Şimdi Ara

Sıkıntı bizde mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dersanede bizim sınıftaki çocuklar var adam 117 net yapıyor :( ankara fen lisesi mezunu beyler 2 saatte verip çıkıyor sıkıntı bizde mi olum ya adam tatile gitti diye ağlamaklı oldu çalısamıyorum diye

• ben hala 105 i 110 yapar mıyım derdindeyim adam sınavı erken bitiremedi diye ağlayacak yav
  • Herkesin zekası aynı değildir lisede sınava sadece son gün çalışıp en yüksek notu alan kişiler vardı nefret ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam ankara fen lisesi mezunu adamların yemekhane çalışanını tyt ayt'ye sok 100-60 kafadan yapar zaten :)
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    hocam orası öyle amenna ama insan şaşırıyor bence bunlar kobay ilkokuldan beridir üstüne düşülen öğrenciler biz de çalısıyoruz netleri 100+ sabitlensin ayt 60+ olsun diye çocuk millet bişey demesin diye optikte vermiyor :((
  • Kaç binden mezun?

Zaten sınav süresi 135 dk 2 saatte bitirmesi normal değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AFCEEC3A4

adam ankara fen lisesi mezunu adamların yemekhane çalışanını tyt ayt'ye sok 100-60 kafadan yapar zaten :)
    o yemekhanecinin yaptığını biz yapsak bize yeter artar bile hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    bu mu o mu şu mu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D542F6122

Kaç binden mezun?

Zaten sınav süresi 135 dk 2 saatte bitirmesi normal değil mi?
    2k dan mezun normal aslında..
  • sodaog S kullanıcısına yanıt
    Hedefi ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D542F6122

Hedefi ne
    KOÇ TIP
  • Bi insanın Koç tıp hedeflemesi biraz şov bence

• hoist H kullanıcısına yanıt
    2kdan kalıp tıp hedeflemesi ayrı şov BOUN EEM falan beklerdim. İlk 100 çok büyük risk

• Beyler normalde 30k yapan adama ankara fen lisesinde eğitim vermeseniz sadece okulun havasından koklasa suyunu içse 15k yapar zaten.Zekadan çok tahmin edemeyeceğiniz kadar iyi bir eğitimi var.Çözdüğümüz kitapların yazarları falan birçoğunun orda öğretmen olarak ders verdiğini biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoist

Bi insanın Koç tıp hedeflemesi biraz şov bence
    adam çatur çutur içinden geçiyor sınavların gider mi gider
  • Höh 2K dan koç tıp için mezuna bırakılır mı yahu. Alem şovmen gördü resmen. 1 sene içinde başına neler gelebileceğini ölçüp tartmalı insan. Şansı varmış bu güne kadar sağ sağlim gelmiş.

• Starixa kullanıcısına yanıt
    düşünsene hocam fatih ihtiyaroğlu geliyor sana ders anlatıyor hakan söylemez geliyor ders anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sodaog

düşünsene hocam fatih ihtiyaroğlu geliyor sana ders anlatıyor hakan söylemez geliyor ders anlatıyor
    hakan söylemez ankara fende olması lazım.Palme matematik ve geometrinin yazarı mehmet şahinde ankara fende ondan eminim
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    öğretmen kadrosuna baktım mehmet şahin dediğin gibi ankara fende hakan söylemezi göremedim
  • Bizimkiler de iyi araba satıyor haa iyi emlakları gayrimenkullleri var bizim hocalar hakan söylemeze fatih ihtiyarogluna bin basar ankara fen kim la

Ankara fen hedefliyordum bir zamanlar vay be .mazide bir yara olarak kaldı

• sodaog S kullanıcısına yanıt
    2k'dan mezun ne arkadaş? 2k'nın üstü boşluk zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.