Şimdi Ara

EKŞİ SÖZLÜK KÜRTÇE SÖZLÜK OLMA YOLUNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shark bulbulu nickli yazar günlerdir a harfinden başlayıp sözlüğü kürtçe kelimelerin türkçe anlamlarıyla doldurdu
    ve günde binlerce enty girerek gece ve gündüz devam ediyor.

şu anda b harfini işliyor.

http://sozluk.sourtimes.org/

sözlüğe girin ve rezaleti görün.son derece maksatlı bir iş.

artık çok canım sıkılmaya başladı.aklımı kaybediyorum damarlarımda kin ve hınç dolaşıyor kendimi tanıyamıyorum.

pompalanan kürt milliyetçiliğinin zararlarını siz biz hepimiz çekicez.toplumsal ayrışma iyice belirgin hale geldi.

çocukluğumdan bu yaşıma kadar çok kürt arkadaşım oldu. terörün başladığı ve en azgın dönemine ulaştığı dönemlere şahit oldum.hiç bu kadar rahatsız olmamıştım. çocukluğum ve ilk gençliğimde kürtlere karşı hiç hissetmediğim duyguları artık engellleyemiyorum.

kürtlerle kardeşliğin dışında dindaş olmamızın da maalesef artık birarada tutucu yapıştırıcı bir etken olduğuna olan inancımı kaybettim.

pompalanan kürt ve azınlık milliyetçiliği bazılarının haddini aşma güveni verdi.

kürtlerin türklerden başka dostu yoktur bunu iyi anlasınlar. ne araplar ne farisiler ne ermeniler yahudiler kürtlerin türkler kadar dostu olamaz olmadı da.

aklınızı başınıza alın yarın ABd ıraktan çekildiğinde araplar sizi boğazlarken dostunuz yine biz olacağız.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=azwer

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bangesevan

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bangewaz

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bangbej

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=balafirsiken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlahi Morluk -- 26 Ağustos 2005, 11:38:52 >

• adamlar kendi söz hakklarını oluşturuyolar işte......
  • quote:

aklınızı başınıza alın yarın ABd ıraktan çekildiğinde araplar sizi boğazlarken dostunuz yine biz olacağız.

ekşi sözlüğün nekadar önemsenecek biryer olduğu tartışılır. Şahsen ben bir tür yalova kaymakamı imajı görüyorum orda. Özellikle yukarda yazdığına kesinlikle katılıyorum. Kürtler bölgede araplar tarafından da nefret edilir oldu. Şuan tek koruyucuları amerika. Amerikanın da bölgede ilelebet varlığını sürdürmesi beklenmiyor. abd çekildiğinde kürtleri pek iyi şeyler beklemiyor.
  • Çok amaçsız bir eylem.Bu kişide nasıl bir eziklik duygusu olduğunun bir göstergesi.Zaten sol frame i işgal edip bizi sözlükten soğutmaktan başka bir işe yaradığıda yok.
  • Ekşi sözlüğe bir,iki
  • Adam kürtçe kelime girmesi size niye batıyor anlamıyorum.Bu ülkede milyonlarca kürtçe konuşan insan var bir sürü manalı kürtçe kelime var adam bunları ekşisözlüğe girince bölücülükmü yapmış oluyor ?

Bunlarla uğraşacağınıza türkçeye girmiş olan yabancı kelimelerle uğraşın
  • quote:

Orijinalinden alıntı: fuzbing

Adam kürtçe kelime girmesi size niye batıyor anlamıyorum.Bu ülkede milyonlarca kürtçe konuşan insan var bir sürü manalı kürtçe kelime var adam bunları ekşisözlüğe girince bölücülükmü yapmış oluyor ?

burada amaç başka canımın içi. kürtçe sözlük istiyorsan www.inndir.com diye bir site var oradan indir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uff spotlightkid arkadasım sana katılıyorum bu ne böyle yaa sinir oluyorum dünden beri atamıyorlar mı su mal arkadası yaa..
  • sen adamın kafasınımı okuyorsun amaç başka olsun, ne amaç söylede bilelim manalı manalı konuşma.
  • yetti artık bu kürt sorunu rezaleti ya.vallahi usandım artık...bu ülke bölünüp gidecek bak demedi demeyin.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: spotlightkid

quote:

Adam kürtçe kelime girmesi size niye batıyor anlamıyorum.Bu ülkede milyonlarca kürtçe konuşan insan var bir sürü manalı kürtçe kelime var adam bunları ekşisözlüğe girince bölücülükmü yapmış oluyor ?

burada amaç başka canımın içi. kürtçe sözlük istiyorsan www.inndir.com diye bir site var oradan indir.

