Şimdi Ara

Şiirler,güzel sözler (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.334
Cevap
42
Favori
631.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karanlığın insanı delirten bir ihtişamı vardır
    Yıldızlar aydınlık fikirler gibi havada salkım salkım
    Bu gece dağ başları kadar yalnızım

Çiçekler damlıyor gecenin parmaklarından
    Dudaklarımda eski bir mektep türküsü
    Karanlıkta sana doğru uzanmış ellerim
    Gözlerim gözlerini arıyor durmadan
    Nerdesin?
  • EN GÜZEL

Bu müze var ya bu müze
    Seninle gezerken güzel
    Kimseler yoksa salonda
    Seni öpmek en güzel
    Bu rakı var ya bu rakı
    Seninle içerken güzel
    Kimler olursa olsun varsın
    Rakılı ağzından öpmek en güzel
    İşte bu dünya var ya bu dünya
    Seninle yaşarken güzel
    Sen varsın ya sen
    Ancak benimleysen güzel

AZİZ NESİN
  • ÖLÜME EĞİLMEK

Uyumaya değil
    Rüyalarıma gidiyorum
    Orada yaşayacağım isteğimce
    Uyanıkken hiç yaşayamadığım
    Hepsi de gençti güzeldi
    Sevdim sevildim diye aldanarak
    Son gördüğüm onlar olacak
    Bunca yıldır sevgiye dayanamadığım
    Ölüme değil
    Sonsuzluğa gidiyorum
    Orda dinleneceğim gönlümce
    Yaşarken hiç mi hiç dinlenemediğim
    Kalemim yine elimde
    Kağıtlarım da önümde
    Son uykusunda düşecek başım
    Sağlığımda hiç eğmediğim.

AZİZ NESİN

yau niye burda kimse yok alo millet nerdesiniz
  • AĞLAR VEYSEL ÇIKMAZ SESİ

Ah çektikçe erir gider
    Yüreğimin yağı benim
    Seni görsem durur gider
    Dillerimin bağı benim

Gam leskesi saf saf oldu
    Hep sözlerim boş laf oldu
    Senin yolunda mahv oldu
    Gençliğimin çağı benim

Ah belimi büken oldu
    Gurbet bana diken oldu
    Altı aydır mekan oldu
    Dibi kırkkız dağı benim

Sensin derdine düştüğüm
    Hayal oldu konuştuğum
    Her gün yediğim içtiğim
    İçerimde ağu benim

Ağlar VEYSEL çıkmaz sesi
    Gine coştu gam deryası
    Garip gönlümün yaylası
    Güzel hüsnün bağı benim

AŞIK VEYSEL
  • AŞIKLAR

Karadeniz gibi kükrer coşarsa
    Dalgası gelince yaman aşıklar
    Hırs gelip de ayranlığı şişerse
    Kaybeder irade, dümen aşıklar

Ağzına geleni hemen atarlar
    Ben aşığım diye çalım satarlar
    Haram demez helal demez yutarlar
    Bibersiz baharsız çemen aşıklar

Karanlıkta ayna görse ay sanır
    Üryada şarap içse mey sanır
    Mezarlığa yol uğrasa köy sanır
    Gözleri kararmış duman aşıklar

İyi demez kötü demez metheder
    Bakarsın ki bir tel kırmış çat eder
    Sorsan baksan aşka binmiş at eder
    Yorulup yollarda kalan aşıklar

Şehvetle aşıktır kıza geline
    Arı olan tuz katar mı balına
    Ebrişimden nazik ipek teline
    Tadarlar çeşitli yalan aşıklar

Kabını yumaya bulamaz karı
    Hind'ten Hindistan'dan bahseder yari
    Beğenmez topalı bulamaz körü
    İsterler bir kaşı keman aşıklar

Asıl aşıkların arzu cemaldir
    Arifler bilirler ehl-i kemaldir
    Aşıklar bizlere yüz yıllık yoldur
    Koşsak da peşinden hemen aşıklar

Aşıklar çoğaldı sadık az kaldı
    Fikreyle ey Veysel ne zaman geldi
    Şiirde ne özet ne bir öz kaldı
    Savurur denesiz saman aşıklar

AŞIK VEYSEL
  • SEN YAZ ADINI ŞİİRİN (78 Hit)

Hangi şiirin içine sığdırmalı
    Bir kaç mısra arasına
    Koca denizin tek bir kıyısı
    Bir pencereden doğmasını beklemek güneşin
    Tanrı değilim ben
    Sığdırmak istemiyor yüreğim
    bir kaç mısraya seni
    Her öpüşe
    Bir gece uykusuzluguna
    Boğazdan geçmeme inadına lokmanın
    Aşk denildiği zaman
    Aşkı tüketiyoruz işte
    farkına varmadan...

Bir kez daha yanılmaya hazır mısın?
    Yanıltmaya vahşetinde ki insanları
    Garipseyişlerde, gülümsemeye
    Hazır mısın bir kez daha sevmelere
    Bir yanın kurumaya yüz tutmuş
    papatya senin
    Diğer yanın ona inat yeşeren tohumu
    sanki papatyanın
    Ben iki yanında vâr olmaya
    hazır mıyım sende?
    Hani bilirsin iki insan yakınlığını
    Arkadaş, dost, sevgili
    Bende her anlamda varsın
    Ya sende ben var mıyım?

