Şimdi Ara

'Şike yapan bir başkanın nasıl yanında olursunuz ?!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu diyen bir Fenerbahçeli değilse sorun yok.
    Fakat Fenerbahçeli ise söyleyecek 3-5 sözüm var.
    5 temmuz 2011'de köprüye 100.000 Fenerli yürüdü arkadaşlar bu öyle böyle bir sayı değil polis plastik mermi sıktı o gün. Peki o gün şike yoktuda Aziz Yıldırımın her duruşmasında şike yoktuda Her gol sonu "Şikeee Şikeee" veya "Oooo Aziz Yıldırım oooo" diye bağırırken şike yoktuda polis fezlekesi baz alınarak verilen karar şike var diyince mi şike oldu ? O gün sesiniz niye çıkmıyordu veya bugün ne değişti de Aziz Yıldırım şike yapmış oldu. Birde şu var, ben o günde diyorum. Bu cümlenin samimiyeti nedir biliyor musunuz ? "Biz 2010-2011'de Galatasaray taraftarı olarak hep takımımızın yanında olduk" bu cümlenin samimiyeti kadar birşeydir. Birde şu var, ben şike yapmıs bir başkanı desteklemem ben gerçek Fenerbahçeliyim. O halde sen ya o zaman sesini çıkaramayacak kadar korkaktın ya da hiçbirşeyi anlayamayacak kadar çocuk öyle mi ? Ben diyorum ki Fenerbahçe şike yapmamıştır! Ben bunu 2 sene öncede diyordum köprüde de metriste de stadda da çağlayanda da orada da burada da. Peki ya siz ? Insanların bize şikeci demesi neyi değiştirir ben olmadığını bildikten sonra. Sizler ise daima korkak olarak Fenerbahçe tarihine yazılacak asıl lekelersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1907

ergenler gelir ama şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

+1907

ergenler gelir ama şimdi
    aziz yıldırımı hiç sevmem fakat bu şike meselesiyle alakalı en ufak bi kelime bile etmedim şuana kadar. eminim sevmeyenlerin çogu da böyledir. taraftara karşı olan tutumu ve söz verip verip yerine getirememesinden dolayıdır. ya da kulubü iyi savunamaması..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vivaldes

Bunu diyen bir Fenerbahçeli değilse sorun yok.
    5 temmuz 2011'de köprüye 100.000 Fenerli yürüdü arkadaşlar bu öyle böyle bir sayı değil polis plastik mermi sıktı o gün. Peki o gün şike yoktuda Aziz Yıldırımın her duruşmasında şike yoktuda Her gol sonu "Şikeee Şikeee" veya "Oooo Aziz Yıldırım oooo" diye bağırırken şike yoktuda polis fezlekesi baz alınarak verilen karar şike var diyince mi şike oldu ? O gün sesiniz niye çıkmıyordu veya bugün ne değişti de Aziz Yıldırım şike yapmış oldu. Birde şu var, ben o günde diyorum. Bu cümlenin samimiyeti nedir biliyor musunuz ? "Biz 2010-2011'de Galatasaray taraftarı olarak hep takımımızın yanında olduk" bu cümlenin samimiyeti kadar birşeydir. Birde şu var, ben şike yapmıs bir başkanı desteklemem ben gerçek Fenerbahçeliyim. O halde sen ya o zaman sesini çıkaramayacak kadar korkaktın ya da hiçbirşeyi anlayamayacak kadar çocuk öyle mi ? Ben diyorum ki Fenerbahçe şike yapmamıştır! Ben bunu 2 sene öncede diyordum köprüde de metriste de stadda da çağlayanda da orada da burada da. Peki ya siz ? Insanların bize şikeci demesi neyi değiştirir ben olmadığını bildikten sonra. Sizler ise daima korkak olarak Fenerbahçe tarihine yazılacak asıl lekelersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

quote:

Orijinalden alıntı: Vivaldes

Bunu diyen bir Fenerbahçeli değilse sorun yok.

Tamam renktaşların için güzel bir yazı yazmışsın ancak oraya Galatasaray'dan niye örnek katıyorsun ?? Galatasaraylıların samimiyetsız olduklarına sen mi karar vereceksin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Tamam renktaşların için güzel bir yazı yazmışsın ancak oraya Galatasaray'dan niye örnek katıyorsun ?? Galatasaraylıların samimiyetsız olduklarına sen mi karar vereceksin ?

