Şimdi Ara

Silencer ve İzlenimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6800 ümdeki Nvidia stock fanı çıkartıp Silencer 5 rev2 ile ilk izlenimlerimi yazıyorum.

Öncelikle olayda Arctic-Cooling macunun çok işe yaradığını söylemem lazım. Stock fanımdaki macunu silip yerine silencer ile gelen macunu sürdüğümde 5C bir azalma yaşadım.Silencer ile ise 12-15C arası gelişmeler söz konusu oldu.Macunu çok ince tabaka halinde değil diğer macunlara göre nispeten biraz daha kalın sürmenizi öneriyorum.Yani enjektörden sıkarken elinizi korkak alıştırmayın ;)

Bellek üstündeki termal padleri fazla beğenmedim.Bakır ramsink tabiki çok daha işe yarayacaktır.Sonuç olarak Zalman bazı arkadaşlarda daha iyi çözümler verebilir.

365/825 de 40C bence fena değil ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikky -- 16 Nisan 2005, 1:07:07 >

• daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATALcan

daha ne olsun
    bence de güzel, su sogutma tabi ki daha iyi degerler verir ama fiyat farki çok aralarinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadu23

bence de güzel, su sogutma tabi ki daha iyi degerler verir ama fiyat farki çok aralarinda.

Alıntıları Göster
    6800'e Silencer 5 rev2 ilginç
    Sen ati silencer ile karıştırdın senin
    Arctic-Cooling-NV Silencer 5 olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Alıntıları Göster
    ben ekran kartımın ısısını nerden örenebilirim.... ati radeon 9600 we zalman zm80c-hp sağutucum war..????

• quote:

Orijinalden alıntı: gkoylu2005

ben ekran kartımın ısısını nerden örenebilirim.... ati radeon 9600 we zalman zm80c-hp sağutucum war..????

Alıntıları Göster
    tikky fotoğraf falan koyabilrmis merak ettimde
    ben şuan kendi soğutucusu söktüm benimkinin heatsinkin üstüne 8 cm lik fan vidaladım 44 C ( oc siz)civarlarında silencer biraz daha da düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: GobliN

tikky fotoğraf falan koyabilrmis merak ettimde
    ben şuan kendi soğutucusu söktüm benimkinin heatsinkin üstüne 8 cm lik fan vidaladım 44 C ( oc siz)civarlarında silencer biraz daha da düşer

Alıntıları Göster
    ben benim fx5700 e taktım silencer ama kamera yok ya
    ne abim verdi telefonu ne de enişte getirdi fotoğraf makinesini
    ne yapcam ben yaw daha kasayı boyıcaktım yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: SebA_StiAn

ben benim fx5700 e taktım silencer ama kamera yok ya
    ne abim verdi telefonu ne de enişte getirdi fotoğraf makinesini
    ne yapcam ben yaw daha kasayı boyıcaktım yaw

Alıntıları Göster
    O 40 derece oyun oynarkense çok iyi.Ama masaüstünde öyle ise yine iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

O 40 derece oyun oynarkense çok iyi.Ama masaüstünde öyle ise yine iyi.

Alıntıları Göster
    tikky Kardeş bir izlenim paylaşmak istiyorsan detaylardan kaçnmayacaksın Bazı fotoğrafları ve detayları mutlaka yazki aynı kart sahipleride bişeyler kapsın. Yani şuradaki gibi detaylı olmasada
    http://forum.donanimhaber.com/m_2026977/mpage_1/key_ZM80D//tm.htm#2125423 bazı verileri mutlaka yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Alıntıları Göster
    nv silencer 5 rev2 diye bir model vardır. arctic-cooling.com dan bakabilirsin ama teknik özelliklerinde bir fark göremedim. bir de benim idle ocsiz sıcaklığı 55 derece artık siz düşünün gerisini. vay be 40 derece ha
    quote:

Orjinalden alıntı: zivro

• @zivro
    http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40

@goblin
    Kameranın usb kablosunu diğer evimde bursada kaldığı için foto upload edemedim. Resimler kamerada inşallah kabloyu alınca 2-3 gün içinde gösteririm.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikky

@zivro
    http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=40

@goblin
    Kameranın usb kablosunu diğer evimde bursada kaldığı için foto upload edemedim. Resimler kamerada inşallah kabloyu alınca 2-3 gün içinde gösteririm.

Saygılar...
    Pardon benim kafam ati silencer 5 rev2 gitti

• Sözüm vardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tikky -- 16 Nisan 2005, 1:03:22 >

• quote:

Sözüm vardı :)

quote:

Orjinalden alıntı: tikky

Sözüm vardı :)

6800'ün GPU dizilişi neredeyse bendeki FX5900 Ultra ile aynı. Ancak fark yinede belli. Benim daha çok aklmı karıştıran umarım o son resimdeki haliyle macunu sürmemişsindir. Tam manasıyla temizlemen hatırı sayılır bir fark oluşturuyor. Aynı hatayı bi ara ben yapmıştım sonradan telafi ettim.

