Şimdi Ara

Sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-145C79FAD -- 5 Ağustos 2021; 14:2:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kia cerato kullananlar bilgi verirse cok guzel olur araca ilk kez bakiyoruz.

• Bir kackez taksi olarak gordum bu aracin lpg li olanlarini ancak kullanmadim hic goruntusu cok hos ve fiyati iyi bu fiyata ancak benzinli arac bulabilirsiniz. CRDİ ler genel olarak yakiti fazladir .

• quote:

Orijinalden alıntı: ArslanF

Bir kackez taksi olarak gordum bu aracin lpg li olanlarini ancak kullanmadim hic goruntusu cok hos ve fiyati iyi bu fiyata ancak benzinli arac bulabilirsiniz. CRDİ ler genel olarak yakiti fazladir .

Anladim hocam cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilâl

Arkadaşlar aracı kullanan fikri olan var mı? Yakıt durumu nasıl? 32.500 e kia cerato 1.6 CRDI LX dizel manuel 85.000 kmde sadece on tampn boyali bu fiyata nasil bir araba?

Guzel arabadir ama lx icin o fiyat fazla.

En azindan ex comfort, mumkunse ex advance, ama mutlaka crdi olsun.

Yakit sehir ici 7-7.5 sehir disi 4.5-5 bandinda olur. Yol sesi yalitimi guncel cogu aractan iyidir. 1 2 basit kronik arizasi vardir (debriyaj ust merkezi 120 tl falan) ama zevkli ve parasindan fazla bir aractir. 2 tane kullandim sattim, 2.si gecen satilikti yine, bakayim bulabilirsem yazarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilani bulamadim ama 36.5 istiyordu 62 bin kmde advance siyah icin. Ben gecen kasimda 31.5 gibi satmistim. En full olani 10 havayastikli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Ilani bulamadim ama 36.5 istiyordu 62 bin kmde advance siyah icin. Ben gecen kasimda 31.5 gibi satmistim. En full olani 10 havayastikli.

Çok tesekkurler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.