Alıntıları Göster
    Mehmet Ali Aydınlar'da gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Alıntıları Göster
    Sürecin başında Aziz Yıldırım ve yanındaki insanlara destek vermemin sebebi, şike yapmış veya yapmamış olmaları değildi. Koca kulübe karşı medya ve diğer rakip taraftarlar tarafından yapılan yargısız infazdı. Daha mahkeme yapılmadan, deliller ve savunmalar dinlenmeden verilen haksız hükümlere bir tepkiydi benimkisi. Hep, hukuksal süreci bekledim. İddianamedeki bir kaç şüpheli gördüğüm telefon konuşmasını ve o konuşmalara yönelik yapılan savunmaları dinledim ve sonunda kararımı verdim. Avrupa'da hem Uefa'ya hemde Cas'a karşı yapılan savunmalar sonrası onanan cezalar neticesinde benimde kararım kesinleşti.

Ben ve benim gibi düşünenleri ister korkaklıkla, ister kaypaklıkla kısacası istediğin adla adlandır. Ortada bir gerçek var ki, gördüğün üzere kulübümüz bu sene de Avrupa'nın kapısından çevrildi. Bu sene şimdiden havasına girdiğimiz şampiyonluğu kazansakta, seneye şampiyonlar liginde oynayamayacağız. Neden? Çünkü kulübün şike yapmak veya şikeye teşebbüs etmekle (bana göre ikisi de aynı şey) suçlandı. Bu suçlamanın neticesinde hadi yerel mahkemeleri geçtim, Avrupa'da iki defa iki ayrı kurumda savunma verdi ve suçlu bulundu. Hal böyleyken, Uefa ve Cas tarafından suçlu bulunmuşken, bir yerlerini yırtıp biz suçsuzuz diye cazgır cazgır bağırsan da, sonuna kadar Aziz Yıldırım desende, şikeyi istediğin kadar yok saysan da, kabul etmesen de, ancak kendi çöplüğünde böyle mesnetsiz şekilde yazı yazarak kendini sözüm ona haklı göstermeye, mağdur göstermeye çalışırsın. Ama onu da beceremezsin, zira gördüğün üzere yurdum insanı gibi balık hafızalı değildir Avrupalı, sana pat diye kapıyı kapatır ve Avrupa'nın kapısından çevirilirsin.

Gördüğün üzere; yerel ligde başarı kovalayan, başarıyı yakalayıp şampiyon olsa dahi Avrupa'ya gidemeyen, şike yapıp en üst ulusal veya uluslararası mercilerden ceza alıp hala ben şike yapmadım diyecek basiretsizlikte karakter yoksunu insanlara destek verecek bir camia haline dönüştük. Ama ben alıştım artık sizin bu sözüm ona duruşunuza. 15 senede 8 Galatasaray şampiyonluğu görmek, her sene transfere milyonlar harcayıp bunu sportif başarıya dönüştürememek, koca camianın efsanesini yaka paça kulüpten göndertmek, stadında başkanın tarafından azarlanmak, şampiyonlar ligi eleme maçlarında başarısız olduktan sonra transfer yapmak vesaire vesaire saymakla bitmez, tüm çarpıklıklar içinize işlemiş. O yüzden daha ne kadar yazsam da bir kulağınızdan girip diğerinden çıkacak, Aziz Yıldırım ismini sayıklamaya devam edeceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şikesi En Az Olan Ülke Söyleyin
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

Sürecin başında Aziz Yıldırım ve yanındaki insanlara destek vermemin sebebi, şike yapmış veya yapmamış olmaları değildi. Koca kulübe karşı medya ve diğer rakip taraftarlar tarafından yapılan yargısız infazdı. Daha mahkeme yapılmadan, deliller ve savunmalar dinlenmeden verilen haksız hükümlere bir tepkiydi benimkisi. Hep, hukuksal süreci bekledim. İddianamedeki bir kaç şüpheli gördüğüm telefon konuşmasını ve o konuşmalara yönelik yapılan savunmaları dinledim ve sonunda kararımı verdim. Avrupa'da hem Uefa'ya hemde Cas'a karşı yapılan savunmalar sonrası onanan cezalar neticesinde benimde kararım kesinleşti.

Ben ve benim gibi düşünenleri ister korkaklıkla, ister kaypaklıkla kısacası istediğin adla adlandır. Ortada bir gerçek var ki, gördüğün üzere kulübümüz bu sene de Avrupa'nın kapısından çevrildi. Bu sene şimdiden havasına girdiğimiz şampiyonluğu kazansakta, seneye şampiyonlar liginde oynayamayacağız. Neden? Çünkü kulübün şike yapmak veya şikeye teşebbüs etmekle (bana göre ikisi de aynı şey) suçlandı. Bu suçlamanın neticesinde hadi yerel mahkemeleri geçtim, Avrupa'da iki defa iki ayrı kurumda savunma verdi ve suçlu bulundu. Hal böyleyken, Uefa ve Cas tarafından suçlu bulunmuşken, bir yerlerini yırtıp biz suçsuzuz diye cazgır cazgır bağırsan da, sonuna kadar Aziz Yıldırım desende, şikeyi istediğin kadar yok saysan da, kabul etmesen de, ancak kendi çöplüğünde böyle mesnetsiz şekilde yazı yazarak kendini sözüm ona haklı göstermeye, mağdur göstermeye çalışırsın. Ama onu da beceremezsin, zira gördüğün üzere yurdum insanı gibi balık hafızalı değildir Avrupalı, sana pat diye kapıyı kapatır ve Avrupa'nın kapısından çevirilirsin.

