Şimdi Ara

ŞİKAYET/UYARI/CEZA SİSTEMİ HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yapmış olduğum Şikayetlere Sürekli aynı "copy/paste" cevabı veriyorsunuz.

İnsanlar birbirlerine sataşıyor, tahrik ediyor, taciz ediyor hatta hakaret ediyor.

Zaman zaman şikayet edip sonuçlanmasını bekliyorlar, zaman zaman sinirlenip insanca bir tepki ile cevap veriyorlar.

Yaptıkları şikayetlerin SONUCU'nda karşı tarafa nasıl bir yaptırım uygulandığını öğrenemedikleri zaman ise ADALET sağlandı mı sağlanmadı mı emin olunmadığı için , bir sonraki muhatabiyette sinirler daha gergin, dayanma gücü daha azalmış oluyor.

Bu basma kalıp, copy paste cevaplama sistemi yerine, basitçe "cezaya gerek duyulmamıştır" , "yazılı uyarı verilmiştir", "uyarı puanı verilmiştir", "N gün ceza verilmiştir" gibi bir bilgilendirme yapılması hem sizin forumdaki işinizi daha düzgün yapmanızı sağlar, hem de bizim daha geç sinirlenip tepkilerimizi daha yumuşak vermemizi sağlar.

Bu konuda lütfen bir değerlendirme yapınız.

• Merhaba,

Şikâyetlerimizle ilgilenen DH Yönetici ya da Bölüm Yetkilisi unvanına sahip moderatörün şikâyeti, imzayı incelemesi mümkündür. Bu inceleme neticesinde bir üst yönetime ilgili talepte bulunmaktadır. Nihai karar ve uygulama forum adminleri tarafından yapılmaktadır. Bu da ilgili sürecin en az 2 yetkili tarafından incelendiğini göstermektedir. Bu süreç içerisinde tek yapmamız gereken sabırlı bir şekilde beklemektir.

Her şikâyetimiz beklentilerimiz doğrultusunda neticelenmeyebilir.

Sizin belirttiğiniz gibi bir ileti ile dönüt sağlanması maalesef işleyişe de aykırıdır. Naçizane benim talep ettiğim bir uyarıyı ya da cezayı üst yönetimde her alan arkadaşlarım istişare ederek iptal edebilir ya da yükseltebilirler. Haliyle benim size daha kesinlik kazanmamış bir sonuç hakkında bilgi verebilmem mümkün değildir.

Bir de diğer bir yönü var ki olayın bu da kişisel hakları içermektedir. 3. şahıslarla ilgili iş ve işlemlerimizde sadece resmi kurumlara karşı resmiyet tabanında sorumluyuz. Bir üyemizin cezai işlem durumunu bir başka üyemize bildirmeyiz. Etik değildir. Çok farklı kullanılabilir, art niyet ile suistimal edilebilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Görüşürüz.

• Şikayet ettiğiniz mesaj kaldırılmışsa olumlu sonuçlanmış demektir zaten. Şahsen ben bakıyorum mesaj kaldırılmış mı kaldırılmamış mı diye. Kaldırılmamışsa da çok sorun etmiyorum zaten. Sinire gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.