Benim yaşadığım bir sorunu sizlerle tartışmak istediğim için bu konuyu açtım. Şimdiden yardım/görüşleriniz için teşekkür ederim.
Gelelim probleme;
2 gün önce bilgisayarı kullanıyordum fakat yeni aldığım network adapter' i taktıktan sonra bilgisayarı bir daha asla açamadım. Bilgisayara güç kablosunu takınca direk bilgisayar açılıyor kendi kendine ve 5-6 saniye sonra ekran falan gelmediği halde kendi kendine reset atıyor. Ekran Power Saving moduna giriyor bu arada hiç algılamamazlık gibi bir durum yok gibime geldi.
Yaptığım şeyler; Anakarttaki bütün kabloları söküp (örneğin power switch kablosu gibi) kısa devre yaptırarak da açıp denedim Anakartı yerinden söküp de denedim BIOS sıfırlamayı denedim (Pil çıkararak) Hard disk ve diğer bileşenleri söküp denedim
ve en sonunda aklıma işlemciyle ilgili şeyler geldi.
İşlemci fanı kablosunu söktükten sonra bilgisayar direk hata sesleri vermeye başladı bip bip gibisinden. Daha sonra işlemci ne kadar ısınıyor diye baktım fakat öyle çok sıcak gelmedi. İşlemci ile ilgili bir sorun gibime geliyor acaba termal macunu mu yenilemeliyim?
Evet arkadaşlar, yardımcı olabilecek bir insan bile mi yok?