Bilirsin beni absürt olmaktan yana
    Çığlıklarında sevişmeleri sever
    Ya da en masum tarafı ile
    Kurduğum ütopyamda yaşamayı
    Kolaydır belki seni anlatamadığım
    mısralara beni sığdırmak
    Dedim ya Tanrı değilim
    Kolaylığında ki yüreğin
    Acısı ağırdır, taşıyorum
    Kimselerde bilmesin yükünü
    İşte burada şiire ünlem koyma niyetim var
    Kimse olmadığını
    Bilmeni istemek için..
  • AŞK TANIMLARI

Bir bakış,bir gülüş,bir eda
    Sevda rüzgarının dalları bunlar
    Bir endam,bir boy,bir pos
    Aşk köprüsünün yolları bunlar

Bir çiçek ,bir alo,bir mektup
    Aşk bağının telleri bunlar
    Bir yürek,bir el,bir ayak
    Sevgi dağının zirvesi bunlar

Bir hasret,bir anı,bir şiir
    Yaşam ipinin kolları bunlar
    Bir göz,bir bakış,bir duyuş
    Yakınlaşmanın gülleri bunlar

Bir dün,bir yarın,bir öbürgün
    Beklemenin durakları bunlar
    Bir rüzgar,bir fırtına,bir güneş
    Aşk mevsiminin ayları bunlar

KIRIK DÜŞLER

Her şey ne güzel başlamıştı.
    İlkin gördüğümde seni,
    Ve bir bakıştı, beni sana bağlayan
    Hem de çözülmesi imkansız.
    İlk defa mutlu olmuştum hayatımda
    Senin o işveli bakışlarınla,
    Ama nerden bilebilirdim,
    Tatlı tebessümlerin altındaki zehiri...
    Bir kere sevmiştim, vazgeçemedim,
    Sevgi bu olsa gerek, dedim kendi kendime...
    Umutlanmakta güzeldir diye avunurdum hep,
    İçimde dayanılmaz bir sızı olsa da...
    Yüreğimin derinliklerinde seni yaşatmak,
    Hiç sandığım kadar kolay olmadı
    Ve dönüp de ardıma baktığımda,
    Bir sürü kırık düşler vardı,
    Sevdamdan arda kalan…

YAŞAMAK SAÇMA BİŞEY

Neden mi konuşmuyorum?
    Yok ki değecek bişey...
    Etrafı sarmış bir gök dolusu
    kanat çırpışı,
    Nefessizim...
    İyisi mi hiç çıkmayayım kozadan

ÜRKEK

Bir kuş, kanadının altındayım.
    Gündüzün karanlığındayım
    Karanlıklar beni korusa da
    Ben karanlıktan korkmaktayım
    Bir gece sessizliği
    Bir baykuş tüner içimde
    Ürkek bir çocuğun elleri ellerimde

KADIN OLMAK

kadın olmak vardı..

koynunda yavrusu
    sırtında mermisi
    vatan uğruna savaşta.

ana olmak vardı..

gözünde yaşı
    yüreğinde sancısı
    gönderirken mehmedini
    vatan uğruna savaşa
  • YOKSUN

Ne zaman düşünsem gözlerini
    Sancılı gri bulutlar sarar ufkumu
    Ne zaman otursam bırakıp gittiğin yerde
    Binlerce yıldız söndürür ışıklarını
    Dili çözülür kekeme gecelerin
    Saklanır gölgeler bir bir
    Hazin bir yalnızlığın gamlı türküsü yankılanır dalgalarda
    Tahammülsüz acılarla çırpınır yüreğim
    Keder her defasında
    Daha bir amansız çeker çizgilerini yüzüme
    Şu ana kadar yaşamadığım bir iklimdeyim
    Yapraklarını bir bir döküyor hayat ağacım
    Rüzgarın önünde savrulan yapraklar gibiyim
    Aşina kaldırımları bile yabancı geliyor bu şehrin
    Lodos bile bir başka esiyor
    Ellerim bir başka titriyor
    Yalnız kalan bedenim
    Senle dolu kalbime hesap soruyor
    Uykusuz gözlerim hep seni arıyor
    Ama sen yoksun

Yüreğimde inceden bir ses sitem makamında haykırıyordu
    Rüzgar kulağıma efkar dolu şarkılar söylüyordu
    Mahçup bir çehreyle bakakaldım ardından
    Gençliğimin yıldız yıldız umutları söndürdü bir bir ışıklarını
    Gidiyordun hem de ardına bakmadan
    Yemin ettim bir daha sevmemeye
    Bir serçenin yüreğine koydum aşkımı
    Bir ceylanın gözlerine sakladım hüznümü
    Gözyaşlarımla büyüttüm nazlı menekşemi
    Satırlarda dile getirdim sitemlerimi
    Ağlayan bulutlarla dertleştim
    Bir çocuğun avucuna rehin bıraktım gençliğimi
    Kimseye anlatmadım çektiklerimi
    Senden sonra kimseyi sevemedim sen gibi
    Kahrından ölürdü Mecnun görseydi halimi
    Duysaydı nasıl sevdiğimi Leyla kıskanırdı seni
    Ama sen bilmiyorsun

Bir garip olurum işte yokluğun dalga dalga vurunca
    Duvarlar üstüme gelir karanlık olunca
    Köşe bucak kaçarım hayalinden
    Gözlerinin rengi yansır yakamoz misali denizden
    Dalar gözlerim karşı tarafın ışıklarına
    Hep böyle zamanlarda koyar yalnızlık adama
    Yıldızlar çeker üstüne güneşin örtüsünü
    Kime sorsam seni nerde arasam bilmiyorum
    Aklım firar etti zaten
    Yana yana döne döne seni arıyorum
    Ama sen yoksun
  • Zorlama kendini veda etmeye Zorlama gözünden yaslar dökmeye Mecbur degilsin birsey demeye Hiç bir sey demeden gidebilirsin..

Zannetme ki hersey bitti sevdigim; Birgün yeserecek su sararmis yapraklar. Ve bundan sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatirlayacaklar

Zamanlar kalles simdi, hersey artik bir oyun Manzaralar hüzünlü insanlar aglamakli Bir aksam getir bana, gizlice ve en sakli Saatleri birer birer dudaklarinda sun

Zalimsin diyemem az gelir sana Bana karlar yagar yaz gelir sana Derdinden ölsem de naz gelir sana Yoluma sen çiktin bir sen eksiktin

Yüreginin çöllerine, Nehir oldum inanmadin. Saçlarinin tellerine, Esir oldum inanmadin. Inanmadin ne yapayim, Sensizlikmis senden payim. Sevdim seni inanmadin.

