< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabasL -- 19 Kasım 2020; 20:33:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabasL -- 19 Kasım 2020; 20:33:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yuzunu gozunu yakmadigina dua edip fakire fukaraya sadaka dagit
|
Neyin kafasını yaşıyorsunuz arkadaş o kapakta ya yazı ile never open when hot yazar veya sembol olarak sıcak işareti üstüne el koyup çarpı atar. Kapakta yoksa bile radyatör suyunun plastiğine yazıyı kazır.
Böyle cahilce tehlikeli bir şeye kalkıştığına göre zaten motor hakkında pek bilgin yok kapağı açınca ne yapacaktın acaba kardeş bilmiyorsan başına bela alma elini yüzünü haşat edip hayatını kaydıracaksın markanın 7/24 teknik yardım hattı var ara sor veya en yakın servisi ara mobil servis yollasınlar. |
çok şanslısınız geçen sene arkadaşımın motor suyu kapağını fışkıracağını bildiğim halde kontrollü bir şekilde açtım. sonuç bir hafta ensem ve kulaklarım yanık gezdim
![]() |
Tenkit etmeden, nazikçe uyaralım. Hemen herkes hayatında bu durumu yaşamıştır. Bu arkadaş da bir daha bu hatayı yapmaz.
Bu arada; eksilen suyu ilave etmeyi unutmayın. |
Konuya kendinizi haşlamışsınızdır diye geldim. Şansa bir şey olmamış.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 28 Haziran 2020; 6:39:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |