Şimdi Ara

sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 1 Mayıs 2019; 11:53:28 >

• türk futbolunun kanayan yarası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QaRRRİzM@
  • 20 ci dk valbuyu oyundan alır bu sefer buna isyan eder taraftar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

20 ci dk valbuyu oyundan alır bu sefer buna isyan eder taraftar

valbune volkan şen'den boş topçu
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

ciddiyim valbuena bom boş topçu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sil babuşşşşş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke ciddiyetini pekiştirmeseydin.

Hani Valbuenayı beğenmeyişin bir nebze kabul edilir de Dünya üzerinde Volkan Şenden daha kötü bir topçunun var olduğuna asla inanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Keşke ciddiyetini pekiştirmeseydin.

Hani Valbuenayı beğenmeyişin bir nebze kabul edilir de Dünya üzerinde Volkan Şenden daha kötü bir topçunun var olduğuna asla inanmam

yav takılıyom volkan'dan kötü diil tabi ama boş topçu
  • Zamanında Beyaz Futbol'da şaklabanlık yapmış bir adamın Fenerbahçe'nin kapısından içeri girmesine asla tahammül edemem kim olursa olsun. Konu kilit.
  • Ben de sana takılıyorum Fatih Terim sevdalası insan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim kadar ilişki ağı kuvvetli bir arkadaş değil Ümit hoca.
    Her camianın yapabileceği bir proje değil Fatih Terim min 20 senesini harcamıştır derin Galatasaray.
  • Ümit hocamı ben de Fenerbahçe'de görmek isterim.Bana kalırsa Aykut şu an kovulsa Ümit hocam bizi şampiyon yapar.
    Ama Fenerbahçe'nin Fatih Terim'i olabilecek kişi Emre Belözoğlu'dur.Kendisinin ve Volkan Demirel'in teknik direktörlüğünü çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Ümit hocamı ben de Fenerbahçe'de görmek isterim.Bana kalırsa Aykut şu an kovulsa Ümit hocam bizi şampiyon yapar.
    Ama Fenerbahçe'nin Fatih Terim'i olabilecek kişi Emre Belözoğlu'dur.Kendisinin ve Volkan Demirel'in teknik direktörlüğünü çok merak ediyorum

volkan'dan olmaz da emre'den olur terim'i geçebilecek tek adam emre ülke de
  • Ümit özat+bülent uygun hayalimde ki teknik heyet keşke ikisi bir olup getirilse.
    Geçen sene advocat bu sene aykut ile boşa gitti koca iki sezon bu ikiliye bir şans verilmeli.
    Ha şimdi ümit.e saydıranlar vs olur adam fenerbahçenin son 20 yılında en önemli yerli futbolculardan biri.
    Onu beğenmeyen kimseyi beğenmeyene aziz yıldırım aykut kocaman ismail kartal müstehak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.