Şimdi Ara

SIK KARŞILAŞILAN OTO ÖN DÜZENİ SORUNLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
5
Favori
10.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracım seat ibiza elektro servo direksiyon var önden lokurtular geliyordu ön takım diye düssünüyordum bozuk yolda yapıyordu daha sonra kalkıslarda ve frenlemede de aynı sesin geldiğini duyunca ustama götürdüm sonuç direksiyon kutusu tamiri 200 lira tamir + 100 lira sökme takma islemi su an çok iyi ama direksiyonumda çok bosluk olduğu için yumusacıktı su an eskisine göre baya sert
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

aracım seat ibiza elektro servo direksiyon var önden lokurtular geliyordu ön takım diye düssünüyordum bozuk yolda yapıyordu daha sonra kalkıslarda ve frenlemede de aynı sesin geldiğini duyunca ustama götürdüm sonuç direksiyon kutusu tamiri 200 lira tamir + 100 lira sökme takma islemi su an çok iyi ama direksiyonumda çok bosluk olduğu için yumusacıktı su an eskisine göre baya sert

korkut korkut illa uykularimi kacircan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

aracım seat ibiza elektro servo direksiyon var önden lokurtular geliyordu ön takım diye düssünüyordum bozuk yolda yapıyordu daha sonra kalkıslarda ve frenlemede de aynı sesin geldiğini duyunca ustama götürdüm sonuç direksiyon kutusu tamiri 200 lira tamir + 100 lira sökme takma islemi su an çok iyi ama direksiyonumda çok bosluk olduğu için yumusacıktı su an eskisine göre baya sert

fenerlisin ya ondan yapıyorum
    saka bir yana 2012 model araçta direksiyon kutusu arızası olma ihtimali zor benim araba 2000 model ha olsa bile garantisi devam ediyor diyorsun götürür garantiden yaptırırsın aracı sıfır mı aldın 2. el mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

fenerlisin ya ondan yapıyorum
    saka bir yana 2012 model araçta direksiyon kutusu arızası olma ihtimali zor benim araba 2000 model ha olsa bile garantisi devam ediyor diyorsun götürür garantiden yaptırırsın aracı sıfır mı aldın 2. el mi?

4.yildiz geliyo

Sifir aldim hocam.bana amortisor burclari ya da viraj demir burclarimi ne ondan kaynaklaniyor gibi geliyor.kutu arizzali olsa essek gibo degiscekler isin sakasi o :)

Bakalim ya iyi bi rot balansciya goturmek lazim baksinlar.servise gotursem amortisor patlak der hemen arizayi disarida tespit ettirip serviste yaptiririm disarda elletmem grantili arac

• zaten rot balansçıda baktırman daha iyi tablada daha iyi anlasılır ön takımdaki sorunlar lifte kaldırıldığında bosluklar görülmeyebilir
    futbol bölümünde tekrar bulusma olursa gelicem bu sefer ordan tanıyorum seni
  • Hocam sakin kullandigim icin cogu aracimda alt düzen sorunu yasamadim bilgiler icin tesekkurler.

• Basık araçların kabusu kasisler ön düzen düşmanı
  • Benim aractada cozulemeyen bir rot bozuklugu var. Direksiyon bir miktar sola dogru egri. Duz tutunca araba saga gidiyor. Servis dahil bir kac farkli yerde rot ayari yaptirdim ama duzelmedi. Sorun ne olabilir? Birde direksiyonu tam sol veya tam saga cevirdigimde ayni açida durmuyorlar. Bir taraf digerine gore biraz daha fazla açili duruyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.