Şimdi Ara

silahlar için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR HANGİ SİLAHA + KAÇ BASILIR NASI ANLIYORUZ ONUN Bİ MADDESİ VARMIS GALİBA AÇIKÇA YAZARMISINIZ

• en son +12 veya +11 galiba yerden en çok +6 çıkar dier durumlarda sen silaha gerekli stone lar yardımıyla basarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blink_182

en son +12 veya +11 galiba yerden en çok +6 çıkar dier durumlarda sen silaha gerekli stone lar yardımıyla basarsın

Kanka ne yaptın +12 +11 olmaz o kadar en son +9 var galiba oda illegal zaten bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orjinalden alıntı: fire_glavie2

quote:

Orjinalden alıntı: Blink_182

en son +12 veya +11 galiba yerden en çok +6 çıkar dier durumlarda sen silaha gerekli stone lar yardımıyla basarsın

Kanka ne yaptın +12 +11 olmaz o kadar en son +9 var galiba oda illegal zaten bildiğim kadarıyla

ben +11 shield görmüştüm bu forumda linkini vermişlerdi. shielde basıldığına göre silaha da basılır. ayrıca yine bu forumda +10 luk silah gördüm ama +12 biraz fazla(gibi)

• HAYIR EN SON +13 WAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_

HAYIR EN SON +13 WAR

ss var mı??
  • yaw arkadaslar ben kaç basılırdiye sormadım niye tartısıyosunuz silaha ne kadar artı basacağımızı nasıl öğreneceğiz diye sordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• YOK AGA BENİM ABİM BASIYODU +11 İ +10DU 72 LVL BLADE +11 BASARKEN YANDI KANKA ABİMEDE +10 YETMİYODU YA!! D::: HEHHEHE
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

YOK AGA BENİM ABİM BASIYODU +11 İ +10DU 72 LVL BLADE +11 BASARKEN YANDI KANKA ABİMEDE +10 YETMİYODU YA!! D::: HEHHEHE

Benimde arkadas +13 yaptı sonra 14 bascakken yandı.

Biraz anlamlı sallada inansınlar.
  • tartışmaya gerk yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.