Şimdi Ara

***SİGMA SA-5 PROFESYONEL SLR FOTO MAKİNA***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 sene önce eşime doğubanktan hediye olarak aldım fakat hiç kullnmadı sayılır o zaman 800 ytlye almıştım.

profesyonel orjinal JAPON malı makinadır.28-80 mm lens var üstünde pek anlamam öle yazıyor.aşağıdaki linkte detaylı bilgi ve resim var.

tertemiz sıfır gibidir.ölece dolapta duruyor.(makina dijital değil filmlidir.)

http://www.photographyreview.com/mfr/sigma/35mm/PRD_84537_3105crx.aspx

fiyat sadece 200ytl...elektronik pc parçası vs..takas değerlendiririm.pm yoluyla yapınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cathedral -- 21 Temmuz 2008; 10:05:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam yanlış anlama ama bu devirde bu makine 100 ytl'ye belki belki satılır.
  • Digital degil sanırım dimi ?-
  • hadi ya o kadar kötü yani.fiyatı düşüriim bari.

quote:

Orjinalden alıntı: aLper_iLeri

hocam yanlış anlama ama bu devirde bu makine 100 ytl'ye belki belki satılır.

• 100 ytl buna ucuz olur,o paraya zenit 12xp ler gidiyor,

eğer temiz ve tum fonksıyonları calısıyorsa 150 makul rakamdır,aşağı vermeyın
  • cihaz sıfır gibi 3-4 makara film çekildi o kadar ölece dolapta duruyor.:)

quote:

Orjinalden alıntı: cydonia

100 ytl buna ucuz olur,o paraya zenit 12xp ler gidiyor,

eğer temiz ve tum fonksıyonları calısıyorsa 150 makul rakamdır,aşağı vermeyın

• Aslında hiçbir digital makina filmlilerin yerini tutamaz. Ama ne yazıkki değerini kaybediyor işte.
    Bence eminonunde fotografcıların bi pasajı var oraya git bi goster belki daha ii fiyat alırsın
  • hayyam pasajında alırlarmı bılmem ama pek para vermezler alırken ucuz satarken pahalı mantıgı eskıden olsa sahane makıneydı ama dıgıtal geldı pozlar cope atıldı bıraz kımse ugrasmak ıstemıyor artık en ıyısı gıttıgıdıyor fılan bır dene
  • makıneyı fotografcılara getırrrrrrrrrrrrrr burdan satma onlar wesıklık cekerken kullanırlar ıyı para werırler yada ozel kullanım ıxın alırlar ;)
  • 100 YTL VERİYORUM..KOLEKSİYON OLARAK TUTACAM KENDİMDE..SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM..DÜŞÜNÜRSENİZ PM ATIN LÜTFEN..KAHRAMANMARAŞ İLİNDEN YAZIYORUM..MEMURUM..SAYGILARIMLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.