Şimdi Ara

Sigorta experini kime şikayet edebilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlginç, "Öndeki arac ile takip mesafesi korusa idin kaza yapmıyacaktın" diyen olmamış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim tüketici mahkemesine dava aç, yada maddi tazminat davası.

• Dönüs yaparken Motorsiklet yandan bana çarptı. Dikkat ederseniz tamponun tek tarafinda hasar var. Motorcu araç ile kaldirim arasindan çıkti. Araç bana yol verdi ama motorcu hız kesmedi.

Ben solda motorcu sagdan geldigi için kusur bende bulundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt

Fotograf ekledim, fotografi incelerseniz "kime göre neye göre " kavrami netlik kazanir. Bu kaputa tamamen macun atıp fırın boya atmanin hiç bir ahlaki yönü yok.

Benim ne onayim alindi ne söylendi macun atildiktan sonra resim atildi bana. Sapa saglam kaput sadece alt kisimda çizik oluştu.

• Zımparalanmış fotoğrafı yok ki? Üstünde taş izleri ve göçükler vardır o zaman macun atmanız gerekiyor. Bu fotoğraftan sadece köşenin hasarlı olduğu belli. Kaput niye komple boyanmış ve macun atılmış bunun için ustanın beyanı veya dediğim fotoğraflar gerekli. Kısacası neden niçin sorusu cevapsız. Hiçbir eksper hadi burayı boyayalım, macunlayalım böyle olsun da bugün demez. Arkasında öyle veya böyle bir yaptığı işin bir mantığı vardır, işte o mantık ( doğrudur yanlıştır ayrı konu) gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 13 Ekim 2021; 0:25:32 >
  • postence kullanıcısına yanıt

hocam plakayı kapattığın çok iyi olmuş hiç okunmuyor gerçekten. 

• tenekekutu kullanıcısına yanıt

Zımparalanmış, astar atilmiş firin boya giderken fotograf dahil 100 civarinda fotograf var ve bu birsey degistirmiyor. Araç benim hergun trafikteyim kaputun üstundeki kuş pisligi dahil dikkatimi çeker bırakın taş izi göcük izi boya dalgalanması.

Ustaya itiraz edip tartisinca tek savunması temiz olsun boya dalgalanması olmasın bilseydim itiraz ediceginizi yapmazdım. Bakin en ufak bir geçerli sebep soyleyemedi.

Zaten benim acimdan bu kaput komple macun astar firin boya ister mi diye degil bu işleme onay veren exper. Usta yapacagini yapmış. Kaput boyama tampon sök tak boya çamurluk loka boya 3 bin tl işcilik yazmış kaskoya.

Ben kaskosuz gitsem her adimi bana soracak " abi temiz olsun boya dalgalanması olmasin diye senin kaputa boya temiz dursun diye zimparaladım macun attim astar attim sonra firin boyaya gonderdim " diyemeyecekti.

Araç experi bol keseden isleme onay verdigi için sikayet edecegim. Sonuçlari ve sikayet cevabini burdan duyuracagım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.