Şimdi Ara

Silebilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neverwinter Days -- 11 Mart 2007; 18:02:23 >

• creative t20
    veya logitech z10 alabilirsen sana kesinlile mükemmel müzik ziyafeti sunar. bana güvenebilrisin.

crtv t20
     Silebilirsiniz.

logitech z10
     Silebilirsiniz.

• T3030, t6060 ın 2.1 versiyonu... Arkadaşımda t6060 var... Tiz sesleri iyi denebilecek düzeyde yalnız bass'ları çok sert ve kalitesiz... Bunu belirteyim... Uydu'larda kusursuz tiz arıyorsanız Creative I-trigue serisini tavsiye ederim...
  • t6060 da bass kötüyse t3030 a hiç bakma derim ben t3030 u yakından gördüm sub oyuncak gibi.
  • bass önemli değil DVD performansı önemli zaten evdeki DVD ler Dolby Digital 2.0 192Kbps özelliğinde.

Müzik için değil film için 2.1 istiyorum.
  • Daha önce creative fps 2000 kullanıyordum..Anfisi bozulunca atmak zorunda kaldım.Bir kaç gün önce idare etsin diye t3030 aldım..Resmen korkunç Baslar ayrıntısız ve sert.Uydular kağıt hışırtısı gibi tiz veriyoryar.Midler inanılmaz kalitesiz.Tekrar fps 2000'in uydularını taktım ancak o şekilde biraz adam oldu.X230'a kötü diyordum ama t3030 gerçetken tam bir rezalet.x230 kesinlikle çok daha yii bir seçim olur..Hiç olmazsa uyduları daha iyi mid,tiz veriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.