Yorgunum yillardir hep beklemekten Yorgunum gönlüme sabir ekmekten Kurtar artik beni hasret çekmekten Bir ömür boyunca sevecegim ol.

Yorgun bir hasretle dönersen bir gün Beni burda degil kalbinde ara! .. Ne kadar yikilmis olsan da o gün Beni bende degil kendinde ara! ..

Yolumuz bu kadarmis be kahve gözlüm Artik Tersine akan bir nehir gibi Yikilmis bir sehir gibi Suya yazilmis bir siir gibi Adimi unut Yalnizligin boslugunda Sensizligin sonrasinda Bil ki Bes para etmiyor umut

Yoksullara çul olurdum Her sevene kul olurdum Elimde ask bayraklari Yasaklardim yasaklari Ben olsam ah ben olsam...

Yoklugun sirtima saplandi bir biçak gibi Akitir tasa, topraga kanimi Dünya seninle aydinlik ve güzeldi Simdi bin günes dogsa götürmez karanligimi

Yitirdim umut kirintilarimi Sevgimi, nesemi, bütün varimi Çaresiz bir yoklugun içindeyim Gömdüm içime yikintilarimi Ariyor bir yarim öbür yarimi

Yirtilmis olsa da resimlerimiz Yabanci olsa da isimlerimiz Nefrete dönse de sevgilerimiz Yine de o aska saygi duymali Sevenler her zaman bir dost kalmali..

Yillardir içimde bir çocuk aglar Iste hep bu yüzden islak gözlerim Sen de çekip gitme dayanamam yar Öyle tas degilim sandigin kadar Benim de içimde yikilir daglar

Yillardir çektigim yetmezmis gibi Karsima sen çiktin bir sen eksiktin Kaderime borcum bitmezmis gibi Bahtima sen çiktin bir sen eksiktin

Yillar var bitmedi kadere borcum Delice sevmekmis en büyük suçum Sayende tükendi kalmadi gücüm

Yildirimlar düstü güvendigimiz daglara Hep bos çikti sarildigimiz eller Hep tas çikti inandigimiz kalpler Kaç kez sirtindan vuruldu hayallerimiz Kaç kez yikilip kaldik köse baslarinda Kaç kez delik desik oldu yüregimiz

Yikilir kalirim bu sagir aksamlarda Önümde dag gibi bir yalnizlik Içimde yillanmis yorgunluklar Unutulmus eski bir adrese çikar yollarim Çayimin ilk yudumunda o Sigaramin son nefesinde o Anlarsa beni.. bir tek o anlar.

yeter.. gel artik yeter.. karanfiller açti gel kis bahçesinde , güller beyaz güller açti gel

Yere serdim onurumu, Hiçe saydim gururumu. Kucakladim umudumu, Kostum sana inanmadin. Yasak koydum su gönlüme, Ne geçti ki ah elime. Baglanmak mi ne kelime, Öldüm sana inanmadin.

Yasamak bir baska güzel oluyor Senin kollarinda, senin yaninda Gönlüme simsicak huzur doluyor Senin kollarinda, senin yaninda

Yarim kalmis siirlerim gibisin Yasanmamis çocuklugumsun anilarimda Öylesine eksigim sensiz Öylesine sahipsiz Iste bütün umutlara havlu attim gidiyorum Içinde geç kalmisligin çaresizligi Çocuklar gibi agliyorum Ve gel gör ki her damla gözyasimda Sen..

Yarali yüregim her an pusuda Safakla dönersin hani olur ya Simdi bütün sehir derin uykuda Bir su yarali gözler bir ben uykusuz

Yanindayken bile özlerdim seni Simdi içimde bir baska yangin Simdi gözlerimde en islak bakisin Ölmek kaderde var biliyorum Herseyin sonu yakin

yalniz sen varsin beyaz gülüm, evde bahçede ve sokakta, bir eylül aksami gördügüm , o beyaz hayalsin uzakta..

Yalniz bir mevsim degil Yalniz bir bahar degil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! Istersen öldür beni Istersen güldür beni Gün gibi günes gibi Ya seninle ya sensiz!

Yalan yanlis Kirik dökük yasadik biz bu aski Erken emekli olduk biz bu sevdadan Biliyorsun Hep direkten döndü umutlarimiz Hep kendi kalemize attik gollerimizi Ne acemi bahçivanmisiz meger ikimiz Açmadan soldurduk güllerimizi

Yagmurlar yagmaya görsün Meyhanelerde cümbüs Sen orada kimleri görürsün Ben gibi sevdaya tutulmus

Yagmurlar yagdirmistik en kurak mevsimlerde Boy boy umutlar yesertmistik içimizde O ne özlemlerdi gizledigimiz Ey sevgili nerdesin?

Yagmur istiyorsan gözyasima bak Yangin istiyorsan yüregime bak Ne olursun beni benimle birak Var git gözlerimden, var git bu aksam

Yagmur istiyorsan gözyasima bak Yangin istiyorsan yüregime bak Ne olursun beni benimle birak ..

Ya hep ya hiç sevgilim Ya seninle ya sensiz Olamaz baska biri Ya seninle ya sensiz! Istersen al at beni Istersen yarat beni Dag gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz!

Verdigin bütün acilara dayaniyorsam; Seni özledigim içindir. Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni; Seni özledigim içindir. Yasiyorsam; içimde umut varsa, Yine seni özledigim içindir.

Ve seni kaybetmek yok mu Bulduktan sonra seni kaybetmek Iste o beni yakan, yikan, solduran Ses versem de duyamazsin artik Yüregimde kan, gözlerimde kan, dudaklarimda kan

Ve bir gün gelip, beni anlayacaksin. Oysa; vakit çoktan geçmis olacak Ama sen yine de sözlerime aldirma. Gözlerin zamansiz islanmasin. Çünkü, artik çocuk degilsin Günesin nereden dogdugunu bilirsin Ve seni nasil sevdigimi bilirsin Ama gitmek istiyorsan, yine de sen bilirsin.

