vay arkadaşm yaa.. nasıl sevinmiştm silencer deyince, tam bu aralar almaya çalışıyodm. ilk 2-3 sayfasını üşenmeden okudm valla :) BBI arkadaşın tekrar getirme durumu olabilir mi?
Çalıntı mal, kaçak mal dönmez birader burda merak etme Ayrıca verdiğin linke bi baksana var mı silencer? Olsa alıcaz heralde.
dsotm istersen biraz incele bu satışlardans nra olan olayları, arkadaş malı sattı kimini kırık bozuk şeklde, ondan snra da bi daha foruma girmedi, halen de ortalarda yok haberin yok heralde
Çalıntı mal, kaçak mal dönmez birader burda merak etme Ayrıca verdiğin linke bi baksana var mı silencer? Olsa alıcaz heralde.
dsotm istersen biraz incele bu satışlardans nra olan olayları, arkadaş malı sattı kimini kırık bozuk şeklde, ondan snra da bi daha foruma girmedi, halen de ortalarda yok haberin yok heralde
Okumadım tamamını, olan olaylardan da haberim yok. Üzüldüm arkadaşlar için geçte olsa geçmiş olsun
Ama arkadaş öyle bir söylemişki ne mezarcı heriflersiniz der gibi
Okumadım tamamını, olan olaylardan da haberim yok. Üzüldüm arkadaşlar için geçte olsa geçmiş olsun
Ama arkadaş öyle bir söylemişki ne mezarcı heriflersiniz der gibi
vala kardeş benm de forumdan tanıştğm ve cidden yakından görüştğm bi insandı, bana da taktı gitti
reyyan @ alırsın alırsın da bu topiği kaç aydır aradın ıonu merak ediyorum
CoMiSeR HeLLaNGeL @ ben de silencer almak üzereydim ama dayanamayıp zalman almıştım o zamanlar.
Benimde alış verişim olacaktı arkadaşla zamanında allah korumuş demekki
Üzüldüm harbiden durumunuza ben bilmezdim dh'de böyle işler olduğunu buda ilktir heralde.
yaw şu salak topiği silin şurdan yaa boşu boşuna kalabalık yaratıyor
Şikayet ettim topiği kitlenir.
ne bu olay bn bi şey anlamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme