Şimdi Ara

sihirli annem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

Bu diziden nefret ediyorum

+5 milyon

Birde showda cikan Bide hamdi alkanin oynadigi
    En iyi arkadasim
    Berbattttt

• iğrenç.
  • en yakın arkadaşım(13) kardeşi(8) onu seyrediyo diye o da seyrediyo kafayı yicem o dizi intihar sebebi yaaa he bide ajdar intihar sebebi nemiş efem çikita muz o ne lan öle

• Küçük çocuklara iyi örnek olmuyor bu dizi bence. Kendilerini peri sanan kız çocukları varmış bu dizi yüzünden
  • şu tv saçmalıklarından kaçıyoruz saçma dizilerden , gereksiz programlardan burda da karşımıza çıkıyor ne diyelim.
  • Cennet mahallesi bir bu dizi iki midem bulandı artık bunlardan...
  • sihirli annem ve acemi cadı gerçekten hem konu itibariyle hemde seyirciye hiç bir şey vermemesi yönüyle fiyaskodur. islam diniyle bagdaşmayan büyü sihir peri ölümsüzlük gibi yanlış inanışları insanların kafalarına kazımaktadır.

özellikle çocuklar bunlardan fazlasıyla etkilenmektedir.

bir tarafda konuşan köpekler diger yanda kediler vss..periler ölümsüzmüş bilmem ne ??

ben sadece o dizide sarışın kadının canlandırdıgı kadın karakterini severim. agırbaşlı sakin güleryüzlü bir anne imajı...

hepsi bu

• Yahu niye bu salak saçma dizileri yayınlanır??Çocuklarımıs bu kaadddaaarrrr mı SALAKKKK!! Ya da ööle olmaları mı isteniyor..
  • ya bence cennet mahallesi komik bi dizi.ben beğeniyorum ama sabah akşam tekrar tekrar koyuyolar kabak tadı vermeye başladı.öle diil mi???
  • yok sihirli annem yok acemi cadı ne ya bu inler cinler bastı tv yi cocuk dizileri basladı artık
  • iğren diziler b ayrıca çocuklara karşıda hiçbir eğitici yanı yok bence yok sihirdi indi cindi ne bun be bıktık artık ayrıca acemi cadıda özenti bi dizi sabrina diye bi dizi wardı küçükken izliyodum a<ynı karakterler
  • maalesef yayındaa
  • Sihirli Annem çok saçma ve dandik bir dizi
  • aferin izle alişan ve çağla şikel cannes film festivalinde bu sene eli boş dönmezler...en trajiği de zeki alasya gibilerinin de olması..hadi müjdat da kapasite zaten hiç olmadı....
    quote:

Orjinalden alıntı: tweety26

ya bence cennet mahallesi komik bi dizi.ben beğeniyorum ama sabah akşam tekrar tekrar koyuyolar kabak tadı vermeye başladı.öle diil mi???

• kötü bir dizi,önceleri bazen bakardım sonra harbiden b*ku çıktı
  • gereksiz bir dizi periler filan böyle diziler küçük çoçukları etkiliyo
  • sihirli annemi sevmem ama acemi cadı sabrinanın turk versiyonu old. için fena deil gibi geliyo bana o kedi ne yaaa oleee
  • nefret ediyorum
  • berbat bi dizi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.