Ve bir gün dur diyecegim geçip giden zamana Son kursunu sikacagim sensizlige Öbek öbek mutluluklar tasiyacagim dag eteklerinden Sana gökten yildizlari koparacagim bir bir Sana bitmez tükenmez sevdalar getirecegim Beklesene!..

Vazgeçtim bütün saltanatindan, Sevdalarindan köhne dünyanin Ne dostta vefa Ne askta huzur Her gün bir yikim Kalbimden vurur!

Varsin da bir dag gibi büyüsün hasretin içimde, Varsin da her gece Bir kemanin tellerinde ezilsin kalbim, Varsin da bir daha degmesin ellerim ellerine, Asla pisman degilim.

Varligin dudaklarimda bir bal tadi Yoklugun en korkuncu ölümlerin Senden baska dindiren olmadi Acisini içimde kanayan yerin

Üstüme yikilir bu koca sehir Kalbim paramparça bir tas olurum Ne zaman karsidan bir gemi geçse Gözümde kurumus yaslar bulurum

uykusuz gecelerin sabahini bana sor yarim kalan askimin eyvahini bana sor bana sor yalnizligi ayriligi bana sor mutlulugu bilirsin mutsuzlugu bana sor.

Unutulmaz anlari vardir hayatin Islak kirpiklere takilip kalan Zamana meydan okuyan Biz de öylesine yasadik seninle Öylesine sevdik

Unuttun mu diye sorma Unutamam ceren gözlüm Sitem edip gönül kirma Dayanamam ceren gözlüm

Unutmak ne varsa kötülükten yana Inmek sevilen gözlerin derinligine Öyle mutlu, öyle sarhos, alabildigine Bin yil içmek o sulardan kana kana

Unut benden kalan ne varsa Unutmak tesellidir yalnizligin Günesi bir kadeh sarap gibi içip Delicesine sarhos olmak En güzel tarafi imkansizligin

Umutlarimin mavisini alip gittin Denizlerimin mavisini çalip gittin Masmavi dünyama Simsiyah bir çivi çakip gittin... Gittin Ve sen de her yalan gibi Bittin..

Uçurdun yellere ümitlerimi Düsürdün dillere çektiklerimi Soldurdun içimde hayallerimi Baharin ellere, kisin bana mi?

Terkeden sen oldun niye yanayim Kanayan kalbini niye sarayim Sevgilim deyipte nasil anayim Sen bana dost bile olamadin ki

Tanridir can veren kul ona borçlu Ben de bu sevdayi sana borçluyum Bu boynumun borcu bu gönül borcu Ben bu mutlulugu sana borçluyum

Su anda hiç bir sey mümkün degil. Su anda her seyden ayri, her seyden uzak ve her seyden mahrumum ben. Su anda sadece yalnizlik ve kahir.

Simdi öyle büyük ki beraberligimiz Nabzin benim bileklerimde vurmakta Artik bütün kaygilarin ötesindeyiz Benimle en güzelsin aynalardan uzakta

Simdi en açik renginde gözlerin Simdi benimlesin tüm kaygilardan uzak Anlatilmaz bir sey var aramizda hazin Siir gibi bir sey seninle yasamak

Simdi ellerini görüyorum boslukta çaresiz Gözlerini görüyorum en aci hüzünlerle dolu Oysa Ne kadar yalvarsan da Ne kadar aglasan da Artik evet diyemem Insanlar kendi çizer kaderlerini Seni affedemem...

Simdi bu pismanlik bimem ki niçin Kaybeden sen oldun yan için için Unutmaz demissin sen benim için Aldandin sevgilim unuttum iste Sevgisiz yanar mi sevda ocagi Belliydi bu askin yok olacagi Söndürdüm içimde o yanardagi Yarali gönlümü avuttum iste..

Simdi bir kir kahvesinde olsaydik seninle Yine ayni masada yine ayni kösede Yeniden düsler kursaydik seninle Daglar gibi sira sira Ve yeniden yaratsaydik kendi dünyamizi Ve de birlikte söyleseydik ikimizde kendi sarkilarimizi Meydan okuyup ayriliklara Hem de teslim olmadan Yillara, yollara, yalanlara..

Simdi bir düsün Kim itti bizi bu kör olasi ayriliga? Kim itti bizi bu pismanliklar denizine? Kim yakti bizi kim? Hem de sirtimizdan vura vura Görüyorsun degil mi görüyorsun Bir ikimiz sigamadik bu koca dünyaya..

Sarkisiz ve sensiz kaldigim nice aksamlar Gözlerin geçer aklimdan özlemler içinde Gözlerin bir çigan müzigi güzelliginde Kirpiklerinde keman, bebeklerinde gitar...

Sevsen gidemezdin sevsen birakamaz Sevsen çildirirdin seven ne yapmaz Git bu ateste beni kül etmez yakmaz Biz ne cehennemler görmüs adamiz

Sevmeyi bilemedin Sevilmeye hakkin yok Gün sayip beklemedin Özlenmeye hakkin yok! Sevdamla cosmadin ki Dag deniz asmadin ki Umutla kosmadin ki Kavusmaya hakkin yok!

Severken ne kadar büyükse insan Ayrilirken yine büyük olmali Ne kadar insafsiz olsa da zaman Sevenler her zaman bir dost kalmali..

Sevdimse; verdigin yürekle sevdim Sen açtin bu ufku karsimda sonsuz Yürüdüm bir yolun sonuna geldim Yikik, üzgün ve paramparça onsuz

Sensiz diken oldu basimda yastik Mutlulugu hangi dolaba astik Odamda ne varsa yüzleri asik Bu nasil bir duygu bilemiyorum Kimseye ayrildik diyemiyorum Adini kim sorsa eziliyorum Ayrilip gittigin o günden beri

Sensiz bombos koca sehir Günüm zindan gecem zehir Kimi görsem akil verir Nazarinda yokum gibi Dagilmisim bir kum gibi Günden güne bir mum gibi Eriyorum anla bunu..

Seninle zamanlarin en ölmezini yasamistik En büyük çemberini çizmistik mutlulugun En genis açilarina aski tasimistik beraberce Hatirlar misin?

