Şimdi Ara

Şiir Severlere Atilla İlhan (Seslendirme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk olarak dinleyen dinlemeyen herkese teşekkürler :
    -Çok aşırı arkadaşım yok o yüzden paylaşma isteği duydum
    -Eğer iyiysem tekrar farklı şiirler okumayı düşünüyorum ; kötüysem de eksiklerimi görmek istiyorum sayenizde
    -Yorumlarınız çok önemli benim için
    http://www.youtube.com/watch?v=_BwzjBshJSo

• Bro sesini daha iyi kullanmalısın. Sesin güzel yani cırmalamıyor kulağı. Devam et derim
  • rumman kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum yorumun için haklısın ilk sefer diye böyle sanırım bir dahakine daha iyi bir şekilde olmasını sağlayacağım
  • Attila*

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aysel nerden çıktı ya şiirin orijinali şöyle:
    Mutlu gidin başımdan. Git basimdan git basimdan Mutlu bana bi seyler oluyor

• Attila

• güzel olmuş özellikle fonda çalan golha anlam katmış şiire
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim evet fon müziği olarak Farid Farjad sevdiğim bir kemanistdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhayzc -- 14 Aralık 2014; 12:45:25 >
  • Ov gece uykusuzdum aklımda hep Atilla kalmış haklısınız hemen değiştireyim Youtube da sağolun tekrardan
  • Başka şeylerde denemelisin.

• Mesela örnek verirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhayzc

Mesela örnek verirmisin ?

Duygulu değil de daha çok bir hikaye tarzında olan hikayelerle olan şiirleri okumalısın.

• Bir dahakini öyle yapayım o zaman sağolun yorumunuz için
  • Bendende bir sessiz şiir gelsin o zaman.

Türküm dedim, faşist dediler
    Kürt'üm dedim, hadi lan bölücü dediler
    Laz'ım dedim, hadi lan devşirme Rum dediler
    Çerkes'im dedim, hain Ethem'in torunları dediler
    Alevi'yim dedim, dinsiz kızılbaşlar dediler
    Sünniyim dedim, yezit dediler
    Arap'ım dedim, pis yobazlar dediler
    Ben dedikçe onlar da bir şeyler dedi
    İnsanım diyecektim ama, insanlığa ait her şeyi yok ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ana Döven Hayırsız Evlat -- 14 Aralık 2014; 13:40:08 >
  • Sesin fena değil dostum edebiyat aşığı biri olarak sevdiğim bir şiiirdir.Güzel seslendirmişsiniz.Ceyhun Yılmazdan da dinlemenizi tavsiye ederim.
  • Redlife35 kullanıcısına yanıt
    Bütün hepsini dinledim zaten bir işe başlarken sallama olmamasına özen gösteririm teşekkür ederim bu arada yorumunuz için kendi sesi de dahil birçok kişiden dinledim şiiri Ceyhun Yılmaz'ı da beğeniyorum ses olarak .. Gerçi artık edebiyatla ilgilenen çok az bir kesim kaldı sevindim edebiyata ilgi göstermenizede
  • Hocam olmamış ama bunu yıkıcı bir eleştiri olarak algılama eğer ilgin varsa seslendirme üstadları var ve vurgulama dersleri vs. şeklinde diksiyon hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsin bu ciddi bir iştir.Sacit Onan vs. seslendirme sanatçıları her harfe dikkat ederek ve şiirin duygusunu önce kendileri yaşayarak sonra aktararak okurlar.
    Ceyhun Yılmaz da güzel okuyor ama doğru kişilerden dinlersen aradaki amatör-profesyönel farkını anlarsın.
  • Essentiel kullanıcısına yanıt
    Ne demek haklısın bende amatörüm zaten kötü olabilir zaten bir iş yapıyorsan tek taraflı eleştiriye açık olmak bencillikdir bence teşekkür ederim aslında düşünmedim değil diksiyon kurslarına gitmek bu sene ygs hazırlanma döneminde olduğum için erteledim ama yaza öyle bir fikrim yinede yorum yaptığınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.