Şimdi Ara

sihirdar sözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

lol için sağda solda güzel paylaşımlar, bilgiler vs. hep oluyor ama dağınık. şöyle kolektif olarak içerik üretilen, her an girip istersek 15dk, istersek 1-2 saat vakit geçirilebilecek, gündemi takip edebileceğimiz, bildiklerimizi paylaşabileceğimiz, güzel videolar izleyebileceğimiz sabit bir ortam eksikliği var. sözlüklerde takılmayı seven birisiyim. madem bu ortam yok, e dedik yapalım o zaman. league of legends konseptli bir sözlük yaptım. summoner arama lig sorgulama falan da var, merak ettiğimiz kişilere bakarız.

bir yandan üye çok olsun, sitede hep insanın ilgisini çekecek yeni içerikler olsun istiyorum, bir yandan da ortaokullu hatta liseli ama bebe kalmış lamerlerin doluşmasını da istemiyorum. gönül kaliteli ve eğlenceli bir yer olsun istiyor. tam da bu sebepten sizleri sözlüğe davet etmek istedim. YAZAR ALIMI ŞU AN AÇIK. bir süre sonra kapatılabilir belki, bakarız durumlara. sağa, sola, arkadaşlarınıza, prolara, nooblara, rank kasanlara, dota vs. lol muhabbeti yapanlara, cosplay sevenlere, takım arkadaşı arayanlara vs. haber salın. herşey iyi giderse eğlenceli birşey geliyor:

www.sihirdarsozluk.com

şu an ortam çok seviyeli. bunu korumak için üye olanlar üyelikten sonra görünen sözlük metasını okursa, sözlüğün geri kalanına karışması daha kolay olur, raconu öğrenir. ortamda veletlere yer yok, tespit edilen veledler uçuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazuur -- 8 Ekim 2014; 15:12:23 >

• Nesil'in kapanmasından sonra pek sözlüğe takılmışlığım yok sözlüğü ilk gördüğümde 1.nesil hesabı kaptım seneye üniye geçtiğimde sözlük 1-2 takılcak kadar eğlenci hale gelmişse bi yazar cepte
  • şifrede büyük harfi zorunlu yapan ne kullanıyor ulan 40 yıllık şifremi yamulttum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.