Gördüğün üzere; yerel ligde başarı kovalayan, başarıyı yakalayıp şampiyon olsa dahi Avrupa'ya gidemeyen, şike yapıp en üst ulusal veya uluslararası mercilerden ceza alıp hala ben şike yapmadım diyecek basiretsizlikte karakter yoksunu insanlara destek verecek bir camia haline dönüştük. Ama ben alıştım artık sizin bu sözüm ona duruşunuza. 15 senede 8 Galatasaray şampiyonluğu görmek, her sene transfere milyonlar harcayıp bunu sportif başarıya dönüştürememek, koca camianın efsanesini yaka paça kulüpten göndertmek, stadında başkanın tarafından azarlanmak, şampiyonlar ligi eleme maçlarında başarısız olduktan sonra transfer yapmak vesaire vesaire saymakla bitmez, tüm çarpıklıklar içinize işlemiş. O yüzden daha ne kadar yazsam da bir kulağınızdan girip diğerinden çıkacak, Aziz Yıldırım ismini sayıklamaya devam edeceksiniz.

Alıntıları Göster
    fb liyim azizin şike yaptığını kabul ediyorum diğerleride yaptı ama radarı yakalanmadı bu kadar.Ama sonuç olarak bize tarihi bir leke yapıştıran azizi başkan seçecek kadar gururu olmayan kongre üyelerimiz var.Yargıtay onasın görürüm ben sizi 3 ay sonra tekrar başkanlık seçiminde

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Alıntıları Göster
    Şike yapmış olsunlar veya olmasınlar, klübün üstünde bu leke olduktan sonra ne kıymeti var. Yurtdışında daha önce fenerbahçeyi tanımayan bazı insanlar şike muhabbetlerinden dolayı tanıyor fenerbahçeyi artık. Yani şike yapmamış diyen arkadaşlar istediği kadar '' bana göre şike yapmadı gerisi beni ilgilendirmez '' desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Şike yapmış olsunlar veya olmasınlar, klübün üstünde bu leke olduktan sonra ne kıymeti var. Yurtdışında daha önce fenerbahçeyi tanımayan bazı insanlar şike muhabbetlerinden dolayı tanıyor fenerbahçeyi artık. Yani şike yapmamış diyen arkadaşlar istediği kadar '' bana göre şike yapmadı gerisi beni ilgilendirmez '' desin.

Alıntıları Göster
    basının karalaması azda olsa işe yaramış bazı renkdaşlar inanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Alıntıları Göster
    Şike yapılmadığını umut ediyorum ve buna inanıyorum. İnşallah yapılmamıştır. Hele şu yargıtay aşamasını bi atlatalım.. Şayet şike yapıldıysa Aziz Yıldırım ve bu işe karışanlar için asla üzülmem. Hatta birçok -belki de bütün- Fenerbahçeli'nin desteğini ve dostluğunu kaybederler. Ama yapılmadıysa işte o zaman Fenerbahçe adını şimdikinden daha çok kişinin duyacağına eminim..

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Yapsın veya yapmasın önemli olan kendini bilmektir. Biz hala yapılmadığının arkasındayız bugün 10 yaşındaki çocukları gibi 180* dönmüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jay.

aziz yıldırımı hiç sevmem fakat bu şike meselesiyle alakalı en ufak bi kelime bile etmedim şuana kadar. eminim sevmeyenlerin çogu da böyledir. taraftara karşı olan tutumu ve söz verip verip yerine getirememesinden dolayıdır. ya da kulubü iyi savunamaması..

Helal olsun. Boyle elestiren adamla sabaha kadar kadar sohbet ederim. Sike sike diyorlar. Velev ki oyle olsun bak velev ki diyorum, sike yapan adama oy vermeyin diyecek kadar onurlu kisiler nasil ts-gs yandaslarina oy ver der onu da anlamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Yapsın veya yapmasın önemli olan kendini bilmektir. Biz hala yapılmadığının arkasındayız bugün 10 yaşındaki çocukları gibi 180* dönmüyoruz.

