********ARDINDA BIRAK GÜLÜŞÜNÜ******** BIRAK DAĞILSIN ŞEHRİNE ÇOCUKSU DÜŞLERİN, BIRAK DAĞILSIN ŞEHRİNE ÇOCUKSU GÜLÜŞLERİN, SEN HER KARANLIĞIN BAŞLADIĞI YERDE ARDINDAN DOĞACAK BİR IŞIK DÜŞÜN BIRAK MASMAVİ GÖKYÜZÜNDE UÇUŞSUN ÖZGÜRLÜĞÜN SEN TÜM AYRILIKLARA İNAT HER GİDİŞİNDE ARDINDA BIRAK GÜLÜŞÜNÜ... ********DENİZ(24.10.2004)****
***********GÜLÜMSE*********** BIRAK BÜYÜSÜN ÖZLEMLERİN SEN TÜRKÜLER SÖYLE GÜLÜMSE AYRILIŞLARA UMUDA EK GÖKYÜZÜNÜN MASMAVİ BULUTLARINA... ********DENİZ(26.07.2004)******
************(ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ONA GÖRE)*********
sevgini taşımak değil hasretini çekmek zor gülmeyi unutmak değil ağlamaya alışmak zor yaşamak değil ölmek değil özleyipte görememek zor....
sevda özlem olmalı ki yüreğinde tanecik kalsın özlem biraz acı vermeli ki yürekler sevdanın değerini bilsin yürekler cesur olmalı ki sevdalar ölümsüz olsun
geceler en büyük cezadır yanlız insana!... çünkü insanın sevgiye en muhtaç olduğu zamandır gece karanlığı... ve yanında sevdiğin yoksa TEK HAYALİNDİR
SEVGİ TIPKI BİR GÜL GİBİDİR, RASTGELE TUTARSAN DİKENLERİ BATAR, YAPRAKLARINI AÇARSAN DUYGULARI AKAR, TUTMASINI BİLİRSEN EĞER O GÜL SANA TAPAAAR.....
SLM ARKADAŞLAR BENİDE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM HERKESE SLM BU ARADA denizsea şiirlerini kendin yazıyorsun sanırım çok hoş devamını bekliyoruz bende şiirlerden çok hoşlanıyorum kendim her nekadar yazamasamda okumayı çok seviyorum
GÜNEŞİN GÖKYÜZÜNÜ,YILDIZLARA VE AYA BIRAKTIĞI ŞU SAATLERDE KARANLIK AYDINLIĞI SAĞLAYAN ONCA YILDIZIN ARASINDAN EN UZAKTAKİ YILDIZLARA İYİ GECELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
teşekkürler sen de benim gibi yenisin galiba arkadaşım...evet şiirler bana ait...(isim ve tarih ten anladın sanırım)neyse hoşgeldin sendende güzel şiirler bekliyoruz...ROSE22
DAMARINDA DOLAŞAN KAN OLABİLSEM RUHUNA HAYAT VEREN CAN OLABİLSEM GÖNLÜNÜ ÇALAN YALNIZ BEN OLABİLSEM ÖMÜR BOYU KALIRIM KOVSANDA GİTMEM... *****denizsea teşekkür ederim inşallah günün birinde şair olursun başarılar*****
BİR SEN,BİN SEN. KOLKOLA DOLAŞTIĞIMIZ ŞEHRE SIĞMADI RUHLARIMIZ NE VARKİ ÇAĞLAYAN AĞACINA VARABİLSEYDİK BEDENİMİZLE KORKU DOLU BİZ,, CESARET DOLU SİZDİK BU TÜNELDE TRENMİ SANARSIN GEÇENİ YARASALARIN SESİNE KAPALI KULAĞINLA BİR BAK KARŞINA BENDE BİR SEN ARKAMDA BİN SENN? *****HERKESE SLM**********
SONUNDA HAYATA NOKTAYI KOYDUM İMZAMLA BİR GÜNEŞ YÜZÜMÜZE GÜLERKEN HEP AĞLADIM ÇOCUK ÇIĞLIĞIYLA DOLU ŞUAN BEYNİM SEĞREDEMEDİĞİM KARINCALI TELEVİZYON KARŞIMDA İNATLA SAFKANLI BİR SEVDA İÇİMDE VAR OLAN KURUDU DUDAKLARIM, KURAK VE ÇATLAK DAMLA DAMLA UĞURLUYORUM SEVDAMI DAMLA DAMLA KÖRLEŞEN GÖZLERİMLE.........
hiç bir şey eskisi gibi olmaz biliyorum Allah tan tek sabır diliyorum vazgecmek sevgimin belgesi biliyorum kalbimden (izleri siliyorum)
orhan ölmez
Yeni arkadaşlar gelmiş;HOŞGELDİNİZ
Tanrıdan dileğim bu kadar dilek Bana kısmet değil dizinde yatmak Dizinde yatıpta yüzüne bakmak
Sen Beyaz Bir Kadınsın
asıl büyük sarhoş benim uzaktaki ben ki tek damla şarap içmedim ekmeğin beyaz zeytinin siyah olduğunu biliyorum asıl büyük sarhoş benim uzaktaki benim kusturucu sarhoşluğum yoksulluğum
yüzüme bakmasan da yağmura düşürsen de gözlerini gözlerime bakmasan da ne kadar o kadar aydınlığın gökyüzüme uzanıyor uykularımda nefesinin sıcaklığı o kadar hangi akşam kapımı çalan sen değilsin sen değil misin gizli bir kıvılcım gibi gözbebeklerimde duran umutsuzlandığım her akşam senin rüzgârın almıyor mu uğultulu yorgunluğumu yoksulluğun eşiğinde kapaklandığım zaman ellerimden sımsıkı tutmuyor mu senin iyimserliğin
ben bu tezgâhı kurdumsa senin için kurdum senin için dokuduğum basma ve pazen denizin yeşilinden süzdüğüm balık göğün mavisinden çaldığım kuş senin için felsefe okudumsa iktisat okudumsa gece yarıları boğazım kurumuş içim bir kalabalık sıcacık mısralar okudumsa yunus' dan senin için okudum geceyarıları
sen beyaz bir kadınsın uzaktaki GÖZLERİN AKLIMDAN ÇIKMIYOR sen beyaz bir kadınsın karanlıkları dinleyen uzaktaki sarmaşıkları duyuyor musun rüzgârda yorgun başını üşümüş yastığına koyuyor musun uyuyor musun
Attila İlhan
****BULUTLARA SELAM VER**** Yola çıkınca her sabah Bulutlara selam ver Taşlara kuşlara Atlara otlara İnsanlara selam ver Ne görürsen selam ver Sonra çıkarıp cebinden aynanı Bir selamda kendine ver Hatırın kalmasın el gün yanında Bu dünyada sende varsın Paylaştır dostluğunu dünyaya Bir kısmı senide sarsın... ****ÜSTÜN DÖKMEN****
'HAYAT BİR AYNADIR , SEN ONA GÜLERSEN O DA SANA GÜLER' _________________________________________________________
Kalpleri kemiren gizli azaplar yüzlerden okunsaydı, nicelerine merhamet duyulurdu. Rousseau
****HAYAT SENİN HAYATIN***** Hayatı hafife al demiyorum tabiiki sana Ama hayatı taşıyamayacağın kadar da ağırlaştırma Örneğin gülmeyi bil Arasırada olsa uçuk kaçık yaşamayı... İçindeki çocuğu özgür bırakmalısın Yoksa o çocuk hayata küsecektir, Arayışlarında olacaktır elbette Ama herşeyi başkalarının düşümceleri üzerine kurmamalısın Başkalarının düşüncelerini umursama demiyorum Onlarıda dinlemelisin Çünkü bazen farkedemediklerini onlarla göreceksin, Ama unutma! Herzaman son kararın hep senin olsun Sonucuna katlanmayı göze alarak, Seçim yapabilme özgürlüğünüde kullanabilmelisin Kazanacaklarının uğruna feda edebileceklerinde olacaktır mutlaka, İşte bunları sen dengelemelisin, Hataların olmayacak değil;olacaktır elbette Ama ne olursa olsun Hataların seni korkutmasın Çünkü hatalarınla olgunlaşacaksın Geçmişinide geleceğinide düşünme demiyorum sana Tabiiki yaşadıklarının ve yaşayacaklarının analizini yapacaksın Ama asla bu iki zamanında esiri olmamalısın Çünkü sen onlarla meşgul olurken Yaşadığın an ellerinin arasından(sen farkında bile olmadan) Savrulup gidecektir Ama unutmaki zamanında senindir hayatında... NE YAŞARSAN YAŞA SONUCU YALNIZ SANA AİT OLACAKTIR...
****DENİZ(22.01.2004)****
NEYLERSİN
Birgün bu mahsun sevdadan geriye Kalırsa sadece o hüzün kalır Sende anladın ki yapayalnızız Buluşmamız yasak, görüşmemiz uzak Devrilmiş kadehler gibi dönüyor başımız Neylersin...