quote:Orjinalden alıntı: axel dün cigulinin söylediğini duydum atv de Kemal sunal'ın filmindeki müzisyen kim acaba. O eski halini bulmak istiyorum
quote:Orjinalden alıntı: Serdarer Bizim bi arkadaşta kasedi var, manyak kimseye vermiyo bile çok hastası. Sor bakalım arkadaşına kim söylüyomuş. Vallaha meraktan çatlıcam. Bulmam lazım. Dur Tarkan sölüyodu dimi. Oynama şiki şiki babaaaa hepsi senin müü??? Şaka bir yana cidden arkadaşına kaseti yapan kimmiş sorar mısın?
O şarkının bende hastasıyım orjinali mi bilmiyorum ama şurda var Dikkat üyelik gerektirir, sorumluluk almam Tıkla
durmuş çiğdemmiş yahu söyleyen:) şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo... gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aşkını sorma sakın yaşımı ne olursun sevgilim darda koyma başımı şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo... şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba aşkımı anlatmaya varmıyor benim dilim ne kadar da güzelsin benim canım sevgilim utanma sakın benden ben de hoşlandım senden gel beraber olalım bize ne el alemden şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo... deli ediyor aşkın olmuşum inan şaşkın allaha yemin olsun sen herkesten başkasın bir kelebek misali havalarda uçarım karşı çıkan olursa ben seninle kaçarım şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo... şiki şiki baaabaaaaaa
Yaw verilen adresdeki link ölü şarkı yok arkadaşlar eğer elinde olan biri varsa bir yerlere upload etsin bizde dinliyelim