Şimdi Ara

Silencer ve Yeni Siparişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler; silencer modelleri tükenmek üzereymiş öğrendiğime göre, yeni siparişler alalım biraz isterseniz mesela thermalright, thermaltake,coolermaster gibi markaları ya da silencerların yeni modellerini getirmemize ne dersiniz öneriler bekliyoruz beyler çoklu satışlarınızda sizlere extradan yardımcıda olabilirim yani hem kazanın hem kazandırın bu konuda buraya yazabilirsiniz ya da BBI veyahut bana pm atabilirsiniz bu arada arctic silverlarda stoklarımıza girdi şu an almanya da bayaa indirimde bu ürünler

• 6600 agp serisi için nv sliencer var ise getirtilebilir , forumda bir çok arkadaş bu ürünü bekliyor bence faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 30 Mayıs 2005, 16:44:24 >
  • Arctic Cooling ceo su ile direk görüşürüm mutlaka bulurum o ürünü tekrar ama bana pm den bir sürü ürün soruluyor gidiyorum araştırıyorum fiyat veriyorum 1 tane falan istiyorlar koskoca almanyadan tek üründe yollayamayız tabii ki biz hareket bekliyoruz ama bir hareket yok henüz
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

6600 agp serisi için nv sliencer var ise getirtilebilir , forumda bir çok arkadaş bu ürünü bekliyor bence faydalı olacaktır.
  • Başka bir ürün isteme hakkımız varmı mesela dfi freezer falan gibi su soğutma blok ve araç gereçleri mesela??
  • neden olmasın adedi yakalarsak gümrükten daha az vergi ile çıkarız her ürünü alırız amaç garantili ve ucuz sağlamak ama adedin iyi olması lâzım istersen porsche motoru yollayayım ama vergisi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Başka bir ürün isteme hakkımız varmı mesela dfi freezer falan gibi su soğutma blok ve araç gereçleri mesela??
  • slincer istiyorum bende sana pm atıyorum fakat cevap gelmiyor...(eski slincerlar için)
  • yani çekinmeyin isteğiniz ister rolex ister zippo çakmak ister ps 2 olsun size kimsenin sağlayamayacağı fiyatları garantili biçimde sağlayacağız.. siz istekte bulunun çalıştığım firmanın eli kolu her yere uzanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevap verdim ben sana fiyat sormuştun yolladım???
    quote:

Orjinalden alıntı: HiRØ

slincer istiyorum bende sana pm atıyorum fakat cevap gelmiyor...(eski slincerlar için)
  • ben hala silencer istiyorum. bbi nin başına baya bi iş açmıştım tekrar istemeye utanıyorum ama türkiyede hiçbiryerde hala yok. tek çarem hala sizsiniz. bundan önceki silencerda kargoda güme gitmişti. bbi den özür diliyorum ama ben o silencerı hala istiyorum.

ÖZÜR DİLERİM BBI ne yapcam bilemiyorum
  • peki türkiyeden bir distribütör firma ile sizler için anlaşsak buna ne dersiniz? önereceğiniz firma var mı? belki bu açıdan herşey sizler için daha iyi olur??? firma aracılığı ile ürünleri daha hızlı alırsınız belki??sizler daha iyi blirsiniz türkiyedeki firmaları
    quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

ben hala silencer istiyorum. bbi nin başına baya bi iş açmıştım tekrar istemeye utanıyorum ama türkiyede hiçbiryerde hala yok. tek çarem hala sizsiniz. bundan önceki silencerda kargoda güme gitmişti. bbi den özür diliyorum ama ben o silencerı hala istiyorum.

