Şimdi Ara

SİİRT TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
6.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam boşverin yazsın okuduktan sonra ben cehennemde miyim diye konu açar shhshsha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğma büyüme siirtliyim siirtte ulaşım sıkıntısı olduğunu yeni öğreniyorum siyasi olaylarda eskide kaldı artık şehir içinde sıkıntı yaşamzsınız güvenli size kötüleyen arkadaşın nickinde 56 yaziyo aaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • THEmorvel56 kullanıcısına yanıt
    Vanda yaşıyorum b*k atıyorsun
    Dağ başı değil hatta göl kenarında gayet hoş bir kampüsü var etrafında pek ev olmadığı doğrudur ama yurtlar hem kampüs içinde hem de dışında mevcut
    Dağ başı falan değil merkeze 30 dk minibüs mesafesi var sadece

• kampüs ve hastane merkezde değil mi hocam ?

• Gollume kullanıcısına yanıt
    vanın kampüsünü baya beğeniyorlar ya merak ediyorum ben de göle 0 diyenler oldu

• Hocam siirtte tıp okuyacağınıza ya mezuna kalın ya başka bölüm yazın. Medeniyetten uzak 6 yıl. Gençliğinizin en güzel yılları hem de. Verilen eğitimin de pek iyi olacağını sanmıyorum açıkçası. Diş tercih etmek daha mantıklı olabilir.

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel kampüsü de eğitimi değil.
    Hatta yıllardır ağaçlandırma için ayrılan kocaman bir alan var ekim falan yapıldı da gölün suyu tuzlu diye yeterli verim alamıyorlar orası bir ağaçlandırılsa çok iyi olacak bence
    Ama kampüs içinde spor kompleksi yapıldı ücretli yapmışlar eksi bu öğrenciler de bu konuda bir şeyler yapmalı da neyse ama kampüs içinde avm falan beklemeyin hocam ama göl kenarında olması epey güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gollume -- 29 Temmuz 2019; 2:38:41 >
  • THEmorvel56 kullanıcısına yanıt
    Siz ne kadar düşük seviyeli insanlarsınız ya? şehri BİLİYORSANIZ doğru düzgün anlatmak yerine dalga geçerek "orada okunur mu yaaaaa, orda okuyup doktor mu diyeceksin kendine yaaaa?..." Siz ne sanıyorsunuz bu hayatı? insanlar kendilerine bir amaç edinip hedef koyuyor önlerine. Doktor olacağım, öğretmen olacağım ya da vs. Tıpın eğitiminde üniversitenin rolü ne kadar? ilk 3 sene kitaptan ezberliyorsun hocaların katkısı bir yere kadar 4-5-6 hastanede staj görüyorsun hayır hastane kalitesinden bahsediyorsak ben batıdaki hastaneleri de gördüm. Doğu güzellemesi yapıyor dersiniz şimdi ne doğuya gittim ne de doğu hakkında bir şey biliyorum. Ama şunu biliyorum ki insanı bir yere getiren kendisidir. Diğer şeyler araçtır. Doğuda tıp okuduktan sonra tüm tıpçılar aynı tus'a aynı kaynaktan çalışarak girecek. İnsanlar şurda 1 haftada önemli kararlar alırken bu forumdaki insanlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyor siz gelip laga luga yapıyorsunuz. Sen şu kafayla ne okursan oku ben sana insan demem ama bi mesleğin olur o ayrı.

• Buradaki veletlerin yorumuyla hareket etme kardeşim. Sorsan haritada gösteremez, komiklik yapmaya çalışıyor. Orada okuyan insanlar bulup gerekçeli yorumlarını al.

Genel olarak küçük şehirlerin sosyal imkan dezavantajı vardır. Kimi dikkatim dağılmasın diyerek buraları da tercih edebilir. Kendini tamamen okula vermek istiyorsan bir avantaja dönüşür.
    Bir de tıp okumak konusunda çok takıntılı olmayın. Belki enine boyuna düşünmüş ve senin için en doğru bölümün bu olduğuna karar vermişsindir bilemiyorum ancak mühendislikleri de göz önünde bulundur. Dünyada en zeki insanlar bu alanlarda bulunurken bizde inanılmaz bir tıp merakı var.

Hakkında hayırlısı.

