Şimdi Ara

SİLECEK SUYU DONMUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
13.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav ona da mı antifiriz koyuluyordu , su sonuçta

Gerçii suyun donduğundan emin değilim , püskürten delikler buz tutmuştu

• Su sisesine veya termosa sicak su koy. Kaynar olmasin. Onu dok silecek suyu haznesine

Ben oyle yaptım. Tıkanık kanallar acildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 1 Ocak 2016; 17:09:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antifrizli cam suyu dökün ucuz 5 litresi 5 lira felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

Su sisesine veya termosa sicak su koy. Kaynar olmasin. Onu dok silecek suyu haznesine

Ben oyle yaptım. Tıkanık kanallar acildi

İyi fikir

Sıfır arabada radyatör suyuna anti-firiz koyuyorlar değil mi yazın satılsada ?
    Ayrıca kışlık bakım adı altında para mı koparıyorlar yoksa ?
  • biz zaten boşuna antifirizli cam suyu kullanıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

biz zaten boşuna antifirizli cam suyu kullanıyoruz

Para tuzağı onlar
  • Hocam ilkokulda bile anlatılır su 100derecede kaynar 0dereced ve altında donar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musluk suyu paslı akıyor
    4 yıl önce açıldı
    Yazın Antifrizli Cam Suyu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arabadaki antifirizli cam suyunu boşaltıp yerine su koyuyorum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 1 Ocak 2016; 17:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hocam ilkokulda bile anlatılır su 100derecede kaynar 0dereced ve altında donar

Sera gazları ve kimyasal atıklar sebebi ile atmosferde biriken hava ile karışan yağıştaki suyun saflığını kaybettiği , 0 derece donma seviyesini -4-5'ler civarına çektiği söyleniyor?
  • trollüğün sonuçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Hocam ilkokulda bile anlatılır su 100derecede kaynar 0dereced ve altında donar

Sera gazları ve kimyasal atıklar sebebi ile atmosferde biriken hava ile karışan yağıştaki suyun saflığını kaybettiği , 0 derece donma seviyesini -4-5'ler civarına çektiği söyleniyor?

Gogıldanmı alıntıladın
  • Her yerde o fiyat değil. Bim e bugün geldi o fiyattan kaptim hemen
  • ben bızzat antıfırız koymama ragmen gene dondu
  • Ankara-İstanbul gelirken donduğunu anladım ben de. Sıcaklık -10 falandı, camı temizleyeyim dedim, azicık su geldi gerisi yok. Yolda hava biraz ısınınca çözüldü. Halbuki 1-1 oranında sntifirizli cam suyu da vardı.

• Fıskiye delikleri donmuş olabilir. Başıma geliyor bazen. Antifirizli suyu SAF haliyle seyreltmeden koymayı denemekten başka yol yok sanırım, veya ılık/sıcak su ilavesi.
  • Konu uzerine gecen sene aldigim antifrizli cam suyunu ne olur ne olmaz diye doldurdum arabaya. 2ye 1 oraninda. Konu sahibine gecmis olsun ve tesekkurler
  • Bugün Eskişehir'den Simav'a 230 km yol geldim hâlâ çözülmedi. :%50 şer oranda antifirizli ve normal su var ama o kadar yol geldim fışkıtttığı yerlere sıcak su döktüm görünür buz çözüldüğü ama hala su gelmiyor. İnşallah su motorunu bozmaz.
  • Bir de her cam suyu üzerinde yazan değerlere inanmamak lazımmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Ankara-İstanbul gelirken donduğunu anladım ben de. Sıcaklık -10 falandı, camı temizleyeyim dedim, azicık su geldi gerisi yok. Yolda hava biraz ısınınca çözüldü. Halbuki 1-1 oranında sntifirizli cam suyu da vardı.

Hocam

Havanın ısınmasıyla değil de, motor ısınıp o ısıyı etrafa yaydığı için çözülüyor buzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

Ankara-İstanbul gelirken donduğunu anladım ben de. Sıcaklık -10 falandı, camı temizleyeyim dedim, azicık su geldi gerisi yok. Yolda hava biraz ısınınca çözüldü. Halbuki 1-1 oranında sntifirizli cam suyu da vardı.

Hocam

Havanın ısınmasıyla değil de, motor ısınıp o ısıyı etrafa yaydığı için çözülüyor buzu

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.