arkadaşlar daha önce böle bi sorun yoktu fkaat dünden beri bilgisyarımda ne silersem siliyim direk siliniyo....klasör yaratıyorum sağ tuş sil diyorum geri dönüşüm kutusuna gitmeden komple siliniyor...bu neden olur..sistemi ada-aware ile tarattım avast ile tarattım herhangi bi olumsuz bişey bulamadı.... işte resim....
geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla özelliklere gir. orda "dosyaları geri dönüşüm kutusuna taşıma...." seçeneğini kontrol et. eğer işaretliyse işareti kaldır
quote:
Orjinalden alıntı: CWaRRioR
geri dönüşüm kutusuna sağ tıkla özelliklere gir. orda "dosyaları geri dönüşüm kutusuna taşıma...." seçeneğini kontrol et. eğer işaretliyse işareti kaldır
vay bee bu kadar ufak bişeymiş dostum oldu yardımın için teşekkürler.....
iyide ben bunu falan kurcalayıp ellemedim kendi kendine nasıl oldu böle bişey orasını anlamadım.....
quote:
Orijinalden alıntı: subzero_eren
quote:
Orjinalden alıntı: CWaRRioR
vay bee bu kadar ufak bişeymiş dostum oldu yardımın için teşekkürler.....
iyide ben bunu falan kurcalayıp ellemedim kendi kendine nasıl oldu böle bişey orasını anlamadım.....
yaptığımda sormadan sildi fakat çöp kutusunda yok
@sercay84
Belirtilen seçenek,dosyaları Geri Dönüşüm Kutusu'na göndermeden silmeye yarayan bir özellik.Shift+DEL gibi düşünebilirsiniz.Sildiğiniz nesnelerin Geri Dönüşüm Kutusu'nda olmaması normal.
peki silinenler nereye gidiyor ? ben birkaç resim sildim ve onlar şuan bana lazım geri getiremez miyim
quote:
Orijinalden alıntı: eren123456
peki silinenler nereye gidiyor ? ben birkaç resim sildim ve onlar şuan bana lazım geri getiremez miyim
Silinen veriler dururlar ama üzerlerine veri yazılır. Sildiğiniz fotoları kurtarabilirsiniz ancak eğer üzerine veri yazıldı ise kurtaramazsınız ya da hasarlı kurtarırsınız. Siz fotolarınızı sildikten sonra veri yüklemesi yaptı iseniz ve üzerine yazıldı ise kurtaramazsınız.