Şimdi Ara

Silahlı Güvenlik Mesleği Hakkında !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
2
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün aldığım bir kararla gidip silahlı güvenlik eğitimi kursuna yazılmaya karar verdim. Bu mesleği yapan yada tanıdığı olanlar meslek hakkında bilgilendirebilir mi? Olumlu yada olumsuz.

Teşekkürler.

• İyi yada kötü bi fikri olan yokmu.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bende silahsız var. Yaşım tutmadığı için silahsız aldım . Şu an tutuyor , yukseltilebilir ama iş alanı yok pek . Burda hastanede, üniversiteside, belediyede, sgk da , park ve bahçelerde hep silahsız güvenlik var . Benim bulunduğum fabrika da dahil . Hatta bütün fabrikalar bu şekilde . Bankalarda silahlı yapiliyor ama oraya girmek için de aracı gerekiyor . Bir de elektrik santrallerinde silahlı . Bu tür silahlı görev alınan yerlerde maaş durumu daha iyi oluyor . Onun haricinde asgari ücreti pek geçmiyor maaş . Bu durum benim bulunduğum il için geçerli , diğer yerlerde nasıl bilmiyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sol!D SnAk3

Bende silahsız var. Yaşım tutmadığı için silahsız aldım . Şu an tutuyor , yukseltilebilir ama iş alanı yok pek . Burda hastanede, üniversiteside, belediyede, sgk da , park ve bahçelerde hep silahsız güvenlik var . Benim bulunduğum fabrika da dahil . Hatta bütün fabrikalar bu şekilde . Bankalarda silahlı yapiliyor ama oraya girmek için de aracı gerekiyor . Bir de elektrik santrallerinde silahlı . Bu tür silahlı görev alınan yerlerde maaş durumu daha iyi oluyor . Onun haricinde asgari ücreti pek geçmiyor maaş . Bu durum benim bulunduğum il için geçerli , diğer yerlerde nasıl bilmiyorum .

peki işi sen mi buluyorsun eğitim aldığın kurs mu ?
  • quote:

CanBalbey

herkez bulabilir kardeş ama ben netteki iş ilanlarından buldum internet 106 lık plazma uydu 3 günde 1 izin gece yok 8 saat ayda 1000+yemek ssk öyle takılıyoruz işte tabi bu istisna böyle bir iş milyonda bir gelir daha çok millet 12 saate köle arıyor 2 gündüz 2 gece 2 tatil ama tatil gece bitimine denk geliyor ilk gün uyuyarak geçiyor sonra gece uyumuyosun ertesi günde erken yatman gerekiyorki erken işe gidesin ama gece uyumadığın için uyuyamıyorsun psikolojin faln sosyal hayatın bitiyor OT GİBİ yaşıyorsun parası 100 lira az olsun 8 saat olsun 12 saatliklerden uzak dur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşimde dahil çoğu arkadaşım güvenlik olarak çalışıyor.Silahsız güvenlik.12 saat çalışma 36 saat tatil ve maaşları bin liranın üzerinde.. Özel sektörde olanların ise durumu vahim.Asgari ücret,dengesiz çalışma saatleri,sosyal yaşam sıfır,gecesi gündüzü karışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i

quote:

CanBalbey

herkez bulabilir kardeş ama ben netteki iş ilanlarından buldum internet 106 lık plazma uydu 3 günde 1 izin gece yok 8 saat ayda 1000+yemek ssk öyle takılıyoruz işte tabi bu istisna böyle bir iş milyonda bir gelir daha çok millet 12 saate köle arıyor 2 gündüz 2 gece 2 tatil ama tatil gece bitimine denk geliyor ilk gün uyuyarak geçiyor sonra gece uyumuyosun ertesi günde erken yatman gerekiyorki erken işe gidesin ama gece uyumadığın için uyuyamıyorsun psikolojin faln sosyal hayatın bitiyor OT GİBİ yaşıyorsun parası 100 lira az olsun 8 saat olsun 12 saatliklerden uzak dur

Hocam süper bir iş bulmuşsun. Bizde asgari ücret + yemek + yol var . Günde 8 saat ama hafta tatili yok . İnternetten iş araştırasım geldi :-D

• quote:

Sol!D SnAk3

Hocam süper bir iş bulmuşsun. Bizde asgari ücret + yemek + yol var . Günde 8 saat ama hafta tatili yok . İnternetten iş araştırasım geldi :-D

eyw. kardeşim inş. sende bulursun engüzel yanı tatil zaten kapalı mekan klima falan herşey mevcut
    3 gün sabah 7 öğlen 3 sonra tatil ondan sonraki gün öğlen 3 akşam 11 3 günde böyle sonra tatil vs... diye gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i

quote:

Sol!D SnAk3

eyw. kardeşim inş. sende bulursun engüzel yanı tatil zaten kapalı mekan klima falan herşey mevcut
    3 gün sabah 7 öğlen 3 sonra tatil ondan sonraki gün öğlen 3 akşam 11 3 günde böyle sonra tatil vs... diye gidiyo

hakikaten bulduğun iş on numara şanslısın :) inş bizde buluruz böyle bir iş :) bugn kursları araştırıcam 1-2 ay içinde sertifikamı alıp başlamak istiyorum hakkımıza hayırlısı bakalım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.