Şimdi Ara

'Şike yapan bir başkanın nasıl yanında olursunuz ?!' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Orijinalden alıntı: Persentil

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Şike yapmış olsunlar veya olmasınlar, klübün üstünde bu leke olduktan sonra ne kıymeti var. Yurtdışında daha önce fenerbahçeyi tanımayan bazı insanlar şike muhabbetlerinden dolayı tanıyor fenerbahçeyi artık. Yani şike yapmamış diyen arkadaşlar istediği kadar '' bana göre şike yapmadı gerisi beni ilgilendirmez '' desin.

ne lekesi ya bellemişsiniz leke diye bırakın bu işleri 1 ay önce juventusla karşılaşırken onun ne kadar iyi takım olduğundan ziyade yeaa bu takımda şike yapmış küme düşmüş diyodunuz demi

juventus şike yaptı , kupa alınıp intere verildi , küme düşürüldü.sonra cezalarını çekip 2. ligde şampiyon oldular , tekrar serie a ya çıktılar.
    siz şike yaptınız ceza falan verilmedi.dolayısıyla sonsuza kadar şikeci olarak kalacaksınız.o kadar nefret edeceksiniz ki bu durumdan , çocuklarınız fenerli olmasın isteyeceksiniz.

Milan şike yaptı uyduruk puan silme cezasi aldi yetmedi inat ettiler Sampiyonlar ligine girdiler oldumu, Porto aynisini yapti hic bir ceza almadi oldumu ?
    Galatasaray taraftariyim diye bel alti vurmayi marifet sanmayi birakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

fb liyim azizin şike yaptığını kabul ediyorum diğerleride yaptı ama radarı yakalanmadı bu kadar.Ama sonuç olarak bize tarihi bir leke yapıştıran azizi başkan seçecek kadar gururu olmayan kongre üyelerimiz var.Yargıtay onasın görürüm ben sizi 3 ay sonra tekrar başkanlık seçiminde

60 sene boyunca bir biz yakalandik o radara oyle mi, yoksa bazilarina sen gec caniim.bi sey olmaz demis olabilirler mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

quote:

quote:

Şike yapmış olsunlar veya olmasınlar, klübün üstünde bu leke olduktan sonra ne kıymeti var. Yurtdışında daha önce fenerbahçeyi tanımayan bazı insanlar şike muhabbetlerinden dolayı tanıyor fenerbahçeyi artık. Yani şike yapmamış diyen arkadaşlar istediği kadar '' bana göre şike yapmadı gerisi beni ilgilendirmez '' desin.

ne lekesi ya bellemişsiniz leke diye bırakın bu işleri 1 ay önce juventusla karşılaşırken onun ne kadar iyi takım olduğundan ziyade yeaa bu takımda şike yapmış küme düşmüş diyodunuz demi

juventus şike yaptı , kupa alınıp intere verildi , küme düşürüldü.sonra cezalarını çekip 2. ligde şampiyon oldular , tekrar serie a ya çıktılar.
    siz şike yaptınız ceza falan verilmedi.dolayısıyla sonsuza kadar şikeci olarak kalacaksınız.o kadar nefret edeceksiniz ki bu durumdan , çocuklarınız fenerli olmasın isteyeceksiniz.

Milan şike yaptı uyduruk puan silme cezasi aldi yetmedi inat ettiler Sampiyonlar ligine girdiler oldumu, Porto aynisini yapti hic bir ceza almadi oldumu ?

Milan baskanin takimi ona bile puan cezasi verildi.fenere hicbir ceza verilmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

quote:

quote:

quote:

Milan baskanin takimi ona bile puan cezasi verildi.fenere hicbir ceza verilmedi.

Verdilerde ne oldu -5 -6 puan cokmu büyük cezaydi adamlarin Sampiyonlar ligi hakki yokken katildilar ben sana 30 yerden örnek veririm bu isler adamina, takimina ve ülkesine göre yapiliyor.
    Rakip takim taraftariyla dalga gecmek 2 3 gün zevkli ama sonrasinda olayin mantik yönü var neden IBB baskanina bir sey yapilmadi neden Ts verilen 6 7 milyon dolar konusulmadi diye kendine sor mantikli cevaplarin varsa gel tartisalim bu olay malesef futbolu temizleme olayindan sonrasinda birilerini harcama ve adam kollamaya dönüstü.
    Hic bir Fb taraftari bahsetmiyor ama asil bomba EB attigi smslerdi ama beyfendi egcici transfer oldu geldi yeniden bosa tartisma bu isin hic bir yani dogru degil o yüzden bel alti vurmam ayrica Feneri sevmesemde Fb olmadan Gs olmaz.