Seninle olmakti bütün dilegim Anlamadin beni nazli bebegim Ah benim tas kalplim kapris çiçegim Bu askin kalbimde kalsa da izi Yarina götürmek yok sevgimizi Ayrilik pusuda bekliyor bizi Ne yazik sevdamiz ipin ucunda...

seninle kopardik bütün baglari.. her sey bitti artik bil bundan sonra... kirildi gönlümün umut dallari.... kendine birini bul bundan sonra...

Seninde gözlerin islanir bir gün Hele bir ümidin kirilsin da gör Ne yasama arzun ne askin kalir Kurdugun hayaller yikilsin da gör

Senin gözlerin yasli Benim yüregim yasli Bu askta bir umut kalmadi yazik Seni bir baskasi bekliyor artik Yazik..Ayrilmaliyiz..

Seni yazdim hayatima Gönlümün her sayfasina Inan senden baskasina Sarilamam dayanamam

Seni görmedigim günler Karanliktayim, katran gecelerdeyim Cehennem misali bir yerdeyim Bir demir nasil paslanir, bir elma nasil çürürse Iste öyleyim...

Seni düsündükçe baska kollarda Kadehim kirildi avuçlarimda Sana dur demeyen gururumu da Ayaklar altina aldim iste yine ben

seni ariyorum kalabalik caddelerde, tanimadigim insanlar geçiyor, sen yoksun.. perisan hayallerimin basladigi yerde, sana sesleniyorum, duyuyor musun?

Seni alip uzaklara giden otobüs Benim üzerimden geçer hisimla Devrilir, bakakalirim ardindan Bir sel gibi akan gözyasimda...

Sendin son duragi umutlarimin Seninle güzeldi bu yer bu dünya Gönüllü mahkumdum kirpiklerine Paslanmaz kilitler vurdun gönlüme Bitti o heyecan, bitti o rüya Yine basbasayim kendi gölgemle Ne desem bos artik-SENDE GITTIN YA!

Senden uzakta seni yasadim Maziye yeniden daldim bu gece Aci bir pismanlik sardi içimi Içmeden bir baska oldum bu gece

Sen yokken pismandim yasadigima Sevgi dolu bir kalp tasidigima Sonunda kavustum aradigima Içimde askini yasatiyorum Yepyeni umutlar yaratiyorum Dünyanin derdini unutuyorum Senin kollarinda senin yaninda

Sen yemegimin tuzu Yüregimin buzu Anasinin en güzel kizi Sen kalbimde en tatli sizi Sen bütün varligimin en sevimli hirsizi Sen sevdikçe sevilesi Övdükçe övülesi Öptükçe öpülesi askim...

Sen ufkuma dogan günes Sen gönlüme düsen ates Burcum bile burcuna es Bahtimdaki ugurumsun Gönlümdeki gururumsun Sen yarinim..umudumsun.

Sen misin 'ben miyim' kimmis yalanci Nasil yasariz biz bize yabanci Böyle bir ayrilik ne kadar aci Yollarin mi uzak sen mi uzaksin?
  • ?????????????SİZCE AŞK NEDİR ?????????

Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.

Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.

Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir.

Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.

Aşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir

Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlasmaktir.

Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir.Inceliktir.

Aşk, korumaktir. Sorumluluktur.

Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir. Mizahtir.

Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir. Şehvettir.

Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.

Aşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir.

Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Nesedir.

Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir.Mutluluktur.

Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini
    almaktir. Sicakliktir.

Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.

Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.

Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.

Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.

Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.

Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.

Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.

Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.

Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.

Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.

Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.

Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.

Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir.

Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir. Özeldir. Kiymetini Bilene Tabiiiii :)
  • Ben Yalnız Seni Sevdim
    Kapıyı anahtarla açmayı sevmiyorum
    Zili çalmalıyım ve sen açmalısın kapıyı
    ‘’Hoş geldin canımmm..’’ deyip boynuma sarılmalısın
    Uzun uzun öpüşmeliyiz kapı aralığında,
    Elelele tutuşup içeri yürümeliyiz

Sen biçırpıda sıralamısın;
    Belki de üçü önemli otuzbeş kırk haberi birden
    ’’Sular yoktu bütün gün biliyormusun’’
    Demelisin mesela.
    ’’Yemeği ocakta unutup yakmamışmıyım pilavın dibini
    Sonra da tüpgaz bitti alay eder gibi’’ demelisin mesela.
    Adları da saçları gibi hep birbirine benzeyen ortaokul arkadaşların
    Çatkapı yapmış olmalı aniden ve öğlen.
    Annen aramış yakında geleceklermiş
    Bana da selam söylemişmiş olmalı mesela.
    O kadar işinin arasında,
    Camları da silmiş serinmiş olmalısın.
    Eskilerini eskiciye verdim,o eski mintanlarını filan demelisin
    Pilastik leğen, mandal bi de faraş almış olmalısın karşılığında
    Bi gündüz yayınında faydalı en az on şey öğrenmiş olmalısın
    Çıkmayan lekeleri kolayca çıkarmaya
    Şarap şişelerini kolayca açıp,
    Boş şişelere mumlar damlatıp dekor yapmaya
    Bi ton faydalı şeyler

Ben mutlaka; ’’yaaaa öylemi olmuş’’
    Diyeceğin haberler varmeliyim sana
    Süratle beni kızdıracak bişeyler yapmalısın
    Ben zaten seni kızdıracak bisürü şey yapmış olmalıyım dışarda
    Gözüme bakıp anlamalısın yediğim herzeleleri
    Sen anlamazlıktan gelmelisin hepsini
    Yüzlememelisin yine de
    Usulca utanmalıyım
    Anladığını anlamazdan gelmeliyim
    Anladığını anladığımı anlamamalısın
    Bu böylece sürüp gitmeli bi vakit

Ben yine herzamanki gibi, yarın rejim yapmaya
    Spora başlamaya, sigarayı artık bırakmaya karar vermeliyim.
    Sen bikaçgüne kadar bi iş bulup artık çalışmaya,
    Bi ev bulup oraya geçmeye
    Hayatına bi çeki düzen vermeye, karar vermelisin

’’Çay koyyyy’’ yapmalı, yine ben hatırlatmalıyım
    Radyo yine tuhaf şarkılar çalan bi gavur kanalına ayarlı olmalı
    Televizyon yine senin kanallarına kilitli
    Ve kül tablaları, çay tabakları yani
    Firar etmiş olmalı ortalıktan yine

Gözlerinde güzellikten başka
    Güzellikten başka bişey yokmuş gibi
    Sıkıntı yüklü, soru yüklü bakışları görememeliyim
    Sevgimin büyüklüğü herşeye yeter sanmalı
    Hiçbi bunaltını anlamayacak kadar dangalaşmalıyım
    İkide bi sözlerini kesip,çocuksuluğunu
    Saflığını, yalınlığının sularını kurutup
    Ciddi, akarlı, kerametli konulara davet etmeliyim seni.

Ve bigün....
    Bigün çekip gitmelisin evden
    Gitmenle anlamalıyım;
    Bu ev sevdasız olana bol gelir,
    Yürü yürü bitmez koridorlar
    Evin manzarası karanlığa göz kırpar,
    Bu evde tek başına yaşayanlara, köpekler bile havlamaz bahçede
    Çay pişmez, yemek yenmez
    Sigaranın bile tadı kaçar
    Dışarda itiş kakış kalabalıklarda yiter gider evin sahibi
    Kendini arayıp arayıp bulamaz
    Merhabaların da anlamı kalmadığından;
    Kimselere selam verip alamaz
    Denizde,karada,yatakta;
    Hiçlik solukları alıp verir

Bi şiirin dizeleri okunur kitaptan
    Şair sankimde bilmiş gibi;
    ’’Düşmesin bizimle yola
    evinde ağlayanların gözyaşlarını
    boynunda ağır bi zincir gibi taşıyanlar,
    çekilsin yolumuzdan kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar’’
    yazmıştır.

Şiire de, şaire de, yaşama da kızılır
    Kapının önüne gelinir
    Alışkanlık icabı kapı çalınır
    Yalnızlık pusuya yatmıştır içerde
    Duyar, ama açmaz kapıyı
    Neden sonra hatırlarsın
    Anahtarını çıkarırsın
    Kapıyı anahtarla açmayı sevmiyorum be...

Yalnızlığımı sevmiyorum
    Ben yalnız, ben yalnız seni, yalnız seni
    ÇOK... VE ÇOK....VE ÇOKKKKK...
    SEVİYORUM!...
  • Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
    Onlardan kalbime sevda geçmiyor
    Ben yordum ruhumu biraz da sen yor
    Çünkü bence şimdi herkes gibisin

Yolunu beklerken daha dün gece
    Kaçıyorum bugün senden gizlice
    Kalbime baktım da işte iyice
    Anladım ki sen de herkes gibisin

Büsbütün unuttum seni eminim
    Maziye karıştı şimdi yeminim
    Kalbimde senin için yok bile kinim
    Bence sen de şimdi herkes gibisin

Nazım Hikmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crema -- 8 Aralık 2005, 5:33:16 >
  • Yine Buradayım
    Yine buradayım
    Seni düşündüğüm bu gece de
    Bilirim senin beni sevmediğini
    Yine de yaşarım sensizliği

Geçmez geceler, günler
    Seninle birlikte hem de sensiz
    Bir hayal, bir de benle beraber

Yaşarım belki de delirmişçesine
    Seni hep severim mutsuz olsamda

Ne olur sende gelsene
    Bu büyük aşka karşılık versene
    Geçen yıllarla beraber
    Bu aşkın küllenmesine izin verme

Belkide mutlu oluruz senle
    Denemek belkide mutluluk demek
    Ne olur gücenme
    Bu hayallere

Yaşamak sensiz, ölüm demek
    Belki de 1000 ölmek demek
    Benimle beraber bir hayat sürmek
    Belki de gerçek mutluluğu bilmek

Hep mutlu olmak varken
    Böyle acı çekmek niye
    Belki de birlikte seninle,
    Yaşarız...

Olmasa da bu hayaller seninle,
    Bitmez bu sevgi kalbimde,
    Bitse de her şey
    Sürer bir ömür boyu bu sevgi her şeyiyle!

Unutmak istedim seni her gece
    Yapamadım bunu; unutmadım seni
    Geçmeyen gece de hep seninle
    Yaşadım hayatı ümitsizce

Her sabah o hüzünle
    Uyanıp sadece kendimle
    Hatırlayıp seni kederle
    Yaşadım, yaşarım hep hayallerle!
  • Sigarama
    sigaram da olmasa
    kiminle sabah edrdim
    neyi çekerdim her nefeste içime
    ACILARIMI

sigaram da olmasa
    neyi okşardı parmaklarım
    kimi öperdi dudaklarım
    RESİMLERİMİ

sigaram da olmasa
    niçin buğulanırdı gözlerim
    kime için akardı gözyaslarım
    HASRETLEREMİ

sigaram da olmasa
    kime kibrit çakardı ellerim
    neyi yakardım beş dakikada bir
    KENDİMİ Mİ?
  • Utansın
    Sevdiyse kalbim seni,sucum ne benim
    Gecemde gündüzümde heran sen varsin...
    Bir nefes bir günes gibi dogdun icime
    Sevmek yalan diyen diller UTANSIN.....

Ölümde olsa cezasi hep sevecegim seni
    Fakat sen benden cok uzaktasin
    Daglar tepeler engeliyor sana gelmemi
    Bizi kavusturmayan yollar UTANSIN.....

Sen tatmadigim öyle bir asksin ki
    Senden uzaklarda birgün girirsem mezara
    Bensiz yalniz kalirsan su yalan dünyada
    Beni senisiz koynuna alan toprak UTANSIN....

Sorma bana tek kelime anla halimden
    Atma beni karanliga sen tut elimden
    Sensiz bu dünyayi ne yapayim ben
    Bu ayriligi yaratanlar UTANSIN....