• @someone74
    Temizlik işleri delikanlıyı bozuyor ama mecbur siliyoruz ;) Orda 5 saniyelik bir selpak olayı var sadece.
  • quote:

@someone74
    Temizlik işleri delikanlıyı bozuyor ama mecbur siliyoruz ;) Orda 5 saniyelik bir selpak olayı var sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecko79

Alıntıları Göster
    Birde 6600gt Agp için çıkarsalar
  • arkdşlar bnde yeni aldım silencerı ve memnunum max load da bios mod 1.4v halde 8x 16x 400/900 hızlarında 51c.yanlız macunu biraz fazla sürmüşüm gpunun kenerlarına taşmıştı.kitlenmeler ve duraksamalar oluyordu.sonra çıkarttım tekrar ince tabaka olarak sürdüm ve sonuç kitlenmeler geçti.heee bu arada silencerı siz siz olun sonuna kadar sıkmayın.cpu içinde 7000bcu aldım.silencer 7000cu dan daha sessiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

arkdşlar bnde yeni aldım silencerı ve memnunum max load da bios mod 1.4v halde 8x 16x 400/900 hızlarında 51c.yanlız macunu biraz fazla sürmüşüm gpunun kenerlarına taşmıştı.kitlenmeler ve duraksamalar oluyordu.sonra çıkarttım tekrar ince tabaka olarak sürdüm ve sonuç kitlenmeler geçti.heee bu arada silencerı siz siz olun sonuna kadar sıkmayın.cpu içinde 7000bcu aldım.silencer 7000cu dan daha sessiz.
    silenceri bugun sabah aldim..
    ekran kartım
    powercolor9800se (9700pro pcb)

eve gelip işe koyuldum.eski soğutucuyu çıkarmakta çok zorlandım..bende arkadaki dişleri makasla kırıp..soğutucuyu çıkardımm... adamlar öle bir yapıştırmışlarki soğutucuyu. çekirdek üstünde bi ton termal macun kaldı..gpu nun üstündeki..yazıların içine kaynamış mubarekler çok ufak bir kısmda ve ati yazısının üstünden eski termali sadece incelte bildim..tamamen çıkaramadım

neyse şu an güsel çalışıyo ama... sıcaklığını ölçemediğim için bişi diyemicem.
    sıcaklık için bakır levhaya elimi sürdüğümde muntazam bir sıcaklık seziyorum
    (bu gpu ile bakır taban arasında temasın bir göstergesidir ---dimii??)
    ancak fan-- havayı içerden dışarı deilde dışardan içeri atar gibi bir halii var...(hava akışı olsun yeter ama..)

inşallah bir terslik olmaz..

fan dönüş yönüne baktığım zaman,teorik olarak doru yöene dönüyo...

acaba ben mi yanlış düşünüyorum..???

bir fanlarınıza bakarmısınız benimkiyle aynı yöne mi dönüyo???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 30 Nisan 2005, 20:55:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celenlee

silenceri bugun sabah aldim..
    ekran kartım
    powercolor9800se (9700pro pcb)

eve gelip işe koyuldum.eski soğutucuyu çıkarmakta çok zorlandım..bende arkadaki dişleri makasla kırıp..soğutucuyu çıkardımm... adamlar öle bir yapıştırmışlarki soğutucuyu. çekirdek üstünde bi ton termal macun kaldı..gpu nun üstündeki..yazıların içine kaynamış mubarekler çok ufak bir kısmda ve ati yazısının üstünden eski termali sadece incelte bildim..tamamen çıkaramadım

neyse şu an güsel çalışıyo ama... sıcaklığını ölçemediğim için bişi diyemicem.
    sıcaklık için bakır levhaya elimi sürdüğümde muntazam bir sıcaklık seziyorum
    (bu gpu ile bakır taban arasında temasın bir göstergesidir ---dimii??)
    ancak fan-- havayı içerden dışarı deilde dışardan içeri atar gibi bir halii var...(hava akışı olsun yeter ama..)

inşallah bir terslik olmaz..

fan dönüş yönüne baktığım zaman,teorik olarak doru yöene dönüyo...

acaba ben mi yanlış düşünüyorum..???

bir fanlarınıza bakarmısınız benimkiyle aynı yöne mi dönüyo???

Alıntıları Göster
    ses konsuna gelince...
    bende bu psu olduktan sora.. ne kadar sessiz fan takarsam takiim hava civaaa....
    offffffff--offf

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.