bu konuyu fazla dağıtmazsak sen de kendine farklı konu aç altında tartış yoksa konu dağılacak hocam lütfen |
sil (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
KFDLSSDFAKLDFSALŞSADFLŞ
-
güzel bir araştırmaya benziyor, dosya sonunda da iş gruplarının bilgisayarlaştırılabilirliği listesi var
-
Gözün aydın hocam, artık bilgisayar mühendisliği yerine tıp okuduğun için pişman olmazsın :D Al hocam bunu da dinle bi' istersen. Yok dinlemek istemiyorum dersen özet olarak: Yapay zeka'nın bitireceği son mesleğin yazılım olduğunu söylüyor, bu söylemi destekleyen sözlerle:) Ha bir de hocam yapay zeka doktorluğu da (tam olmasa da) bitirecek. Şu anki verilere göre yapay zeka'dan etkilenecek son mesleğin yazılım mühendisliği olduğu kabul ediliyor. O yüzden en azından şu an için yapay zeka'dan endişe duyacak kişilerin bilgisayar mühendisliği ve türevi bölümlerde okumayan insanlar olması gerekiyor:) Bir de kopyala yapıştır programcılığının bile biteceğini düşünmüyorum, çünkü yapay zeka kullanmak insan kullanmaktan daha masraflı. Mesela en basitinden; Hindistan'da trafik ışığı yerine trafik ışığı işlevi gören insanlar çalıştırılarak hem işsizlik oranı'nı hem de masrafları düşürüyorlar. Yani yer yer bitirecek yer yer hiç bir değişiklik olmayacak diyebilirim hatta Türkiye'deki yazılımcılar yapay zeka'dan etkilenecek en son kişilerdendir (malum şartlar) :)
-
ya altta belirttim ya benim düşüncem falan değil ki hocam
ayrıca baya özelden mesaj geldi gitme diye ben de onları kıramadım hocam
-
ve bu konular baya ilgi çekiyor diğer konulara bak forum ölü gibiydi kimse girmiyordu bir konu açtım direkt gündeme oturdu
foruma canlılık katmak gerek arada bir
başka konu açsam kimse tıklamıyor ama bunun gibi konular açsam herkes bu sayfada oluyor biraz da milletin ilgilerine göre konu açmak istiyorum
-
teşekkürler hocam vakit bulunca bakmaya çalışacam
ama biz 2021 yılındayız 4 yıl öncesine ait bir video gpt3 bırak gpt bile yoktu hocam aradan baya zamanlar geçti biraz daha güncel video atarsanız ya da bilgiler incelemeye çalışırım
-
İzlemenizi öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YouTube'da bir kaç videodan dinlediğim kadarıyla gpt 3 ile kod yazmak için kod bilmek gerekiyormuş çünkü ai ye sen bunu yap derken yazılım terimleri kullanılıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c keyfi bir sabittir -- 3 Ocak 2021; 19:52:14 >
biraz daha prof olsa ya da bilgili olsa daha iyi olur hocam çocuğun ne dediği benim için fazla önemli değil :(:(
mesela
@Pearn Harbor Fadıl hocam sizin konunuzu ekledim kaynağı da belirttim sizi çok severim hocam yazılarınızı severek okuyom
kaynak atsan daha iyi olacak
yoksa oxford ünisi boş çalışma yaptı diyorsan neyse
-
YouTube'da bu konuyla ilgili bir çok video var izleyin o zaman ben dinlediklerimi aktardım kod bilmeden komut vermek zor
-
pekiyi hmen tıpı bırakıp bilkent cenge geçiom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Ocak 2021; 22:21:56 > -
-
ya hocam çok fazla sanal para birimi çıkmaya başladı beni bilenler bilir yapay zeka yönünden kendimi geliştirdiğimi bilir hem yabancı dil anlamında olsun hem yazılım anlamında olsun çok çeşitli alanlarda kendime bir şey katmayı ilgi duyuyorum
zaten bir abi ile özelden konuştuk baya iyi de tavsiye verdi tatil olsun yavaş yavaş yapmaya planlayacağım ama çok basit proje gibi olacak gibi ama eğlenceli olacağı kesin şimdiden heyecanlanıyorum başlamak için
-
o sanal para birimleri ile ilgili öneride bulunmak tavsiyede bulunmak falan yasak ondan da veremiyorum:(:(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X