Birgün sensiz bir kösede cürür gidersem
    Benim icin yalniz dünyada sen vardin
    Kader kavusturmadan ayirdi bizi
    O kötü kaderi....
    O kötü yaziyi yazan eller UTANSIN.....
  • Ararsan
    Beni aramaya çıkarsa düşlerin
    Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim
    Gamsız bir gecenin karanlığında değil
    Yüreğinde kanayan kesimlerdeyim

Aklına düşerim hani olur da
    Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara
    Sevginin menfaate döndüğü yerde
    Bir gönül yarasının izinde ara

Yıkılmış umutların enkazından geç
    Öksüz bir çocuğun gözünde ara
    Ağıtların tüttüğü evlere uğra
    Bir ananın boş kalmış dizinde ara

Beni yıldızlarda arama boşa
    Yüreğini yasa boğan sızılardayım
    Dertlerinle bulursun beni başbaşa
    Senin gibi karayazılardayım

Sahte sevgileri tanımaz kalbim
    Beni seven gönüllerin ocağında ara
    Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim
    Beni gerçek dostlukların kucağında ara

Mutluluğu anlatan şarkılarda değil
    Yaralı yüreklerin ağıtlarında ara
    Beni menfaat ve ihanetten uzakta
    Yağacak sevgi bulutlarında ara

Öyle senden çok uzaklarda değilim
    Görmesini bilen gözlerin bakışındayım
    Belki sana senden daha yakın bir yerde
    Çarpan kalbinin her atışındayım

Aklına düşerim hani olur da
    Beni sığmadığın duyguların içinde ara
    O kadar da kolay bulurum sanma
    Beni benim seni görebileceğim biçimde ara.
  • Unutacaksın Üzülme

Dilediğince yaşa acıları…
    Yine aynı sonun başlangıcındasın..
    Farkedemiyorsun şimdi ama,aslında hepsini de tattın bu acıların birçok kere..
    Hatta daha da kötüleri kaldı kucağına zaman zaman..
    “Boğulacağım” diye az feryat etmedin içimde…
    Unutamayacaktın sözde..
    Hepsi kalıcıydı,peşini bir an olsun bırakmayacaklardı..
    Geceleri uyku nedir bilmeyecekti gözlerin..
    Hepsi düğümlenecek,seni yutup öğüteceklerdi..
    Korkutuyordun beni “yitip gideceğim” diyerek..
    Dön bak bakalım şimdi,
    Gülüp geçmediğin,
    Kahramanının, deli olduğun yüzünü anımsadığın
    Tek bir tane kaldı mı o acılardan??
    Unutma geçmişi ey kalp!!
    Şimdi kalkmış;
    Yine bir vefasızın ardından kanıyorsun içimde..
    Gözlerime acı sular yolluyorsun durmadan..
    Düşlerime anılar sızdırıyorsun…
    Kimi görsen o sanıp;deli gibi çırpınıyorsun içimde,
    “Koş arkasından!” diye haykırıyorsun..
    Ya da..
    Her şeye küsüp yosun bağlıyorsun derinlerinde..
    İbadet ediyorsun,dualar ediyorsun fısıltılarla..
    Duymasam da biliyorum;sessizce ağlıyorsun…
    Kıyamıyorum sana..
    Çırpın istiyorum yine sabırsızca,
    Çıldır istiyorum aşk için…
    Ama üzülmeden,varlığından vazgeçmeden..
    Kuralına göre oyna aşk oyunlarını,
    Alçalma terk edip gidene karşı..
    Ağlıyorsan;duymasın ağladığını..
    Özlüyorsan;bilmesin..
    “Hala seviyorum” diyerek yıkıyorsan gururunu; haberi olmasın,
    Ezdirme kendini…
    Dönse de,dönmese de boşver, düşme peşine..
    Nasıl olsa bir gün;
    Unutacaksın,üzülme……
  • Deniz Yıldızı
    Eğer birgün yüreğinin kıyısında
    küçük bir deniz yıldızına rastlarsan,
    görmeden geçme sakın.
    Gönder onu mavi sulara,
    ancak öyle ulaşabilir,
    deniz fenerindeki ışığa...

Yaprak
    Bir yaprak kopmuştu aşk dalının köşesinden.
    Vakit nehri akıp giderken nehirde yaprak sürüklenirim ben.
    Lal yosunlarla konuşup,
    Kör balıklarla etrafı seyrederken,
    ürküttü bizi uzaktan gelen hareler.
    Ay ışığını çevreye hafif serperken,
    yakamoz geçti kendisinden.
    Yumuşak çakıl taşlarına uzandım;
    Uyup ayrıldım geceden.
    Sonra uyandım duyduğum melodili seslerden.
    Baktım el ele bir çift geçiyordu köprüden.
    Bir yanım kuruyup dağıldı aniden,
    diğer yanım ise sararıp solmuştu zaten.
    Bir yaprak kopmuştu aşk dalının köşesinden.

Sen Nerdesin
    gözlerinde kaybolduğum
    yaşarken yok olduğum
    sen nerdesin

ağlamakla yorulduğum
    çırpındıkça boğulduğum
    sen nerdesin

gece gündüz sorduğum
    aşkınla kavrulduğum sen nerdesin
    ben burada aynı yerdeyim
    seni arıyorum ama
    sen nerdesin

Zor Aşk
    seni sevdiğimi söyleyemedim
    şimdi çok pişmanım
    biliyorum,beni unuttun
    ama ben seni unutmadım

hakkım değil sana
    ''bana geri dön beni sev ''demek
    ama içimdeki bu aşkı öldürmek
    onu yani seni bir çırpıda sökmek
    seni unutup, tekrar sevmek
    çok zor ,çok

zamanı geri sarmak kadar
    senin bana dönmen kadar
    benim seninle olmam kadar
    zor, zor,zor

