zalaq bir cüceyim ben apos partye girer acayip çok sevinirim adam ts ile tc olup gelir tw sanıp esc çekerim üzerine 1de zalak ilan edilirim zalaq bir cüceyim ben hergün mutlaka czye giderim party kurar party i stingerlere çekerim herkes partyden çıkar ben oralarda gezinirim zalaq bir cüceyim ben hyde görür hemen kesmeye giderim yatar kalkar heyecanla yine giderim kesene kadar 10lwl düşer ve coins i alırım zalaq bir cüceyim ben warriorlara siz nie bukadar büyüksünüz derim asaslara nası hızlı koşuon derim priestlere canımı yükselt pls derim zalaq bir cüceyim ben hep yanan asa ararım ama 1 türlü bulamam hep czye giderim ama birşey yapamam 100k param var hiçbirşey alamam zalaq bir cüceyim ben şimdi aklıma gelen kelimelerle yazdım ve komik olmaya çalıştım umarım beğenirsiniz
quote:Orjinalden alıntı: acchilles zalaq bir cüceyim ben apos partye girer acayip çok sevinirim adam ts ile tc olup gelir tw sanıp esc çekerim üzerine 1de zalak ilan edilirim zalaq bir cüceyim ben hergün mutlaka czye giderim party kurar party i stingerlere çekerim herkes partyden çıkar ben oralarda gezinirim zalaq bir cüceyim ben hyde görür hemen kesmeye giderim yatar kalkar heyecanla yine giderim kesene kadar 10lwl düşer ve coins i alırım zalaq bir cüceyim ben warriorlara siz nie bukadar büyüksünüz derim asaslara nası hızlı koşuon derim priestlere canımı yükselt pls derim zalaq bir cüceyim ben hep yanan asa ararım ama 1 türlü bulamam hep czye giderim ama birşey yapamam 100k param var hiçbirşey alamam zalaq bir cüceyim ben şimdi aklıma gelen kelimelerle yazdım ve komik olmaya çalıştım umarım beğenirsiniz Kelimeler Birbirine Uyuşmamış Kayife 0 Bu Yüzden Bana Pek Hoş Gelmedi...
kötü yorumları da kabul ettiğini sölemişsin bunu beğenmedim ama sende bişeyler war biraz daha çabalarsan güzel şiirler meydana gelebilir sankim
bu ilk şiirim bütün yorumlar için teşekkürler (ii vea kötü)açıklarımı gördüm önümüzdeki şiirlere bakıcaz :D