• getireceğiniz ürünlere ne kadar kar koymayı düşünüyorsunuz örneğin 200 dolarlık bir ram diyelim siz bunu nekadara vereceksiniz öğrenebilirmiyim?
  • Silencerlara 1 dolar koymuştuk sanırım, 200 dolarlık ram diyelim gümrüğü vs. hepsi içinde 205-210 dan satılır ikna edebilirsek aslında size pilot bir firma bulsak çok daha kolay olur
  • türkiyede en büyük ve türkiyenin heryerindeki bilgisayarcılarla anlaşması olan bir-iki distributör var mesela boğaziçi ve kont. siteleriwww.bogazici.com.tr vewww.kont.com.tr
    quote:

Orjinalden alıntı: Schwarz_Mamba

peki türkiyeden bir distribütör firma ile sizler için anlaşsak buna ne dersiniz? önereceğiniz firma var mı? belki bu açıdan herşey sizler için daha iyi olur??? firma aracılığı ile ürünleri daha hızlı alırsınız belki??sizler daha iyi blirsiniz türkiyedeki firmaları
    quote:

ben hala silencer istiyorum. bbi nin başına baya bi iş açmıştım tekrar istemeye utanıyorum ama türkiyede hiçbiryerde hala yok. tek çarem hala sizsiniz. bundan önceki silencerda kargoda güme gitmişti. bbi den özür diliyorum ama ben o silencerı hala istiyorum.

• evet peki bu firmalar sizlere yardımcı olur mu yani 10 parça 5 parça ürün için bunu yaparlar mı? daha çok oemci gibi geldi bu firmalar bana ama..sizin kararınız hangi firma derseniz irtibata geçeriz..
    quote:

türkiyede en büyük ve türkiyenin heryerindeki bilgisayarcılarla anlaşması olan bir-iki distributör var mesela boğaziçi ve kont. siteleriwww.bogazici.com.tr vewww.kont.com.tr
    quote:

peki türkiyeden bir distribütör firma ile sizler için anlaşsak buna ne dersiniz? önereceğiniz firma var mı? belki bu açıdan herşey sizler için daha iyi olur??? firma aracılığı ile ürünleri daha hızlı alırsınız belki??sizler daha iyi blirsiniz türkiyedeki firmaları
    quote:

• bunlar 3-5 parçalık yapmaz da belki gigatek yapar nasılsa bu forumdalar birazdan gelirler
    quote:

evet peki bu firmalar sizlere yardımcı olur mu yani 10 parça 5 parça ürün için bunu yaparlar mı? daha çok oemci gibi geldi bu firmalar bana ama..sizin kararınız hangi firma derseniz irtibata geçeriz..
    quote:

türkiyede en büyük ve türkiyenin heryerindeki bilgisayarcılarla anlaşması olan bir-iki distributör var mesela boğaziçi ve kont. siteleriwww.bogazici.com.tr vewww.kont.com.tr
    quote:

quote:

• Ben Logitech Mx518 mouse istiyorum. TR'de hiçbir yerde göremedim açıkçası. Başka isteyen falan var mı ?
  • hadi gigatek madem atılımcısın. gel bize yardım et
  • ha evet gigatek şu forumda yazan firma sanırım
    quote:

hadi gigatek madem atılımcısın. gel bize yardım et
  • AGP 6800gt için en sessiz ve gpu da ısınan havayı dışarı atan soutucu olarak ne war. vede kaç lira
    ayrıca amerika fiyatı 195$ olan bir ram war. bunu ben istesem nekadara alabilirim. almanya amerikadan biraz pahalı olsa gerek.
    ayrıca uygun fiyata şekilli zippo warsa onuda düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 30 Mayıs 2005, 22:20:09 >
  • teknakillah kardeşim aklında ne varsa liste yap, çevrende almak isteyenlerede sor, ne kadar çok ürün o kadar az masraf demek bizim için, bütün sorular toplanınca kapsamlı bir şekilde size rapor sunacağım
    quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

AGP 6800gt için en sessiz ve gpu da ısınan havayı dışarı atan soutucu olarak ne war. vede kaç lira
    ayrıca amerika fiyatı 195$ olan bir ram war. bunu ben istesem nekadara alabilirim. almanya amerikadan biraz pahalı olsa gerek.
    ayrıca uygun fiyata şekilli zippo warsa onuda düşünüyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.