• Gollume kullanıcısına yanıt
    Hocam eğitimi neden kötü ya bak içime kurt düştü

• Hocam araştırma hastanesi henüz yok zaten 3 yıl vanda eğitim görülecek bu süreç içinde yapılacak zannımca. Merkezde sağlık fakultesi falan var hemşirelik falan bide şehrin merkezinden biraz uzak kezer yerleşkesi var çoğu fakulte orda tıp fakultesi nereye yapılır bilemiyorum

• Medeniyetten uzak derken ?Evet biz burda batıdan gelen insanları büyük kazanların içinde kaynatıp akşam yemeği yapıyoruz .Batı ile doğu insanı arasındaki fark batıda insanların daha açık giyinmesi dinle bağını koparmış insanların daha fazla olması .Bence senin medeniyetten anladığın şey barlarda dolaşmak orda burda sabahtan akşama kadar eğlenme fırsaı falan filan .Son olarak tv den gördüklerinle akrabalarından duyduklarınla doğudaki insanlara hakaret edemezsin. İyi ki batyıyı gelip görme kalma fırstım oldu sanırsın tüm gün uzaya roket yolluyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueEarth -- 29 Temmuz 2019; 9:43:46 >
  • Siirt ağrı van kara vb giden yerlere tek şunu diyeyim, oralara giden öğrencilerin çoğu yatay geçiş yapma umuduyla gidiyor. Yani rekabet olacak ve herkes yatay geçiş deneyecek. Karsa giderin 1 sene sonra dönerim vb derseniz biraz gerçekten uzaklaşmış olursunuz, o kadar kolay olmayacak çünkü

• BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Baştan sona katılıyorum maalesef insanların gözünde doğu korkunç bir yer olarak görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5774F90DD -- 29 Temmuz 2019; 9:55:48 >
  • BlueEarth kullanıcısına yanıt
    Ben malatyada yaşıyorum, diyarbakır vs illere defalarca gittim. Batıdaki illere de defalarca gittim. Sayayım şimdi sana.

Batıda bir kız şort giyer kimse dönüp bakmaz kolay kolay. Doğuda bir erkek şort giyse bile bakarlar, erkekler şort vs giyemez, küpe takamaz doğu insanına göre.

Batıdaki insanların ağızı, şivesi doğudaki insanlara göre kat kat iyidir.

Doğudaki bir ilin çoğu noktasında hdp bayrağı görmeniz muhtemeldir. Hatta alışveriş yaptığınız bakkal pkk denilen adi yapılanmanın bir hayranı bile olabilir. Elbette bu durum batıda da görülebilir, ama doğuda görülme ihtimali kat kat fazladır. Hatta bu gece siirtte 2 tane terörist öldürülmüş.

Batıdaki kafe, avm yaşamı doğuda yoktur. Çünkü doğunun hem insanı bu yaşamı benimseyemez, hem de doğuda kafe ve avm batıdaki kadar çok yoktur zaten.

Terör olaylarından dolayı doğuya yapılan yatırım batıya yapılandan kat kat azdır. Hizmet en son doğuya gider.

Doğu iyi bir yer olsa "zorunlu doğu görevi" diye bir şey olmazdı. Kimse can atmıyor çünkü siirte, vana, hakkariye, muşa gitmeye.

Hödö hede diyip doğuyu savunacak anadolu aşığı userlar cevap vermeye zahmet etmesinler, zira gülüp geçeceğim onların yorumlarına.

• Bu ülkede terör problemi olduğunu unutmayın. Sosyal şartlar vs dediğiniz durumlar iç anadolu, karadeniz şehirleri için okey fakat Güney Doğu illerinde terör problemini göz önüne almadan tercih yapan gençleri gördükçe bazı şeyleri unuttuklarını düşünüyorum.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    noldu sen de mi siirti yazacan
    bence bu ulkede teror problemi %90 cozuldu artik eskis gibi degil ve tercih verirken bunu goz onunde bulundurmak sacma

• Yazmayacağım, terör problemi çözüldü mü.. Konuda bahsi geçen ilde birkaç gün önce çatışma vardı. Son zamanlarda hiç haber izlemiyorsunuz sanırım 1 ayda kaç şehit verdik farkında mısınız?

iyi de bahsettiginiz bu olaylar kirsal kesim de ki kaldi ki catismalar universitede de olmuyor
    merak etme insallah seneye boyle haberler duymayacagiz

noldu sustun bakiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.