA

Alıntıları Göster
    ..Knight.. çok teşekkür ederim burdaki arkadaşlarda anket sayesinde kullanıcıların görüşlerini öğrenmiş olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

@Oğuz;

Arkadaş sanırım tek bi firmayla anlaşabilcek ilk etapta, o yüzden marka sormuştur. Yoksa lens bazında öneri çok daha mantıklı tabii

Alıntıları Göster
    Hakan sonuçta aynı şey yani Sigma veya Tamron fark etmez sonuçta Tamron'un çok satan modelleri farklı aralıklarda olabilir Sigma için de aynı şey geçerli...
    quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

@Oğuz;

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.