Şimdi Ara

sildim unutmuşum 2006 yılındayız !!!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djarum_black -- 17 Ekim 2006; 14:56:46 >

• gereksız ve cok uzun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugrabubu

gereksız ve cok uzun

sen gereklisini ve daha kısasını yap
  • Kusura bakma ama sana güven oranım %0.00000000000000000000001.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Kusura bakma ama sana güven oranım %0.00000000000000000000001.

ok o zaman bu sitede çok güvendiğimiz birini seçelim o yapsın bunu ve bizde destekleyeyim.

not: neden hiçkimse birşey yapmıyor sadece eleştiriyor. sanırım daha kolay oturduğumuz yerden yazmak birşey yapmamak
  • Biraz kendini zorlarsan bu forumda 1566545649 farklı şekilde düşünen insan olduğunu anlarsın.Hadi parayı topladık diyelim.Bu kadar farklı insan varken nasıl ortak bir kara alabiliriz?...Boş işler bunlar.

Çok yardım etmek istiyorsan daha makul ve mantıklı yöntemler bul.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Biraz kendini zorlarsan bu forumda 1566545649 farklı şekilde düşünen insan olduğunu anlarsın.Hadi parayı topladık diyelim.Bu kadar farklı insan varken nasıl ortak bir kara alabiliriz?...Boş işler bunlar.

Çok yardım etmek istiyorsan daha makul ve mantıklı yöntemler bul.

bir anket açacağız ve nerelere yardım edilebileceğini düşünüp şıklara ekleyeceğiz.

mesela THK, Çocuk Esirgeme, Kızılay vs... gibi

arkadaşım neden bir yardım kampanyasına bu kadar çok tepki gösterdiğinizi anlamıyorum 2 tane fazla MP3 indirmek için mi? birşey vermeyeceksin ki sadece 1 link e tıklayacaksın burda 10 kelime yazana kadar zaten tıklamıştın şimdiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djarum_black -- 17 Ekim 2006; 14:58:54 >
  • kaç para kazandın veya kazanan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TALHA BIN UBEYDULLAH

kaç para kazandın veya kazanan varmı

daha yapmadım ama google her download başına 1 $ vereceğini idda ediyor
  • sene 2006!!! neyin mücadelesini veriyorsam... herkes paranoyak olmuş zaten sokakta kalp krizi geçirsen kaçarlar cüzdanımı çalacaklar diye...

sizde haklısınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.