Yarım midem için doktora gidecem çok korkuyorum yine endoskopi isteyecekler diye. Midemin icine hortum atmaları hiç hoşuma gitmiyor . Beyler biraz teselli edin beni ya :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
nese memleket iyiye gidiyo ben kastamonu...
Ygs te çalışmaya başladım hayırlı olsun. bu arada kate upton ne hatun ya
beyler can bonomo ilk 5 e girsin çok ciddiyim bikini giyip dh ye ve inciye resimleri yüklücem o derece hatta istediğiniz bişey varsa onuda yapabilirim ilk 2 belli zaten adele ve rams. eğer tarkan katılsaydı şunların arasına 1. olurdu rahat özellikle sahne performansıyla ayrıca avrupada tanınmış biri tarkan, bonomo ise türkiyede bile bilen tanıyan yok.
ayrıca bu son yarışma malum dünyanın sonu falan illuminati diyoz
quote:
Orijinalden alıntı: Ün!em
11.sınıfsın ve gelecek sene için çalışıyorsun değil mi?
memleket kar diye inliyo Antalya yazdan kalma
Dün gece sabaha kadar ağladım O eski günleri nasıl aradım Seni ölesiye severken canım Böyle mi geçecek sevda mevsimi Seni ölesiye severken canım Sensiz mi bitecek sevda mevsimi
Kavuşuruz diye avunurum ben Sensizlik çok zormuş yanıyorum ben İçimi ince bir sızı kavurur Böyle mi geçecek sevda mevsimi İçimi ince bir sızı kavurur Sensiz mi bitecek sevda mevsimi
Öyle özledim ki sevdalım seni Kalbimin tahtına yazdım sevgini Nasıl unuturum senli günleri Sensiz mi geçecek sevda mevsimi Sensiz mi bitecek sevda mevsimi.
quote:
Orijinalden alıntı: tuywa
quote:
Hayır mezunum nisandaki sınav için
quote:
Orijinalden alıntı: öylesine biri
Rita öldü lan ona bozuldum
Sorma diziyi bıraktım ben rita öldü diye, izlemiyorum artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Germanic
Yarım midem için doktora gidecem çok korkuyorum yine endoskopi isteyecekler diye. Midemin icine hortum atmaları hiç hoşuma gitmiyor . Beyler biraz teselli edin beni ya :(
gitmeden önce kendini jason statam gibi korkusuz dayanıklı biriymişsin gibi git sanki gizli bi görev için sana operasyon yapıcaklarmış gibi teselli olur gaza gelirsin bu arada şaka demiyorum inan işe yarıyor gitmeden bi jason statham filmi izle bence
quote:
quote:
quote:
Nasıl çalışıyorsun çalışırken sıkılma durumuna çözümün var mı ? :D
Beyler kardeşim Fenerin hiç birşey yapmadığını , suçsuz olduğunu haksız yere aziz amcayı içeri aldıklarını düşünüyor Bu çocuk gidiyor birde sbs mi neyse 490 alıyor anlamıyorum valla
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
bu tv de 234892375612 tane kanal var izlenecek hiç bir şey bulamıyorum. NatGeo izlemekten bıktım düzgün bi kanal söyleyecek yokmu artık eskisi gibi güzel filmlerde çıkmıyor.
Pc den izle diyeceklere 22 ile 42'' arasında fark olmasının yanında salondaki koltuklar felaket rahat.
CNN Türkte Miami Heat - Chicago Bulls maçı var
beyler bu arada c programlama dilini yapan dennis ritchie ölmüş kaç kişi biliyor bilmiyorum ama bi steve jobsa verilen değer dennise verilmedi
ccc üşüyoruztdennisreyiz ccc
quote:
Orijinalden alıntı: aßc
quote:
quote:
quote:
Nasıl çalışıyorsun çalışırken sıkılma durumuna çözümün var mı ? :D
Tabiki var sıkılınca yatıp uyuyorum
dota atcak varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Airbus A380
quote:
Orijinalden alıntı: Germanic
gitmeden önce kendini jason statam gibi korkusuz dayanıklı biriymişsin gibi git sanki gizli bi görev için sana operasyon yapıcaklarmış gibi teselli olur gaza gelirsin bu arada şaka demiyorum inan işe yarıyor gitmeden bi jason statham filmi izle bence
Sagol kardes yarın olsa da kurtulsam diyorum. Hatta acaba yaptırmasam mı o endoskopi denen illeti diyorum.
beyler konu yanlış yerde mesajı aldım bi konum hakkında 15 dk kalmaz 15 gün uzaklaştırma alırız