ben geçen gün denk geldim baktım biraz sihirli annem'in acemi cadı'dan daha eski olmasına rağmen görüntü efektleri daha kaliteli en azından ekranın solunda büyü yapıp sağdan çıkmalar daha az...gerçi bu ikisindede var
quote:
Orjinalden alıntı: popcorn
hala yayındamı o ya
Ne yazıkki kanal d'yi aç onu show'u aç cennet mahallesini görürsün zaten ikisine de
sıkıldım be yeter artık..yeni projeler üretin be..
sabahları var kanal d de
Önceden izlerdim.İlk başta güzeldi ama sonra bokunu çıkardılar.Perihan Teyzeeee diye bağırmıyorlar mı kulaklarım patlıyor.
kesinlikle...iğrenç ya bize kültürümüze ters o kadar cok şey barındıryor ki..yazık ki küçük çocukların etkilenmesi için yapılan bi proje başarılı da oluyor..
hiç izlemedim
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
hiç izlemedim
walla hocam cok ii yapmıssn
Cevreme izletmem
küçük kuzenim saf saf onu seyredio hergün dövecem yawww...
Berbat bir dizi,sihirli annem bir cennet mahallesi iki,bunlarda nefret ediyorum...
Babanın köpek olduğu bir film arkadaşlar konuşturmayın beni
Ya arkadaşlar tamam şimdi bozdular ama siz çok tepki verdiniz bence.Siz beğenmemiş olabilirsiniz çünkü siz büyüksünüz size sıkıcı gelir tabiî.Ama küçükler için eğlenceli.Sizin yaptığınız şeyler de doğal olarak onlara sıkıcı geliyor.Yâni diziye bu kadar haksızlık yapmayın.Dizinin eğitici yanı da yok değil yâni.Dizide haksızlık olmuyor,herkes iyi davranıyor.Yâni çocuklar bunun yerine o zaman gidip daha 7 yaşında arkadaşlarını bıçaklasın...
quote:
Orjinalden alıntı: eDDiè
hiç izlemedim
vah vah büyük kayıp eddicim
ben severim bazen izlerim...
çilek çok şeker bi kıs..
ama orda yanlıs olan bişi o yaştaki cocukların erkek veya kız arkadaşı olabilirmiş gibi hava yaratmaları.
o yaştakıler henuz ilk okul cagındakı bebeler. asla böle şeyler olmaz. bu yuzden 1 adet