Alıntıları Göster
    O zamanda şike vardı.
    Ben o zamanda söylüyordum.

Biri çıkıp sen 2008'den sonra bir kere Aziz Yıldırım'ı destekledin desin ve kanıtlasın,bilgisayarımı yerim.

• quote:

Aynen oyle. şike yaptigina inanmiyorum ama kulübü savunamiyor ve artik yonetemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Aynen oyle. şike yaptigina inanmiyorum ama kulübü savunamiyor ve artik yonetemiyor

Alıntıları Göster
    Aziz Yıldırım içeride olduğu zaman destek verenler taraftarlara yaptıkları cidden ayıp. Seni tüm camia desteklemiş ve sen bi maçta mikrafonu eline alıp azarlıyorsun,arabayla geçerken istediğimi yaparım diyosun,efsane bir oyuncuyu egoların yüzünden yollatıyorsun,doğru düzgün bir savunma bile yapamıyorsun. Bu başkanlık değil padişahlıktır. MAA'nın da gelmesini istemiyordum. Şike davasında hiç parmağı olmayan birinin başa gelmesini isterdim.

• quote:

ne lekesi ya bellemişsiniz leke diye bırakın bu işleri 1 ay önce juventusla karşılaşırken onun ne kadar iyi takım olduğundan ziyade yeaa bu takımda şike yapmış küme düşmüş diyodunuz demi

• Uefa ve Cas "şike var"diyor.Oraya güvenme buraya inanma...Uefa'yı da yok sayarsan ömrü billah Avrupa'ya da gitmeyelim oldu olacak tavır mahiyetinde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

Sen ve senin gibiler (hakkınızda pek iyi şeyler düşünümüyorum itiraf etmek gerekirse) yalış kişilerle mücadele ediyorsunuz.
    3 Temmuz'da yaşanan rezilliklerin tamamı UEFA ve CAS davasında da uygulandı. PEki bugüğn sen niye buradaydın da dün burada değildin.
    Aziz Yıldırım söylem mi değiştirdi?
    Yeni kanıtlar mı ortaya çıktı?

Bunların cevabı HAYIR...

3 Temmuz'dan beri medya üzerinden manipülasyon devam ediyor. Kimisi 2011'de buna inandı... İnanmayanlar için pompalama devam ve sen ve senin gbiilerde parçadan birşekilde kopup gittiniz.

En çok sen ve senin gibilerin skor aşkından faydalandılar. Aykut Kocaman üzerinden sizi gaza getirdiler. (Muhtemelen sen Kocaman'a da gıcıksındır) Teknik bir konuymuş gibi görünen hadiseden bugünlere gelmenizi sağladılar.

Peki Aziz Yıldırım'a değil de diğer tarafa çevirseydin bu okları ne olurdu?
    MAA başkan olmak için değil de insanları sokağa dökmek için Fenerbahçe'ye yapılan haksızlığın ortaya çıkması için (ki başkan olsa bunu yapmaya çalışacaktı) bu paraları harcasaydı ne olurdu? Lütfü yerine Aziz Yıldırım'a inansa idi ne olurdu?

Aziz Yıldırım'ın şike yapmadığını biliyoruz. Şike yaptığını iddia eden Fenerbahçe'liler bu kongre ile artık yok sayılmıştır...
    3 TEmmuz medyasının desteklediği,
    GS'ın desteklediği
    ROK'un, Çakar'ın desteklediği bir adaydan medet umman camiaya dönüşmekten son anda yırttık :) Size rağmen 3 Temmuz'un intikamını almak için elimizde olan son şansı teslim etmedik...

Aziz Yıldırım'ın hataları yok mu?
    Elbette var...
    Konuşacağım deyip konuşmaması beni de çileden çıkarıyor.
    o 4-5 milletvekili başkana ne diyorlarsa hep O'nu ikna ettiler.

Ben de istemiyorum onları dinlemelerini... Hesapsız kitapsız bu işi kovalasın artık. Ucu kime deyiyorsa, kim mahvoluyorsa olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Persentil

quote:

ne lekesi ya bellemişsiniz leke diye bırakın bu işleri 1 ay önce juventusla karşılaşırken onun ne kadar iyi takım olduğundan ziyade yeaa bu takımda şike yapmış küme düşmüş diyodunuz demi

juventus şike yaptı , kupa alınıp intere verildi , küme düşürüldü.sonra cezalarını çekip 2. ligde şampiyon oldular , tekrar serie a ya çıktılar.
    siz şike yaptınız ceza falan verilmedi.dolayısıyla sonsuza kadar şikeci olarak kalacaksınız.o kadar nefret edeceksiniz ki bu durumdan , çocuklarınız fenerli olmasın isteyeceksiniz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.