Şimdi Ara

SİİRT TIP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burası whatsApp mı, saniyesinde geri dönebileyim? Konu bence Lucifer emojisi atmayacak kadar ciddi. Güneydoğuda okuyan bir akrabanız oldu mu bilmiyorum, operasyonlarda Dicle Üniversitesinde neler olduğu konusunda vs hiç haberiniz olmamış gibi. Ya da Yüzüncü Yıl Üniversitesindeki PKK eylemlerinden? Ben buralar yazılmaz demiyorum, sosyal imkanları takacaksanız farzdan önce farz var diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben siirtte yaşıyorum bu üzücü olaylar kırsal kesim dağlik alanlarda falan oluyor yani uni okumaya gelen veya burada yaşayan birinin sorun yaşayacağını düşünmüyorum ayrıca bundan 5 yıl once kobani olayları adı altında şehirde taşkınlık vs yapılmıştı surekli protesto falan yapiyodular kafalarina gore ama artık öyle değil bitti o mevzular .

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

Burası whatsApp mı, saniyesinde geri dönebileyim? Konu bence Lucifer emojisi atmayacak kadar ciddi. Güneydoğuda okuyan bir akrabanız oldu mu bilmiyorum, operasyonlarda Dicle Üniversitesinde neler olduğu konusunda vs hiç haberiniz olmamış gibi. Ya da Yüzüncü Yıl Üniversitesindeki PKK eylemlerinden? Ben buralar yazılmaz demiyorum, sosyal imkanları takacaksanız farzdan önce farz var diyorum.
    Hocam bu yazdıklarınız doğru ama arkadaş da siirt hakkında el bebek gül bebek şeyler beklemiş.Bulamayınca da doğuya laf atmak olmuş.Yazan zaten terörü imkansızlığı göze almıştır demektir.Gerisi de herkesin haberdarlığına kalmış
    bahsettigin olaylar eskide kaldi biz şu zamandan bahsediyoruz ayrica cok guzel de saptiryorsun baksana dicle ve yy universitelerini bile işin icine kattin biz siirtten bahsediyoruz
    ayrica 17 temmuzdan once zaten forumu hayal kirikligina ugratip çogu kisinin hayalleriyle oynadin bari rahat birakta universite secerken dogru bilgilerle secsinler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yukari cikip bi daha oku istersen bu ribasi yuceltmeyi de birakin ben sosyal imkanlardan bahsetmiyorum konumuz teror ve benim de dedigim eskisi gibi teror olaylari kalmadi ki olsa da daglik bolgelerde oluyor kampuste olmuyod

• Siirtte daha bu gece 2 terörist öldürüldü. Eğer terör bitseydi savunma sanayisine felik felik kalifiye mühendis aramazdık.

• Hocam bu teröristler trabzonda bile varlar yani şaka gibi ama orada bile karşılaşabilirsiniz eren bülbül trabzon maçkada şehit edilmişti maalesef

• Terör hala var. Tek fark şu, medyanın özgürlüğü elinden alınmış olduğu için yandaş medya ülke hakkında kötü haber vermiyor (veremiyor)

• ben bitti demedim %90 cozuldu
    ayrica savunma sayisine yatirim yapilmasi sadece pkkdan kaynakli degil sonucta dunyayla rekabet halindeyiz ve etrafimizda bu kadar dusman varken haliyle de yatirim yapiliyor

• evet maalesef bi zamanlar karadenize de sizmislardi ama çok sukur ki temizlendiler

• hocam ben 2015-2016-2017 yillarindaki yasadigimiz hadiselere gore kiyasliyorum hatirlarsaniz o zamanlar sehirlere bile sizmislardi ama su an sadece kirsal kesimlerde kaldilar onlarda en kisa zamanda biter
    ayrica yukarida yazmis oldugunuz bati-dogu kiyaslamasina da katiliyorum

• faruk F kullanıcısına yanıt
    sağ olun. ben zaten küçük bir şehirde yaşadığım için sorun olmaz. sıralamam malum açıkçası devlet tıpı geleceğini de düşünmüyorum ama ola ki geldi bu sıralamayla tıpta şehir seçme özgürlüğüne sahip değilim. tıp istediğim için de bu özveriyi göstermeliyim bence. şehre alışamazsam yatay geçiş için uğraşırım tabii zor ama sonuçta insanlar geçebiliyor
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    evet biliyorum zaten 1 ya da 2 yıl için değil 6 yıl için gidiyorum. öğrenim görmeden yatay geçiş yaparım ya diyemem yapabilirim belki...
    evet insanlar o yüzden tedirgin oluyor zaten doğuyu yazarken, genel olarak sıralamaları da o yüzden düşük..
  • Hocam o terör bitti diyenler bı su linke tıklayın bakalım bu akşam 2 terör yakalandı yaw ne halimiz varsa görün biz sizi uyarıyoruz siz gelmişsiniz burda yok bilmem insan olamazsin falan gibi hakaretlerde bulunuyorsunuz hayatın gerçekleri bunlar .aslında atalarımız boşa doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar dememiş

• Şehir hayatı normal bi anadolu şehri gibi buyuk bi şehirden geliyorsan hüsrana uğrarsın insanlar biraz kapalı goruslu eskiden çok acik giyinen biri goremezken artik giyinen giyiniyor bakislari goze alarak ki batı şehirlerindede acik giyinen bi bayana okuz gibi bakanlar mevcut sosyal yaşantı olarak kafe vs dışında pek bişey yok insanları yabancıya yardım eder yabancısın diye dışlanmazsın o konuda çok sıkıntı çekmezsin istisnalarda vardır tabi insanlar bati insanı kadar soğuk değildir daha samimidir ama keko kro cahil insanlarda mevcuttur ulasimda istedin yere yuruyerek gidebilirsin sehir o kadar kucuk . Maddi konuda da sıkıntı çekmezsin pahalı bir yer değil.Baska bi sorun varsa yardımcı olmaya çalışırım

• iç anadoluda yaşıyorum ama yaşadığım yerin insan özellikleri de aynı bu şekil. üzerinizde son derece bol kıyafetler dahi olsa ağızlarını açıp bakanlar oluyor. kaldırımda yürürken önünden geçtiğiniz biri gözleriyle gelişinizi ve gidişinizi izler. böyle şeylere şaşıran var mı bilmiyorum ama varsa onun yerinde olmak isterdim. öyle bir bakıyorlar ki bugün ne giydim ki ben ya diyerek üstüme bakıyorum.

diğer bilgiler için teşekkürler.
  • rica ederim

• beeqee kullanıcısına yanıt
    Öğrenci kitlesi kötü hocam mesela öğrenci ilgisizliğinden elini eteğini çekmiş akademisyenler var çoğu konuda da yeterli eğitim verdiğini düşünmüyorum ben
    yani bana kalırsa iş biraz öğrenci kitlesinde bitiyor hocalar kendini pek güncellemiyor ama tıp fakültesinde müthiş hocalarda vardır genel olarak baktığınızda da tıp fakültesinde de eğitim yeterli değil

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.