Şimdi Ara

SİLECEK SUYU DONMUŞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Hocam eğer bu sebeptense, fıskiye bölgesinin etrafını öncelikle buz parçaları ve kar öbeklerinden arındırdıktan sonra fıskiye deliklerine doğru çay bardağı ile ufak ufak yarı sıcak hatta ılık içme suyunu yedire yedire dökün. Temastan bir süre sonra fıskiye baş noktasındaki kürdan başı kadar delik içindeki buzlanma eridikten sonra antifirizli suyu püskürtmeyi denemekten başka çare yok.

Peki hocam teşekkür ederim cevabınız için, yarın yapayım bakalım. İnşallah düzelir.
  • Kimlerle aynı trafiğe çıkıyoruz
  • Bu konuda eğitimin önemini anlıyoruz (bilgi düzeyi 7.sınıf altı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kış önce sabah donan ön cam'a isiticiyla kaynattigim suyu döktüm mallığa gel ama hiç bişey olmadı. daha da yapmam.

Antifirizi direk koymak sıktıktan sonra kaportaya boyaya zarar verebilir biraz suyla karistirilmali diye biliyorum.

Arkadaşların 5 lira ya alıp donan Antifirizli cam suları muhtemelen suyla karışık hazır cam suyudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 2 Ocak 2016; 23:22:14 >
  • Ben sadece antifirizli su koydum. Bu antifiz boyaya zarar veriyor mu şimdi ?
  • Antifirizli sularında kendilerine göre kalitesi değişiyor sanırım. Marketlerde vs. ucuza satılanlardan koymuştuk Focusa, dün Ankara'daki malum soğuklardan sonra o da donmuş.

Başka yerden aldığımı da Torosa koyduk, donma falan yok.
  • Memlekette herşey sahte,herşey yalan olmuş...
  • Bim den almistim.
    Dun gece eskisehir -11 dereceydi ve donma Vs olmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu gördüm, bu saatte gittim cam suyu koydum Önceden würth ün konsantre cam suyu vardı, önceki gece donmuştu. Bugün po dan aldığım antifirizli cam suyunu ekledim. Umarım randıman alırım. İstanbul -6 derece şu an.

• Ben silecek su haznesine su hic koymuyorum, direkt antifiriz olarak satilan mavi sividan koyuyorum malum ankara gecesi -17'leri goruyor bazen.
  • Sakın normal suya antifriz atıp cam suyu olarak kullanmayın. Boyayı yakarsınız. Piyasada antifrizli olarak satılan sular alkolllü sudur. İçinde antifriz yoktur! Evde kendiniz dahi hazırlarsınız arkadaşlar.Gidin bir eczaneden biraz alkol alın. Onuda 1e 5 oranında suyla karıştırın. Cam suyunuz hazır. Donuyor mu alkolü biraz daha arttırın. Piyasada satılanlar ekseriyetle dandik ürünlerdir. Tavsiye etmem. Kendiniz bu şekilde çok daha iyisini yaparsınız. Hatta içinede biraz bulaşık detarjanı atın, bakın o camlar nasıl temizleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 2 Ocak 2016; 1:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

biz zaten boşuna antifirizli cam suyu kullanıyoruz

ben tuz döküyorum ucuz olsun diye tuzlu suyun donması daha zordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaklardan Gelen -- 2 Ocak 2016; 1:55:49 >
  • Ulvi kanki oraya tuz.dokulumu yemekmidir.bu? Arabana zarar verirsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Ulvi kanki oraya tuz.dokulumu yemekmidir.bu? Arabana zarar verirsi.

antifirz pahalı napalım ucuz olsun diye tuz attım
  • Arbana işkence etme.knka hesap no veya adres pm çek bir araba antifiriz gondereyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 2 Ocak 2016; 2:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Arbana işkence etme.knka hesap no veya adres pm çek bir araba antifiriz gondereyim sana

kanki altı üstü silecek suyu ne olacak, motor soğutma suyu değil
  • Ka nki sen bilirsin ama istersen yollariz antifiriz kopegin olsun senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 2 Ocak 2016; 2:16:25 >
  • Antifreeze'den bir habersin ve araç kullanıyorsun,yazık..
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kanki söylemen yeter
  • her yerde ucuza satılan mavi cam suları da bir işe yaramıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.