Zaten bir şey yapıldımı bunların niyeti farklı başörtüsü ile üniversiteye gider kızlar bunlar bölücülük yapıyor sakal bırakır bunlar devlete düşman insanlar ne yapsalar laf hazır bunların niyeti farklı asıl sizin niyetiniz farklı bırakın bu düşünceleri lafa geldinizmi moderniz gelişmişiz diyorsunuz bir şey oldumuda hemen sızlanmaya başlıyorsunuz.
    Adam ekşi sözlüğe bunları girmek istiyorsa girer. Bu ülkede milyonlarca kürt insan ve internet kullanıcısı var bunları düşünerek girebilir bundan normal ne olabilir.

• ekşi sözlüğe de ülke düşmanlarına da, ekmeğini yediği yere ihanet edenede

• evet hainlik yapmış oluyolar.hepsine

NE MUTLU TÜRK ÜM DİYENE

• bu herifin yaptıı.. o. çocukluu

ama ekşi sözlükten de nefret ederim o iyi oldu.. bence de ekşi sözlüğe 1-2 bide ......
  • quote:

bu herifin yaptıı.. o. çocukluu

kim e dedin?
  • quote:

sen adamın kafasınımı okuyorsun amaç başka olsun, ne amaç söylede bilelim manalı manalı konuşma.

durup dururken bi insan niye kürtçe yazıp dursun sözlüğe .. sizce normalmi.. ne çıkarı var.. hadi geyik yapsa anlarız türkçe olarak bütün ekşi sözlük yazarları gibi..

ama böleleri kaşınıyo demektir.. nedemek adam kendi dilini oluşturuyor.. !!!

yabancı kelime olayından bence daha da önemli.. çünkü burda bi art niyet var..
  • Spotlightkid kardeş, sözlerimi dinle:

quote:

Orijinalinden alıntı: spotlightkid
    sözlüğe girin ve rezaleti görün.son derece maksatlı bir iş.

1-Maksatlılar yüzünden tüm kardeşlerimize kızmayalım.

quote:

...artık çok canım sıkılmaya başladı.aklımı kaybediyorum damarlarımda kin ve hınç dolaşıyor kendimi tanıyamıyorum.

2-Adamların da istediği zaten öyle olmamızdır, dikkat!!!

quote:

pompalanan kürt milliyetçiliğinin zararlarını siz biz hepimiz çekicez.toplumsal ayrışma iyice belirgin hale geldi....kürtlerin türklerden başka dostu yoktur bunu iyi anlasınlar. ne araplar ne farisiler ne ermeniler yahudiler kürtlerin türkler kadar dostu olamaz olmadı da.

3-Sana katılıyorum, bilinçle bu sorunu bu toplum aşacak inşallah.
    Sabırlı olalım, hata yapmaktan çekinelim.

• quote:

Orijinalinden alıntı: LordSoth

quote:

bu herifin yaptıı.. o. çocukluu

kim e dedin?

sözlüğe kürtçe yazı yazan herife dedim kime dicem

kanırta kanırta ............... bölelerini !!

uyanın arkadaşlar bişileri değiştirmeyi çalışıyolar.. ne dil oluşturması.. ne artniyet aramaması !!

• adamlar ekşi sözlüğe bile girdi.bu kadarıda fazla
  • mardinde okumuş bi arkadaşım anlattı ::

bu kötü niyetli kürtler bizim arkadaşları sürekli dövüyolarmış ırkçılık yapıp arkadaşın 2 kere burnu kırılmış... silahlı direnişi beceremeyince.. artık bu milleti çoğalıp .. çocuk yapıp öle bölcez ele geçiricez diyolarmış şerefsizler..

balık yumurtası gibi bi evlenişte 10-15 çocuk yapıyo herifler..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.