Şimdi Ara

SILENCERLAR GELDİ!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
0
Favori
27.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu bilemiyorum sen nerde oturuyorsun yerneresi?
  • balıkesirde oturuyorum. aileme yatırtabilirim ama onlar benim bilgisayarla uğraşmamı hiç sevmiyor.merak etme ben 2 gün içinde ne kadara mal olursa olsun halledicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 14 Şubat 2005, 21:42:39 >
  • sağol dostum yatırınca bana bildirirsen çok sevinirim

parayı yatıran arkadaşlar lütfen forumda olmazsam bana cep telefonumdan ulaşsınlar yatırdıkları para miktarını vede zamanını bildirsinler bende ona göre liste yeni bir liste daha çıkartıyorum
  • şimdi fiyatlar kdv dahil ne oluyor tam olarak birde bu ürünler hangi firmanın garantisi altında gelecek yarın parayı yatırcam

sana kolay gelsin....
  • Herkese hayırlı olsun beyler..
    Sımdı tam olarak ne kadar mal oldu sıze bırısı yazabılırmı acaba..
    ıokudugum kadarı ılen sıparsı verılmıs baska verılecekmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBI

BEYLER FİYATLARIMIZA KDV KOYACAZ MALESEF GARANTİLİ OLACAĞI İÇİN BUNLARIN FATURALI GELMESİ GEREKİYOR O YÜZDEN KDV EKLENECEK KÖTÜ OLDU AMA MALESEF KİMSE SORUN YAŞAMASIN DİYE GARANTİLİ GETİRTMEK ZORUNDAYIM BUNLARI

dostum bende ankaradayım neresi uygunsa kızılay hariç elden alırım. kaporaya gerek yok.
  • BBI dostum en gec carsambaya kadar parani yatiriyorum sana haber veririm...
  • tuh yaa ben geçmi kaldım bende istiyorm
  • Dostum arkadaşıma haber verdim seninle irtibata geçecek
  • BBI hesabına 20ytl yatırdım seni aradım ama cevap vermedin sms attım. nvsilencer 5 istiyordum. para yattı yani haberin olsun adımı yeni listede göreyim ok
  • bbı bugün hesabına 15 ytl gönderildi.gönderen metin aksoy olarak.listede yerimiz tamam oldu .teşekkür.....
  • çarşamba 20 milyon çıkarıyorum hesabına sorun olmaz inşallah
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: someone74

Arkadaşa bayağıdır rastlayamıyorum nette yaw, sorduğum sorulara da cevap alamadım

YAKLAŞIK SÜRE TAHMİNİ 2 HAFTA

SAMEONE DOSTUM BEN ÇÖZERİM OLAYLARI SEN MERAK ETME

Kardeş 2 hafta daha dayanamadım bi arkadaştan aradığım modeli buldum ancak malesef bendeki soğutucudan 1 derece bile fazla soğutmadı Standart 45 oyunlarda 65-70 . Zaten kasa içinden sıcak hava yeterince atılıyormuş, ancak oyun esnasında oluşan yüksek ısı üzerindeki termal macundan kaynaklanıyormuş, %99 saf gümüşten bir macun siparişş ettim ve zalman 80D ile deneyeceğim. Sana verdiğim siparişe gelince; o ürünü bana geldiği zaman yollarsan 26+kdv+5.000.000TL sana rahatlıkla yollarım. Çünkü o ürünü burada bekleyen en az 3 arkadaşım daha var ve net ile fazla ilgilenmedikleri, teknik konudan anlamadıkları için montajı bana kalıyor.
    Umarım gümrükte bahsettiğim gibi bir sorun yaşamazsın. Zira gözlerimin önünde ''CE'' standartı yüzünden (2. firmada yükümlülüğünü yerine getiremedi) 300 den fazla arctic cooling ürünü tasfiye işlemlerine tabi tutuldu

• quote:

sağol dostum yatırınca bana bildirirsen çok sevinirim

parayı yatıran arkadaşlar lütfen forumda olmazsam bana cep telefonumdan ulaşsınlar yatırdıkları para miktarını vede zamanını bildirsinler bende ona göre liste yeni bir liste daha çıkartıyorum

Bende 2 tane nv5 rev2 rica etmiştim.20 ytl kaporo tutuyor 50 $ dan.Şimdi yolladım,listeye ekleyebilirsin

• arkadaşım hemen eft yapıcam garanti.com.tr den ama sen nerdesin iki gündür yoksun ortalarda benim biraz kafam karıştı şu işe biraz sahip çıksana yoksa ithalat işlerinde soru mu war
  • Buğra arkadaşımla telefonda konuştum ürün yurtdışından garatili gelecekmiş

hesabına 15 ytl kaporayı yatırdım hadi hayırlısı
  • Cepten sms ve forumdan pm attım ama cevap gelmedi henüz. Ben de 15 YTL gönderdim bugün saat 15:35 itibayiyle.

Zafer Çengelli
  • Topic e sahip çıkalım arkadaşlar çok aşağılarda kaldı diğer arkadaşlarda görüp faydalansın bu işten hadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATALcan -- 17 Şubat 2005, 13:08:20 >
  • doru söluyosun bende istiyorum arkadaşlar ama takabilirmiyim sizce ben bunu acemiyimde 9600 pro ya hangisi oluyo ondan istiyorum BBI kardeş arkadaşlar alıyım dimi siz nedersiniz ne bilim kafam karıştı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.