Beyler her konuda konuşabiliriz canı sıkılan gelsin takılsın bu arada uzaydan cin seddi aslında gözükmüyormuş
Hani gözüküyordu
quote:
Orijinalden alıntı: blackfir3
Hani gözüküyordu
bu konu illuminatiye kadar gider gardaş
quote:
Orijinalden alıntı: Airbus A380
bu konu illuminatiye kadar gider gardaş
Alıntıları Göster
beyler ingilizce hazırlıktayım ortalama 70 in altında oldummu sınıf tekrarı var benim 1. dönem ortalama 85 geldi. Kısaca saygı gösterin bana
quote:
beyler ingilizce hazırlıktayım ortalama 70 in altında oldummu sınıf tekrarı var benim 1. dönem ortalama 85 geldi. Kısaca saygı gösterin bana
Alıntıları Göster
bu tv de 234892375612 tane kanal var izlenecek hiç bir şey bulamıyorum. NatGeo izlemekten bıktım düzgün bi kanal söyleyecek yokmu artık eskisi gibi güzel filmlerde çıkmıyor.
Pc den izle diyeceklere 22 ile 42'' arasında fark olmasının yanında salondaki koltuklar felaket rahat.
quote:
Aklını alırım portfolio gereksiz hemen belirteyim
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
quote:
Alıntıları Göster
Can Bonomo iyi iş çıkarır bence
quote:
Orijinalden alıntı: Vooray
Alıntıları Göster
aldigin para haram olsun riera
quote:
Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan
aldigin para haram olsun riera
Alıntıları Göster
Rita öldü lan ona bozuldum
memleket nereye gidiyor böyle ?
quote:
Orijinalden alıntı: öylesine biri
Rita öldü lan ona bozuldum
Alıntıları Göster
he nolcak şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: deneme tahtasi
he nolcak şimdi
Alıntıları Göster
Sikörtış gözlükleri nerden aldın paşam ray ban mı?
quote:
Orijinalden alıntı: 15
quote:
dersler nasıl panpa?sıfırdan mı başlıyorlar,haftada kaç saat?
evet sıfırdan taa sayılardan başlıyorlar my name is ... diyorsun. ama acayip ingilizce kastırıyorlar. Tabi senenin başında kur sınavı var ne kadar iyi yaparsan bir üst seviye kurdan başlıyorsun mesela bizde 3 kur var tavsiyem ingilizce kötü ve ortaysa en düşük kurdan başla çünkü bişeyi başından başlamak daha mantıklı iyikide en düşük kurdan başlamışım tüm zamanın en kafam rahat şekilde yaşadığım yıl oldu sınavlardan sonra en düşük kurda devam edip rahatça çok kasmadan geçmek çok güzel. Ayrıca ingilizce hiç olmadığı kadar gelişti.
Kaç adet ders var onuda söleyim
listening speaking gramer reading writing
kısaca telaffuza kadar öğretiyolar hocalar lise hocaları gibi değil çoğu 25-30 yaşında aşırı ingilizce konuşan insanlar sınavlara gelince
listening sınavı (dinleyerek yaptığımız sınav) speaking (sınav günü herangi bi hacanın karşısında ingilizce konuşuyoruz sorduğu sorulara cevaplar veya bi resim seçip anlatıyoruz) gramer (test şeklinde optik formu doldurarak dilbilgisini ölçüyor) reading (oxfordun küçük hikaye kitaplarını okuyup onlarla ilgili sınav) writing (sınav gün kağıda istenilen konu hakkında kompozisyon yazıyorsun) ayrıca quiz lerde var
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 15
quote:
dersler nasıl panpa?sıfırdan mı başlıyorlar,haftada kaç saat?
evet sıfırdan taa sayılardan başlıyorlar my name is ... diyorsun. ama acayip ingilizce kastırıyorlar. Tabi senenin başında kur sınavı var ne kadar iyi yaparsan bir üst seviye kurdan başlıyorsun mesela bizde 3 kur var tavsiyem ingilizce kötü ve ortaysa en düşük kurdan başla çünkü bişeyi başından başlamak daha mantıklı iyikide en düşük kurdan başlamışım tüm zamanın en kafam rahat şekilde yaşadığım yıl oldu sınavlardan sonra en düşük kurda devam edip rahatça çok kasmadan geçmek çok güzel. Ayrıca ingilizce hiç olmadığı kadar gelişti.
Kaç adet ders var onuda söleyim
listening speaking gramer reading writing
kısaca telaffuza kadar öğretiyolar hocalar lise hocaları gibi değil çoğu 25-30 yaşında aşırı ingilizce konuşan insanlar sınavlara gelince
listening sınavı (dinleyerek yaptığımız sınav) speaking (sınav günü herangi bi hacanın karşısında ingilizce konuşuyoruz sorduğu sorulara cevaplar veya bi resim seçip anlatıyoruz) gramer (test şeklinde optik formu doldurarak dilbilgisini ölçüyor) reading (oxfordun küçük hikaye kitaplarını okuyup onlarla ilgili sınav) writing (sınav gün kağıda istenilen konu hakkında kompozisyon yazıyorsun) ayrıca quiz lerde var
Alıntıları Göster
Konuya bak, herkes ayrı telden çalıyor
quote:
quote:
portfolio ne demek niye önemli değil
bu arada hangi ünidesin
quote:
Orijinalden alıntı: Sylargray
Yıldızlarının rengi değişmiş. Güle güle kullan. Hayırlı olsun.
quote:
quote:
quote:
portfolio ne demek niye önemli değil
bu arada hangi ünidesin
Alıntıları Göster
şöyle loş bi ışık olacak, bi puro yakacaksın loşluğun içinde renk katacak ateşi, ışığa doğru sovurup dumanın hatlarını keseceksin ateşli bi hatun gibi, diğer yanında bi şişe bira ya da votka ve hoş bir müzik, oyş
quote:
Orijinalden alıntı: Campers
bono muno üüüü üüüüü bono mono
bende bişeyler bekliyorum
quote:
konunun güzel yanıda bu isteyen ilgisini çektiği şeye yorum yazıyor kısaca her yazılanı okuyabileceğin tek konu ayrıca suyu çıkmayan tek yer gibi bir gidişatı var eski dh yi anımsatıyor
quote:
quote:
konunun güzel yanıda bu isteyen ilgisini çektiği şeye yorum yazıyor kısaca her yazılanı okuyabileceğin tek konu ayrıca suyu çıkmayan tek yer gibi bir gidişatı var eski dh yi anımsatıyor
Alıntıları Göster
Şimdi bir siyasete gireyim de şurda konu kapansın 5 dk ya kalmadan. Nolcak beyler memleketin hali ?