|
Silecek değişiminde kazık yemeyin, en kaliteli silecek hangisi (6. sayfa)
-
-
aynen hocam katılıyorum. 90 tl fark için şaklabanlığa gerek yok -
Hepsiburadadan 25 tl ye Rbw silecek aldım. Gayet güzel siliyor.
Bizim memleketin güneşi, en kaliteli sileceği dahi 1 senede tüketiyor. -
Beyler ucuz f/p sileceklerinde sizce Inwells mi yoksa Rbw mi daha kaliteli ve performanslı? -
Bosch Aero Twin silecek almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Yoksa şu da işini görür dediğiniz bir marka var mı? 2 sene önce Wutse marka taktırmıştım işlev görmüyor artık. -
Bosch işinizi görür. Brn eco olanından aldım. 1. yıl mükemmel, 2. yıl ötmeye başladı.
Gittim ucuzunu aldım 1 ay sonra ötmeye başladı.
Valeo nasıldır bilemiyorum. Deneyen biri varsa görüşlerini alalım. -
ucuz yollu olanlardan denemek için Grat marka silecek aldım. Fiyatı ucuz sayılır, tanesi 20TL civarı.quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Beyler ucuz f/p sileceklerinde sizce Inwells mi yoksa Rbw mi daha kaliteli ve performanslı?
Şimdilik ötme, iz bırakma vs yok. Çok soğuk havalarda (-2 gibi) sertleşme ses çıkarma oluyor ama hava ısınınca geçiyor.
1 sezon bitince belli olur. -
Aero Twin aldım, ses yok, güzel siliyor. Uzun kullanımda nasıl performans vereceğine bakacağız. -
rbw diye bir marka aldım. 4 aydır kullanıyorum memnunum. 2 ay kullansam yeter demiştim şaşırttı beni. ses, çizik, iz vs. hiç bir şey yapmadı.
kargo dahil 27 TL ye almıştım. Daha önce boch kullanmıştım
1.senesi bitmeden vedalaştık.
Bence boch a o kadar para vermeye gerek yok. -
aereco 2 çift almıştım 1. çifti kullandım birkaç ayda gocurdamaya başlamıştı. 2 serne kadar değiştirmedim.Şimdi bağajda kalan 2. çifti taktım. Fakat bunun camda kayması sessizliği çok daha iyi gibi. Ama birkaç ay sonra daha iyi belli olur. Bunlar da birkaç aya gocurdamaya başlarsa bosch aereco nun iyi olmadığı kesin olarak teyyit edilmiş olur.
Bir çift de rbw var. Bundan sonra onu da deneyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 16 Mart 2020; 0:13:54 > -
Deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki en kaliteli silecek en ucuz silecektir. -
Her zaman öyle olmuyor. Sanırım bu iş şans işi...quote:
Orijinalden alıntı: kataruna
Deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki en kaliteli silecek en ucuz silecektir.
En güzeli orjinal sileceklerdi ama oturup bir silecege 200-300-500tl para verilmez.
En iyisi fabrikadan yeni çıkmış taze ucuz yollu silecekler herhalde... O da bulabilirsek -
1 sene içindeki izlenimlerin nasıl -
Fena değil. Hafiften ses yapmaya başladı GRAT marka silecekler. Bosch marka olan da 1 sene sonra ses yapmaya başlamıştı, 2. sene sesten durulmuyordu
Bence Grat alınıp denenebilir. Ne idüğü belirsiz bir marka takmiştım o daha berbattı -
Önlere Rbw arkaya Bosch almıştım. Önler çok çabuk bozuldu ses yapmaya başladılar, ama bosch hala ilk günkü gibi. Tabi arka silecek sık kullanılan bi silecek değil ancak o da yaz kış yağmur çamur atlattı. Fakat yine de Bosch'lar pahalı. Sentinel diye bir marka gördüm o nasıldır acaba?
-
Sentinel markasını hiç duymadım, bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
GRAT'lara gelince...
ilk 3-4 ay iyi sonrasında kaçınılmaz son: gıcırdama, atlama...
Sol silecekte gıcırdama atlama vs daha fazlaydı, dolayısıyla onu eski ne idüğü belirsiz marka ile değiştirdim. Bakalım ne kadar dayanacak :) Sağ silecek şimdilik iyi. Bakalım o ne zaman gıcırdamaya başlayacak...
-
SİLBAK yerli malı birçok araçta da OEM olarak veriliyor, bosch aerotwin, aero eco ve valeo nun alt seviye modelini kullandım, silbak hepsinin tozunu alır net söylüyor alın kullanın
-
O zaman biz de silip bakalım...
-
Bosch Aerotwin alıcam silbak mı alsam? Ne diyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrHwSİLBAK yerli malı birçok araçta da OEM olarak veriliyor, bosch aerotwin, aero eco ve valeo nun alt seviye modelini kullandım, silbak hepsinin tozunu alır net söylüyor alın kullanın
Ben yerli bir firmanın oldugunu bilmiyordum. Sipariş verdim silip bakıcaz :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X