Şimdi Ara

Sık sık internet kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşımın bürosunda tek adsl modem üzerinden 6 bilgisayar bağlanıyor, ama bu bilgisayarlardan sadece 1 tanesi (masaüstü ve wireless bağlanıyor) sürekli kopuyor ve tekrar geliyor. Wireless adapter sorun çıkarıyor olabilir diye düşünüp başka bir adapter'le denedim değişmedi ve hatta kabloyla bağlamama rağmen yinede kopma sorununu çözemedim. Yardımcı olabilicek arkadaşlardan cevap bekliyorum çünkü delirmek üzereyim.

Not: Sistemi formatlayıp değiştirmek dışında bir öneriniz varsa çok iyi olur yoksa 1 kez de sistemi yenileyip denemek zorunda kalıcam ve bu bilgisayar yedekleme için kullandığımız bilgisayar.

• quote:

Orijinalden alıntı: smlynr

Arkadaşlar bir arkadaşımın bürosunda tek adsl modem üzerinden 6 bilgisayar bağlanıyor, ama bu bilgisayarlardan sadece 1 tanesi (masaüstü ve wireless bağlanıyor) sürekli kopuyor ve tekrar geliyor. Wireless adapter sorun çıkarıyor olabilir diye düşünüp başka bir adapter'le denedim değişmedi ve hatta kabloyla bağlamama rağmen yinede kopma sorununu çözemedim. Yardımcı olabilicek arkadaşlardan cevap bekliyorum çünkü delirmek üzereyim.

Not: Sistemi formatlayıp değiştirmek dışında bir öneriniz varsa çok iyi olur yoksa 1 kez de sistemi yenileyip denemek zorunda kalıcam ve bu bilgisayar yedekleme için kullandığımız bilgisayar.

Kaç mbit internet bağlantın var hızın ne önce şu sorunun neymiş açıkça bir öğrenelim senin,bu nasıl yardım istemedir böyle allahını seversen sanki alelacele hemen çözülsün her şey der gibi yazmışın inan hiç bir şey algılayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 22 Aralık 2011; 5:04:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğur_1988

quote:

Orijinalden alıntı: smlynr

Arkadaşlar bir arkadaşımın bürosunda tek adsl modem üzerinden 6 bilgisayar bağlanıyor, ama bu bilgisayarlardan sadece 1 tanesi (masaüstü ve wireless bağlanıyor) sürekli kopuyor ve tekrar geliyor. Wireless adapter sorun çıkarıyor olabilir diye düşünüp başka bir adapter'le denedim değişmedi ve hatta kabloyla bağlamama rağmen yinede kopma sorununu çözemedim. Yardımcı olabilicek arkadaşlardan cevap bekliyorum çünkü delirmek üzereyim.

Kaç mbit internet bağlantın var hızın ne önce şu sorunun neymiş açıkça bir öğrenelim senin,bu nasıl yardım istemedir böyle allahını seversen sanki alelacele hemen çözülsün her şey der gibi yazmışın inan hiç bir şey algılayamadım.

Haklısın dostum çok karışık olmuş. ttnet 8mbit'e kadar olan internet paketi var, modem ttnet'in tp-link marka bir modemi. Aynı modem üzerinden bağlanan 5 bilgisayar gayet randımanlı çalışıyor ve internet hızları gayet güzel. Ama gel gelelim sıkıntılı olan altıncı bilgisayarda internet bir türlü stabil bir şekilde çalışmıyor. İnternete usb wireless adapter'la bağlanıyor ama kabloyla bağladığımda da aynı sorun oluyor. Ayrıca farklı bir adapterla da denedim ve hiçbirşey değişmedi. Bazen bağlanıyor 2 dakika sonra kopuyor, bazen hiç kopmuyor ama inanılmaz yavaş oluyor gprs/edge bağlantı gibi, bazen de 1-2 saat sorunsuz bir şekilde çok hızlı çalışıyor. Ama bu sürelerin sonunda kesin kopmalar oluyor. Sorunu tayin etmek için gereken bilgileri sorarsanız cevaplayabilirim aklıma geldiği kadarıyla açıkladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.