Şimdi Ara

sihirli annem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hala yayındamı o ya
  • ben geçen gün denk geldim baktım biraz sihirli annem'in acemi cadı'dan daha eski olmasına rağmen görüntü efektleri daha kaliteli en azından ekranın solunda büyü yapıp sağdan çıkmalar daha az...gerçi bu ikisindede var
  • quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

hala yayındamı o ya

Ne yazıkki kanal d'yi aç onu show'u aç cennet mahallesini görürsün zaten ikisine de

sıkıldım be yeter artık..yeni projeler üretin be..
  • sabahları var kanal d de
  • Önceden izlerdim.İlk başta güzeldi ama sonra bokunu çıkardılar.Perihan Teyzeeee diye bağırmıyorlar mı kulaklarım patlıyor.
  • kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu diziden nefret ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

Bu diziden nefret ediyorum

kesinlikle...iğrenç ya bize kültürümüze ters o kadar cok şey barındıryor ki..yazık ki küçük çocukların etkilenmesi için yapılan bi proje başarılı da oluyor..
  • hiç izlemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

hiç izlemedim

walla hocam cok ii yapmıssn
  • Cevreme izletmem
  • küçük kuzenim saf saf onu seyredio hergün dövecem yawww...
  • Berbat bir dizi,sihirli annem bir cennet mahallesi iki,bunlarda nefret ediyorum...
  • Babanın köpek olduğu bir film arkadaşlar konuşturmayın beni
  • Ya arkadaşlar tamam şimdi bozdular ama siz çok tepki verdiniz bence.Siz beğenmemiş olabilirsiniz çünkü siz büyüksünüz size sıkıcı gelir tabiî.Ama küçükler için eğlenceli.Sizin yaptığınız şeyler de doğal olarak onlara sıkıcı geliyor.Yâni diziye bu kadar haksızlık yapmayın.Dizinin eğitici yanı da yok değil yâni.Dizide haksızlık olmuyor,herkes iyi davranıyor.Yâni çocuklar bunun yerine o zaman gidip daha 7 yaşında arkadaşlarını bıçaklasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

hiç izlemedim

vah vah büyük kayıp eddicim

ben severim bazen izlerim...

çilek çok şeker bi kıs..

ama orda yanlıs olan bişi o yaştaki cocukların erkek veya kız arkadaşı olabilirmiş gibi hava yaratmaları.

o yaştakıler henuz ilk okul cagındakı bebeler. asla böle şeyler olmaz. bu yuzden 1 adet

• çokkkkkkk güzelll
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.