Şimdi Ara

Sigortam varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar, geçen dönem açıköğretim de okuduğumdan dolayı sigortam oluyormuş sgk ya gitmiştim bi sorundan dolayı oradaki memur öyle yorumlamıştı.

Bu dönem açıköğretimin kayıt yenilemesini yapmamıştım babam emekli sandığı mensubu yaşım 21, bu durumda benim sigortam varmıdır yokmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz1i -- 11 Mayıs 2015; 21:00:30 >

• e devlete giriş atıp "Sağlık Sigortası Genel Poliçe Sorgulama (SAGMER)" adı altında bakabilirsin siigortanın olup olmadıgına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsTraLL

e devlete giriş atıp "Sağlık Sigortası Genel Poliçe Sorgulama (SAGMER)" adı altında bakabilirsin siigortanın olup olmadıgına

Teşekkür ederim. Hemen bakayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacihancelik

quote:

Orijinalden alıntı: AsTraLL

e devlete giriş atıp "Sağlık Sigortası Genel Poliçe Sorgulama (SAGMER)" adı altında bakabilirsin siigortanın olup olmadıgına

Teşekkür ederim. Hemen bakayım :)

hocam pardon yanlş yeri söylemişim sanırım e-Hizmetler Sayfasından "S" Harfine gelip "Diğer Hizmetler" Adı altında "Genel Sağlık Sigortası Tescil ve Prim Borcu Sorgulama" a ya tıklayın orda borcunuz ve saglıktan yararlanıp yararlanamadıgınız gözükecektir

• her yılın Eylül ayında üniversitenden öğrenci belgesi alıp SGK'ya gitmen gerekiyordu. Okuduğunu belgelemen gerekiyordu.
    Eğer yapmadıysan sigortan olmayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacihancelik

İyi akşamlar arkadaşlar, geçen dönem açıköğretim de okuduğumdan dolayı sigortam oluyormuş sgk ya gitmiştim bi sorundan dolayı oradaki memur öyle yorumlamıştı.

Bu dönem açıköğretimin kayıt yenilemesini yapmamıştım babam emekli sandığı mensubu yaşım 21, bu durumda benim sigortam varmıdır yokmudur?

Sigortan var. Ogrenci belgenle sg merkezine gitmelisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.