< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scofield5 -- 29 Temmuz 2019; 11:48:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scofield5 -- 29 Temmuz 2019; 11:48:35 > |
Siz ne kadar düşük seviyeli insanlarsınız ya? şehri BİLİYORSANIZ doğru düzgün anlatmak yerine dalga geçerek "orada okunur mu yaaaaa, orda okuyup doktor mu diyeceksin kendine yaaaa?..." Siz ne sanıyorsunuz bu hayatı? insanlar kendilerine bir amaç edinip hedef koyuyor önlerine. Doktor olacağım, öğretmen olacağım ya da vs. Tıpın eğitiminde üniversitenin rolü ne kadar? ilk 3 sene kitaptan ezberliyorsun hocaların katkısı bir yere kadar 4-5-6 hastanede staj görüyorsun hayır hastane kalitesinden bahsediyorsak ben batıdaki hastaneleri de gördüm. Doğu güzellemesi yapıyor dersiniz şimdi ne doğuya gittim ne de doğu hakkında bir şey biliyorum. Ama şunu biliyorum ki insanı bir yere getiren kendisidir. Diğer şeyler araçtır. Doğuda tıp okuduktan sonra tüm tıpçılar aynı tus'a aynı kaynaktan çalışarak girecek. İnsanlar şurda 1 haftada önemli kararlar alırken bu forumdaki insanlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyor siz gelip laga luga yapıyorsunuz. Sen şu kafayla ne okursan oku ben sana insan demem ama bi mesleğin olur o ayrı.
|
doğma büyüme siirtliyim siirtte ulaşım sıkıntısı olduğunu yeni öğreniyorum siyasi olaylarda eskide kaldı artık şehir içinde sıkıntı yaşamzsınız güvenli size kötüleyen arkadaşın nickinde 56 yaziyo aaa
|
evet doktor dicem tabi. komik bir şey göremedim?
|
Ben malatyada yaşıyorum, diyarbakır vs illere defalarca gittim. Batıdaki illere de defalarca gittim. Sayayım şimdi sana.
Batıda bir kız şort giyer kimse dönüp bakmaz kolay kolay. Doğuda bir erkek şort giyse bile bakarlar, erkekler şort vs giyemez, küpe takamaz doğu insanına göre. Batıdaki insanların ağızı, şivesi doğudaki insanlara göre kat kat iyidir. Doğudaki bir ilin çoğu noktasında hdp bayrağı görmeniz muhtemeldir. Hatta alışveriş yaptığınız bakkal pkk denilen adi yapılanmanın bir hayranı bile olabilir. Elbette bu durum batıda da görülebilir, ama doğuda görülme ihtimali kat kat fazladır. Hatta bu gece siirtte 2 tane terörist öldürülmüş. Batıdaki kafe, avm yaşamı doğuda yoktur. Çünkü doğunun hem insanı bu yaşamı benimseyemez, hem de doğuda kafe ve avm batıdaki kadar çok yoktur zaten. Terör olaylarından dolayı doğuya yapılan yatırım batıya yapılandan kat kat azdır. Hizmet en son doğuya gider. Doğu iyi bir yer olsa "zorunlu doğu görevi" diye bir şey olmazdı. Kimse can atmıyor çünkü siirte, vana, hakkariye, muşa gitmeye. Hödö hede diyip doğuyu savunacak anadolu aşığı userlar cevap vermeye zahmet etmesinler, zira gülüp geçeceğim onların yorumlarına. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|