Tamamiyle bu benzeri diziler, hem senaryo hemde oyunculuk yönünden sıfır kalitedeler, ayrıca efekleri bakımından tamamen rezalet ötesi, bunları yapanlar kendilerini animatör sayıyorsa, bende ILM'de çalışıyorum:) Burdan bu msj'ı görürlerse, bi zahmet mail atsınlar, nasıl yapıldığını öğrensinler!
Seyretmiyorum seyredenlere de saygı duymuyorum
Ordaki çilekin ablasına hayranım.Yani gizem güven'e!!! Çok güzel kız ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Roxette
Ya arkadaşlar tamam şimdi bozdular ama siz çok tepki verdiniz bence.Siz beğenmemiş olabilirsiniz çünkü siz büyüksünüz size sıkıcı gelir tabiî.Ama küçükler için eğlenceli.Sizin yaptığınız şeyler de doğal olarak onlara sıkıcı geliyor.Yâni diziye bu kadar haksızlık yapmayın.Dizinin eğitici yanı da yok değil yâni.Dizide haksızlık olmuyor,herkes iyi davranıyor.Yâni çocuklar bunun yerine o zaman gidip daha 7 yaşında arkadaşlarını bıçaklasın...
Betüşün denilen mnyk gacının öğütleri resmen insanın beynin sulandırıyor!!
kardeşim izliyor sürekli, ben de onunla baktım bi kaç kez, kendime inanasım bile gelmiyor
Çizgi Film Daha Güzel Vallahi.Çizgi Filmi Tercih Ederim
Bu tür filmler çocuklarımızın beynini gereksiz yere meşgul etmekte.Son derece zararlı buluyorum.Hayata hazırlamaktan uzak, uzak olduğu kadar eğitici hiçbir yönü olmayan rayting amaçlı bu programların çocuklarımıza verdiği zararı görmeyen gözler neyi görecek acaba merak ediyorum. Dikkat ettiniz mi hiç, bazen rastlıyorum da ders çalışma sahnesi hiç görmedim o dizide.En azından çocuk dizisinde bari bu olsun azıcık değil mi? Bu tür filmlere
Berbat bir dizi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme