Şimdi Ara

Siirt fıstığı 400 gr 17 tl (kilosu 42ye geliyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
6.794
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 400 gram olanda kaç gram gönderileceği ile ilgili bir bilgi yok. Yani firmanın özel kutusu dediği saçmasapan kutu 350 gram gelse ve içinede 50gram fıstık koysalar seve seve kabul edeceksiniz açıklamasıdır bu!!! Brüt ağırlıkla ürün satılmaz satılamaz!!!! Ben verdiğim para ile kaç gram ürün alacağımı bilmiyorsam bu namussuzluktur haramdır ziyandır kandırmacadır.

Arkadaşlar bu üç kağıtçılardan birşey almayın sakın öZellikle bu siirt fıstıkçılarda bi ....lik var dolaptan siirt fıstığı aldım 1 kg fıstık 60 tl siyo 60/30 la aldım neyse yuvarlak boru gibi bi karton kutuya koymuşlar geldi boşalttım kutudan bi tarttım 800 gr cinlerim tepeme çıktı aradım kargo poşetindeki numarayı kadın çıktı ama tam bir çingen bağırdım çağırdım neymiş ben poşette gönder diyecekmişim kutuya para veriyomuş cinlerim tepeme çıktı ben yapacağımı biliyordumda nalet olsun dedim
  • başta 400 yazıyor ilanda sonda 500 gr

atta da

• Ürün 400 Gr ( Brüt) Olarak Özel Hediyelik Kutusunda Gönderilmektedir.

kimbilir ne kadardır kutu gramajı

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 2 Nisan 2021; 11:54:43 >
  • ben en son bundan almıştım sanırım bir önceki aldığıma göre daha çok kapalı vardı bir de boyutu biraz küçük karton bi kutuda gelmişti yanlış hatırlamıyorsam

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

1kg olması gereken ürün net 900 gr dı, gerisini siz düşünün

• Çok kapali var ayrıca çok sert kabuklar ayrılmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

hocam 320 bile olsa kilosu 54e gelir.

ben şimdi bu arkadaşlari cimer 'e yazsam, gelecek cevap "serbest piyasa kuralları"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hani şu meşhur "gramaja poşet de dahil mi " diye soran arkadaş vardı. o zamanlar gülerdik, sene 2010lar, şimdi malesef gerçek, esnaf zincirlerini kırmış , her türlü hilekarligi yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 2 Nisan 2021; 11:58:55 >
  • 3 paket sipariş ettim..çok bir beklentim yok ama çekirdek parasına hiç yoktan iyidir diye düsündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoTuTuRK -- 2 Nisan 2021; 12:1:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer balıkta 400 gr dan çıkan fıstığın resmi çekilmiş

Siirt fıstığı 400 gr 17 tl (kilosu 42ye geliyor)

• salkım attack mı var yav? dört bir yanımız sarılmış.

• Ben aldım, 2 paket almıştım, gidip yer fıstığı alsam daha iyiydi.. Daha duruyor yiyemedik, tırnaklarım da kırıldı fıstığı açacağım derken. Tat olarak zaten kötü. Tartı konusuna gelince tartmadım adamların hakkını yemeyeyim ama 400 gram gibi değildi.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt

Bu resmen hırsızlık. Bunları şikayet edecek bir yer yok mu? Adam resmen 400 gram ürünü 300 küsür gram yolluyor.

Bu ülkede namuslu insan kalmadı mı.

• Üyeleri tanımasam para verip konu açmışlar diyeceğim artık Siirt fıstığı 400 gr 17 tl (kilosu 42ye geliyor) 

Sürekli aynı satıcı ile konular açılıyor. Defalarca satıcı hakkında o kadar yorum yapıldı. Hala aynı satış konuları açılıyor. Ben buradan 65 70 e ana çatlak alıyorum %2 3 falan fire veriyor. Yakınınızda bir satıcı bulsanız çok daha sağlıklı bir ürün elde edersiniz. Çünkü parti mal gelme ihtimali yüksek. Araya çürükleri karıştırabiliyorlar.

• 57,63 TL

Kargo Tutarı

9,99 TL

Gıda ve İçecek Fırsatları - Sepette %10 İndirim

-5,76 TL

50 TL ve Üzeri Kargo Bedava

-9,99 TL

Müşteri Memnuniyeti

-25 TL

Toplam

26,87 TL

3 tane aldım 27 ye geldi Siirt fıstığı 400 gr 17 tl (kilosu 42ye geliyor) 

• Chantodowill kullanıcısına yanıt

Balık baştan kokar...

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

Üyeleri tanımasam para verip konu açmışlar diyeceğim artık  

Sürekli aynı satıcı ile konular açılıyor. Defalarca satıcı hakkında o kadar yorum yapıldı. Hala aynı satış konuları açılıyor. Ben buradan 65 70 e ana çatlak alıyorum %2 3 falan fire veriyor. Yakınınızda bir satıcı bulsanız çok daha sağlıklı bir ürün elde edersiniz. Çünkü parti mal gelme ihtimali yüksek. Araya çürükleri karıştırabiliyorlar.

eğer dediği gramajı gönderiyor olsa fiyat yanıyor. ama o gramajı göndermiyormuş.
    yazcam cimer 'e, çok merak ettim buna ne cevap vercekler

• Bu satici sahtekarin teki bana göre. Dikkat edin size yollayacagi 400 gram fistigin kutusu 200-250 gram gelebilir

1ay once 1kg aldim 900gram yolladi.telefon ettim. Pişmis pişmiş konuşuyor.kutumuz 100gram gelir ikisi beraber 1kg diyor.alttaki kucuk yazilarka yazan aciklamayi okumadinmi diyor bana .ulan dedim baslik zaten açik
    Siirt fistigi %99 ana citlak yeni mahsul 1kg

Sanki.leptop aliyorumda özelliklerini okuyacam.
    Bende basliga 900gram yazarsin olur biter dedim 5 dakika sonra aradim baktim tlfonu kapatmiş

Haram yiyerek Zaten belasini bulmus her satista 100gram çaliyor milletten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 2 Nisan 2021; 20:18:30 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.