Şimdi Ara

sigorta yapılmadı hala çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler çalıştıgım işyerınde sıgorta gırısım yapılmadı sadece benım degıl kımsenı yapılmadı şuan hala çalışıyorum ılerıde hukuki bir süreçte delil olarak kullanabılecegım bı tutanak oluşturmak ıstıyorum bunun geçerlılıgı nedır.

• giris çıkışta imza yada parmak basiyorsan sorun olmaz ucretini banka yoluyla aliyorsan yine kanitlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmebs

beyler çalıştıgım işyerınde sıgorta gırısım yapılmadı sadece benım degıl kımsenı yapılmadı şuan hala çalışıyorum ılerıde hukuki bir süreçte delil olarak kullanabılecegım bı tutanak oluşturmak ıstıyorum bunun geçerlılıgı nedır.

Tutanak tutumunun her zaman geçerliliği vardır.Mahkemeye delil olarak sunabilirsin.Siz ve çalışanlar bir tutanak kaleme alabilirsiniz.
    Bu tür davalarda tutanaktan daha yararlı olacak delil ise tanık delili olacaktır bilginiz olsun.
  • krmebs K kullanıcısına yanıt
    Merhaba , en önemli delil tanık beyanlarıdır. Ayrıca o işyerine özel üretilmiş argümanlar olabilir , işyerinde yemek yiyorsanız iş yerinin isminin de yazılı olduğu yemek listesi bile delil olarak sayılabilinir.

Özetle : İş yeri ile bağlantılı dışarı da ki herhangi birinin elde edemeyeceği argümanlar delillerinizi oluşturabilecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.