• Türkiye'de gerçekten adalet olduğuna inanan sazanlardan biri daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Tamam renktaşların için güzel bir yazı yazmışsın ancak oraya Galatasaray'dan niye örnek katıyorsun ?? Galatasaraylıların samimiyetsız olduklarına sen mi karar vereceksin ?

yazı da galatsaraylılara samimiyetsiz denilmemiş.

sadece 2010-2011 sezonunda takımın, oyuncuların, teknik kadronun, yönetimin vs vs yanındaydık, her koşulda destek verdik diyen olursa diye onlara denmiş...

ben şahsen bu şekilde anladım...
  • "Şike yapan bir başkanın nasıl yanında olursunuz ?!" aynen katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

fb liyim azizin şike yaptığını kabul ediyorum diğerleride yaptı ama radarı yakalanmadı bu kadar.Ama sonuç olarak bize tarihi bir leke yapıştıran azizi başkan seçecek kadar gururu olmayan kongre üyelerimiz var.Yargıtay onasın görürüm ben sizi 3 ay sonra tekrar başkanlık seçiminde

60 sene boyunca bir biz yakalandik o radara oyle mi, yoksa bazilarina sen gec caniim.bi sey olmaz demis olabilirler mi :)

İnternette "hukuk normlarının gecmise uygulanması/ eski deyimle makable şâmil hukuk hükümleri" "yürürlük" gibi konuları iyice okuyun da ondan sonra hukuk hakkında ahkam kesin.

Sen 100 adam öldürdüğün anda onu yasaklayan bir hukuk hükmü yoksa, ertesi gün bile yürürlüğe girse yasaklayan kanun, ceza almazsın.

Diğer takımlar bu radara ondan girmedi yani. Yeni donemde giren bazıları da delil yetersizliğinden kurtuldular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yahu hala şike üzerine yazan fenerbahçeliler var.adamı konuşturmuyorlar konuştursalar ayan beyan ortaya çıkacak herşey,ama üç beş milletvekili ,hatırı sayılır kişi ikna ediyor.aslında ima etti aziz yıldırım.adam bunlarla 8 yıldır mücadele ediyor.az buz değil 8 yıl.bu sizin şike operasyonu dediğiniz,itibarsızlaştırmadan bir yıl önce ts kurtardı bizi.o yıl tsyi yenip bursa değil biz şampiyon olsa idik ozaman patıyacaktı bomba.
    aziz yıldırıma açıkça bırakmasını telkin ettiler,kendi yönetimlerini(cemaat içinden değil,onların dediklerine evet diyecek kukla yönetimi)getireceklerdi.aziz yıldırım razı olmadı.fenerbahçenin mülkleri ile ilgili planlar forumda yazılıp çiziliyor.hepsi doğrudur.
    o gün aziz yıldırım onlara evet dese idi biz pendik-kurtköy civarında bir statta izleyecektik gs derbisini.gebzedeki arsalar,salı pazarı,lise,dereağazı bunlara yakın birilerinin elinde avmye,plazaya,residansa,yat limanına,cafeye dönüşecekti.
    aziz yıldırım sizce büyük başkan olacaktı o zaman.son trenide geri çevirdi.bu kongreden önce yine kendisine çekilmesi yönünde telkin geldi.çekilse yırtardı yagıtaydan, şimdi cezası kesinleşti.o belki 3 yıl daha hapis yatacak ama fenerbahçenin mülkleri ilelebet kulübe ait kalacak.
    son olarak sizin gibi taraftara ünal aysal gibi başkan lazım.adama hala şikeci diyen vefasız taraftarı şiddetle kınıyorum.en beterleri mustahaktır size aziz yıldırım gibi kelleyi baltanın altına koyanlar değil.

• polis işi bilmiyor
    savcı işi bilmiyor
    tff işi bilmiyor
    uefa işi bilmiyor
    tahkim işi bilmiyor
    cas işi bilmiyor
    sadece aziz ve hayranları mı doğruyu biliyor,hukuku biliyor?
    kendinizi kandırmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.