Sana seni Tarif Edemem
    hani bir kere sormuştun ya bana
    beni ne kadar seviyorsun diye
    hemen cevap veremem demiştim

seni tutamadığım yıldız miktarınca
    seni denizlerin dalgalara vurduğu kumlar kadar
    seni gökyüzünde uçan beyaz bulutlar kadar seviyorum
    seni bu kainat kadar seviyorum

hani bir gün sormuştun ya bana
    beni ne zaman terk edersin diye

seni ancak ahireten sonra
    seni ancak güneş doğmayınca
    seni ancak denizler suyunu çekince
    seni ancak bizyok olursak bırakırım bitanem

hani bir akşam sormuştun ya bana
    aşkını tarif edebilir misin diye
    ben düşünmem gerek demiştim

aşkımı tarif etmeme aslında lüzüm yok
    yaşadığım aşkı sende bende yaşıyorsun
    benim aşkımı bir Allah bir desen biliyorsun
    sana seni tarifedemem biliyorsun
    sana seni anlatamam biliyorsun üzüm gözlüm

Asla
    Bilirim unutup gideceksin
    Gözyaşına gömeceksin
    Bilirim beni anacaksın
    Bıraktığın yere bakacaksın
    Ama asla mı asla
    Beni bulamayacaksın

Acımasız Hayat
    ne güzel şey karşı kıydan bakıp
    hayatın acımasızlığını görmek
    her baharda gece gündüz
    yağan yağmurun pencereye
    vuran sesini duyabilmek
    gökyüzündeki sayısız yıldızın
    ahenkli dansını izleyemek
    gecenin karanlığında
    boş sokaklarda dolaşabilmek
    hayatın acımasızlığını görmek

Kalpten Kalbe
    Uzaklarda olsan da
    Gözlerini göğe mühürlemişsin
    Her dolunayda gülümsüyor bana,
    Bir ışık sızıyor odama,
    Issız gecenin koynunda,
    Ninnisi ile uyanıyorum rüzgarın,
    Ağaçların yaprakları dalgalanıyor,
    Dalgalanıyor deniz..
    Ve kıyıya vuruyor ölü gözyaşlarım.
    Kayalar ufalanıyor,
    Bir şiir beliriyor bulutların üzerinde,
    Belli ki kalbinin yansıması,
    Diyor ki;
    Unutmak mümkün değil seni,
    Unutulmaya layık değilsin,
    Çünkü sen benim vazgeçilmezimsin

Adı Meçhul Kadın
    Adını sorup uyandım görmeden rüyanın ardını.
    Sadece rüyamda tanıdım o adı meçhul kadını.
    Ateşlere girmeyen bilemezmiş yanmanın tadını.
    Ve ben yanıyorum, o gece andığımdan beri adını

Acele Aşk
    Daha dün gördüm seni düşümde,
    aşık oldum.
    Uyandım, yoktun.
    Uyumak istedim tekrar,
    Olmadı.
    Hepsi bu kadarmış demek.
    Eh,
    mutluluklar dilerim sana,
    düşümde gördüğüm,
    gördüğümü sandığım,
    seni sandığım sana

Acı Olur Ayrılık,Söz Olur

Söz olur sevgili uzaklaş aşktan,
    Nederler sonra,ele güne karşı...
    Söz olur sevgili kaç aşktan,
    Ne kurtuluşu olur sonra,cümle alem...
    Söz olur sevgili kapılma kalbine,
    Dinleme onu!
    Ne olur sonra,beraber olsak...
    Ne olur aşkı yaşasak...
    Çalıncada kapımızı ayrılık,
    Ne olur sevgili,
    Zor olur...
  • Sen Yoksun

Ne istedin benden
    Seni sevmem mi suçtu?
    Hep suçuma ortak olmanı istedim
    Ama yoktun…
    Yalan….

Yalan sensin…
    Yalan tüm sözlerin…
    Yalan bana bakan gözlerin…
    Şimdi ben aşkın gücünü aldım..
    Sen yoksun…

Varlığın ,benliğin yok bende kalmadı…
    Sana yetmedim çok olduğum halde
    Şimdi ellerinden tutamam
    Bırakıyorum seni uçuruma…
    Ve hatta itiyorum…

Hani sevgimiz bir volkandı
    Hani varya lavlarıyla mutluluk saçan…
    Anladım yoksun….

Beni hep mutsuz mutlu ettin…
    Sensiz geçen tüm anları hesapladım…
    Evet yoksun…
    Söyle bana söyle….
    Ben neden SENİ hak etmedim…

Adı Sevdaymış

Benim hiç canım yanmadı anne,
    Hep sen sardın beni
    Hep sen sakındın…
    İşte büyüdüm ,acı çekiyorum
    Adı sevdaymış bu acının
    Hep bendim kandırılan
    Bana kandırmayı öğretmedin ki….

Gözlerime bak şimdi söndü artık feri…
    İnsanlar hep beni yok etti anne
    Sen hiç bana yok etmeyi öğretmedin ki….
    Hak etmedim be anne hak etmedim..

Sevgi bu mu?
    Tutku bu mu?
    Ömür bu mu?
    Neden sen yoksun
    Neden sarmıyor ,sakınmıyorsun beni?
    Hep çocuk olmayı istedim
    Ama herseferin de acımasızca büyüdüm…

Sensizliğin Son Gecesi
    İstanbul ilk defa sessiz, ıssız ve sade sensiz...
    Gel diyor içimde yanan bir ateş
    Sadece senle olmalı hayat
    Sadece sen varken nefes almalıyım
    Neden bu gitmeler
    Neden bu koyu ve uzun bekleyiş

Bu gece her geceden başka
    Bu gece senle sensizliği uğurlayışımın gecesi
    Hep yanımda olacağın
    İçimde yanan ateşin sönüşü
    Suların sellerin koptuğu gün bugün....

SENİN DÖNÜŞÜN, BENİM DOĞUŞUM BUGÜN....
  • form toptan yazmışsın hepsini

Bitmeyecek biliyorum,
    Dönmeyecek yolcuların ardından
    Dökülen mısraların açtığı derin izleri
    Unutmak zorunda kalanların çilesi
    Bu sızı dinmeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.